Arkadaşlar led tv aldım birkaç ay önce şimdide Ps 3 almayı istiyorum. Çok para vermek istemiyorum, açıkçası playstation lardan pek anlamam bu konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Vatan bilgisayarda 650 tl ye bunu buldumhttp://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps3-12-gb-chassis-black.html. Birde internette torrent olarak falan yada başka bir yolla ps3 için oyun indiriliyormu? Oyun bulmam zor olur mu? 12 gb diyor bu hafıza benim için sıkıntı yapar mı? Birde internette gta 5 i bulabilirmiyim ve ps3 herhangi bir oyunda kasma falan yaparmı?
Biraz falan soru sordum kusura bakmayın. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
12 gb'lık superslim modellerde torrentten oyun indirip oynayamazsınız. orjinal alıp oynamanız gerekecek. 12 gb dediğine bakmayın 5-6 gb'lık boş yer oluyor, internetten demo indirecekseniz yada psn üzerinden oyun satın alacaksanız yetmez.
quote:
Orijinalden alıntı: oumarx
12 gb'lık superslim modellerde torrentten oyun indirip oynayamazsınız. orjinal alıp oynamanız gerekecek. 12 gb dediğine bakmayın 5-6 gb'lık boş yer oluyor, internetten demo indirecekseniz yada psn üzerinden oyun satın alacaksanız yetmez.
Almaya gerek yok öyleyse ilginiz için teşekkürler.