Şimdi Ara

ps^3 ses sitemi baglanılırmı? nolur cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim yakında ps3 olacak ben moniyör almayı düşünüyorum ve moniterdede ses sitemi yok yani kısaca ps3e ses sistemi takılırmı_?

• Tabii ki bağlanır. Optic girişi olan bir ses sistemin varsa tadından yenmez. Benim kullandığım ses sistemi:http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_DAV-DZ680-5.1-EV-SINEMA-SISTEMLERI,8827.html
  • dts decoder alarakta optik girişten emektar ses sistemini bağlayabilirsin
  • Sadece Optik çıkışa mahkum değilsin, multi çıkışına normal 2+1 ses sistemi bile takabilirsin. Ancak Optik bir Z5500 takmak gibisi de yok
  • Takılır.Forumda z5500 ile kullananlar bile var.
  • Arkadaşlar benim de bir sorum var; Optik ses sitemini ps3'e bağladığımızda sesi yine monitörden mi alır yoksa bağımsız olarak ps3'ten mi ses verir?
  • ses ayarlarından istediğin çıkışı seçebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Sadece Optik çıkışa mahkum değilsin, multi çıkışına normal 2+1 ses sistemi bile takabilirsin. Ancak Optik bir Z5500 takmak gibisi de yok

2+1 bence ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

ses ayarlarından istediğin çıkışı seçebilirsin

Monitörün kulaklık girişine bağladım için multiseslerde bazen boğuluyor gibi ses çıkarıyor. Bu sorunu halletmek için de sadece PS3'ten ses almak istiyorum. Optik ses sistemi ile halledebilir miyim yoksa normal hoparlörü ps3'ün optik girişine takmak için herhangi bir çevirici falan da var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.