Şimdi Ara

Prtsc Sysrq tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
14.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum şudur; print screen tuşu ile bir resim kaydetmek istediğim zaman tuşa basıyorum paintte açıyorum hiçbir sorun yaşamadan fakat bilgisayara küçük olarak kaydediyor önceden tam ekran olarak kaydederdi şimdi küçük olarak kaydediyor nedenini çözemedim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_ -- 14 Mart 2009; 19:18:44 >

• küçük olarak derken neyi kasdediyorsunn
  • yani gerçek boyutlu olarak kaydetmiyor ben resim ekliyim en iyisi daha iyi anlaşılır..

işte böyle kaydediyor bilgisayara:

[img=http://img11.imageshack.us/img11/4154/adszxgs.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_ -- 14 Mart 2009; 18:56:17 >
  • DH KONUYA RESİM EKLEME RESİMLİ ANLATIM yazıyı okuyun.

Prtsc Sysrq tuşu

[simage]http://img11.imageshack.us/img11/4154/adszxgs.jpg[/simage]

• benim sorunum imageshack sitesinden eklediğim zaman çıkan küçük resim değil arkadaslar ben print screen tuşuna bastıgım zaman paintten kaydedince öyle kayıt ediyo bilgisayara
    (eger yanlıs anladıysam son mesajı kusura bakmayın ama o verdiğiniz konuyla alakalı değil )
  • ya hiç kimse cevap yazmıcakmı bana yaa
  • Dostum aslında senin ekran görüntüsü tam kaydedilmiş.
    Ama Paint'deki çizim alanının pixel genişliği ve yüksekliği fazla olduğundan, resmi ekrana sığdırdığında küçük görünüyor.

Yapman gereken, Paint'i aç, Resim menüsünden Özniteliklere tıkla. Oradaki genişlik ve yükseklik değerlerine küçük değerler yaz. (100-100, 500-500, gibi...)
    Daha sonra ekran görüntüsünü yapıştırdığında istediğin resim boyutunu elde edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    18 yıl önce açıldı
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Ekran klavyesi Numlock tuşu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: trance.energy

Dostum aslında senin ekran görüntüsü tam kaydedilmiş.
    Ama Paint'deki çizim alanının pixel genişliği ve yüksekliği fazla olduğundan, resmi ekrana sığdırdığında küçük görünüyor.

Yapman gereken, Paint'i aç, Resim menüsünden Özniteliklere tıkla. Oradaki genişlik ve yükseklik değerlerine küçük değerler yaz. (100-100, 500-500, gibi...)
    Daha sonra ekran görüntüsünü yapıştırdığında istediğin resim boyutunu elde edersin.

Arkadasım valla çok çok çok teşekkür ederim sana oldu gerçekten çok sağol yaa pek anlamıyorum boyle seylerden o yuzden gunlerdır duzeltemedım içim içimi yiyodu format falan attırmayı düşünmüştüm en son,ama iyi ki de buraya sormusum cevabın için çok teşekkür ederim

• Bilgisayar konusunda aşırı bir bilgim yoktur ama faydalı olabildiysem ne mutlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.