Şimdi Ara

PROTON WAJA KULLANICI YORUMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR WAJA KULLANICILARI VE KULLANANLAR OBJEKTİF-TARAFSIZ YORUMLARI BEKLİYORUM.ARTI VE EKSİLERİ NELER.

• hiç waja sı olan yok mu ya. ya da kullanan, test eden?
  • Yok
  • Merhaba. 6 aydır kullanıyorum. 12000 km yol yaptım. Otomatik vites. LPG li. Şehir içi şehir dışı karışık 100 km de 11 litre lpg tüketimi var. Bundan önceki 1600 motor otomatik aracımda aynı yakıyordu. Otomatik vites için 1240 kg araç için normal.Waja nın eski modellerinde 103 bg mitsubishi motoru var. 2006-2009 arası olması lazım campro adında lotusun geliştirdiği piyasanın Malezya motor dediği 110 bg. motor var. Sonraki modellerde 115 bg campro2 motor var. Oldukça oturaklı C sınıfı bir otomobil. İçi ferah arka diz mesafesi iyi. Koltuklar alçak olduğundan tavana yapışmazsın. Gayet sessiz ve sürüşü keyiflidir. Şirket araçlarıda dahil 11. kullandığım araç. Ön ve arkada viraj denge çubuğu vardır. Çok nokta salıncak sistemi ve viraj denge çubukları sayesinde savurmaz. Fazla yaylanmadan kararlı gider. Direksiyon rahattır ve iyi tepki veririr. Ani haraketlerde savrulma kayma yapmaz. (bizzat denemişimdir.Pek isteğim dahilinde meydana gelen bir durum değildi ama o hızla o sert direksiyon haraketinde nasıl 1 milim bile kaymadan durumu kurtardım bilmiyorum, yol tutuşu çok iyidir. Tabii lastiklerimde yeniydi). Tek alışamakta zorluk çektiğim direksiyon ayarlı olmasına rağmen ün üst notada bile alçak kalıyor. Alışınca arabayı daha direksiyona hakim olarak yönetebiliyorsun. Özellik, kalite olarak fiyatının çok üstünde bir arabadır. Piyasası zayıf olduğunda ucuza alırsın. Ucuzada satasın. Kapı içi çelik barlar ön bar var, yani güvenlik kafesi vardır. Parça sorunu yok. Ben Samsundayım. Olmayanı İstanbuldan ertesi gün elimde olacak şekilde temin edilebiliyor. Gerçi 12000 km de sadece normal bakımını yaptırdım. Parça ihtiyacı olmadı. 2009 model aracımı 49.000 de aldım. şu an 62000 küsürde. 50000 ve 60000 bakımını yaptırdım. Hava filitresi eski modelleri ile aynı. Bakımları için filitre vs sorun olmuyor. Bi şikayetim yok. Sadece orjinal alarmının hoparlörü arızalandı. Su kaçmış olabilir. Bende komple alarmını değiştirip bagaj açmalı alarmlardan taktım. Bagaja da merkezi kilit motorundan takıp alarma bağladım. Şimdi bagajıda kumandadan açılıyor. Oturaklı, rahat. Sıralı lpg ile gayet uyumlu. Benim bi şikayetim yok. Biraz satışını beceremediler ülkemizde. Birde marka bağımlılığı var. Kalitesiz bir araç değil. 40000 tl den başlıyor yenileri. (Waja üretimden geçen sene kalktı. 2002 den beri üretiliyordu) Gen2 sedan lar var. Kalitesiz olsa 40000 tl civarına satılmazdı. Protonun çok modeli var ancak bizde çok az modeli piyasada. Eski kötü imajı ve şimdiki başarısız satış stratejisi dolayısıyla pek yer bulamadı. Ama bu bize ikinci elde az parayla çok şeye sahip olma imkanını veriyor. Sormak istediğniz sorulara bilgim dahilinde cevap vermeye çalışırım. Selamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DACİA DOKKER KULLANICI YORUMLARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.