Bildirim
prototype Türkçe Yaması Varmı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayır yok ama yapılabilir birisinin tanıtım olarak giriş kısmını çevirdiğini görmüştüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: lennon54
Hayır yok ama yapılabilir birisinin tanıtım olarak giriş kısmını çevirdiğini görmüştüm.
sağol hocam ama umudum yok çeviri grubları yok artık -
Prototyp'in iki oyununu da oynamıştım. Aslında yetenekler dışında pek bi yazılanları okumak gerekmiyor. Zaten oyunda hareket eden etmeyen her şeyi öldürüyosun o kadar. -
O bahsettiğin videoyu ben yayınlamıştım halen durur. Kane Lynch Dead Men projesinden önceydi.
Prototype ile ilgili 2014'de çalışma bulunuyordu Fatih Altıncı ile birlikte sürdürüyorduk. Kendisi Bilgi ve Tool paylaşmayı sevmezdi sonrasında 19K çeviri dosyayı olduğu ortaya çıkınca kendisi projeyi sonlandırdı. Halen Menü kısmı çevrilmiş hali bende durur. Bir kaç kişi bana ulaştı yama ile ilgili ancak onlarda 19K dosya olduğunu duyunca ve nasıl açacağını bilemeyince vazgeçtiler.
Geçtiğimiz hafta Tanshaydar'ın yakın bir dostu ile projeyle ilgili konuştuk o da dosyada bir kaç sıkıntı olduğunu açamadığını fatih'e ulaşmasında yardımcı olmamı istedi ulaşsa da pek yardımcı olacağını o da muhtemelen vazgeçecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 20 Nisan 2017; 0:12:44 > -
hocam dosyanın açılmasındamı sıkıntı var -
Tool konusunda sıkıntısı bulunuyor bazı dosyalar açılmıyor.
Bu sorun çözülse bile tek kişi 19000 tane dosya ile uğraşamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 20 Nisan 2017; 19:5:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X