Şimdi Ara

Proxy Site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Web tabanlı browser bir oyun oynuyorum, bu oyunda birden fazla hesap ban sebebi fakat bir hesap daha açmam gerek proxy site kullanarak hesabıma giriş yapsam ban yeme ihtimalim olur mu ?



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu hafta yaşadığım olayları sizlerde yaşamayın diye tecrübelerimi paylaşmak istedim.

    Onerilmeyen proxi: aktifproxy

    Bilgisayar uzerinden çoklu işlem yapıp guvensiz sitelere ve uygulamalara giriş yapma ihtimalime karşın bilgisayarımın yaptıgı her iş için proxy almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucu aktifproxy internet sitesinde sonteklif aracılığı ile v4 SOCKS5 6 tane proxyi 60 tlye aylık aldım. Kullandıgım bir uygulama proxyler çalışmadan sıkıntısız bir şekilde çalışmasına rağmen proxyler acılınca "sunucuya bağlanırken hata" uyarısı aldım. Bende hemen site ile gorusmeye basladım teknik destekten gelen ilk arkadaş benimle bizlik bir sorun yok diyerek beni geçiştirmeye çalıştı ardından benle tartışmaya çalıştı tabiki ben buna fırsat vermedim başka bir destek üyesi rica ettim geldi. Yeni gelen arkadaş sorunumu yarım saat içerisinde duzeltti ve sorunsuz kullanmaya basladım. Duzeltilditen 3 gun sonra aynı ahtayı aynı uygulamada almaya basladım yeniden iletisime gectim. Bana bizlik bir sorun yok dendi bende aynısını demiştiniz ama sonrasında optimizasyon yaparak duzelttiniz dedim.(Kullandıgım uygulamanın calısırlıgının garantisini site uzerinden veriyorlar). Gelen kişi uygulama guncelleniyor yapabilcegimiz birşey yok dediler. Ben o zaman neden bu uygulamanın optimizasuonunu yapıyorusunuz dediğimde beni sohbetten engellediler.

    İşin özeti aktifproxyi önermiyorum zaten bu hata harici düzenli olarak connection hatasıda veriyor.

    Onerilen proxy: proxy6

    Satın almayı yaptım bir Rus şirketi hiç bir sorun yasamadım ipler daha kaliteli bağlantı hızları çok daha yüksek fiyatları diğer şirketle aynı.

    proxy6 yı öneriyorum.

    Sorularınız olursa severek cevaplarım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.