Şimdi Ara

Ps 3 Aldım Kasıyor Daha 1 haftalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3 aldım alalı daha 1 hafta oldu fakat oyun oynarken kasıyor acaba makineden mi yoksa ekrandan mı diye karar veremedim size bir danışayım dedim şuan da kullandığım plazma 1366 768 çözünürlüğünde fakat anakartında sorun var ondan şüphelenmiştim biraz kasaması konusunda fakat ps3 hakkındı hiç bir fikrim yok eğer televizyondansa bu tv yi aldığımda kasmalar geçermi yoksa daha iyi si varmı dır bu fiyatı( tv ) aşmadan tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aldığım Ps 3 süper slim 12 gb

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/samsung-ue32eh6030-ue32eh6030-3281-cm-3d-200-hz-led-tv,2d3d-cevirme,2-adet-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=62096#allImages

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RosweL 61 -- 19 Nisan 2013; 22:39:24 >

• Hayırlı olsun.Kasması normaldir.1 hafta ya da 1 yıl olsun.Bu cihazlar oynarken kasar.Cd den okuyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Hayırlı olsun.Kasması normaldir.1 hafta ya da 1 yıl olsun.Bu cihazlar oynarken kasar.Cd den okuyor zaten

Sağol Kardeşim. tv ile bir alakası yok o zaman peki değiştirmemde bir performans artışı alırmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RosweL 61 -- 19 Nisan 2013; 22:46:52 >
  • Hangi oyunu oynuyorsun ki konsolda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Hangi oyunu oynuyorsun ki konsolda?

Ac 3 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun.Kasması normaldir.1 hafta ya da 1 yıl olsun.Bu cihazlar oynarken kasar.Cd den okuyor zaten

Oyun esnasında CD'den okumaz. Loading yani yükleme ekranlarında Blu-ray den dataları RAM'e aktarır, ramden okur.

Kasması kesinlikle normal değil. Öncelikle HDMI kablo ile bağladınız değil mi? Display settings'den 1080p ve 720p seçili olsun.

Bir de TV'de input lagdan dolayı kasma şeklinde yorumlamış olabilirsiniz.

Tüm oyunlarda böyle mi? Ayrıca menüde iken de kasma oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 19 Nisan 2013; 23:15:53 >
  • [DHTUBE=][DHTUBE=][DHTUBE=]
    quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Oyun esnasında CD'den okumaz. Loading yani yükleme ekranlarında Blu-ray den dataları RAM'e aktarır, ramden okur.

Kasması kesinlikle normal değil. Öncelikle HDMI kablo ile bağladınız değil mi? Display settings'den 1080p ve 720p seçili olsun.

Bir de TV'de input lagdan dolayı kasma şeklinde yorumlamış olabilirsiniz.

Tüm oyunlarda böyle mi? Ayrıca menüde iken de kasma oluyor mu? Bagladım

Ac 3 de kasma cok oluyor . Digerlerinde nadiren az az oluyor menüde kasma yok ve hdmi bagli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RosweL 61 -- 19 Nisan 2013; 23:22:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tvyi oyun moduna al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.