Şimdi Ara

PROTON (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Proton un en büyük eksiği arazi yapımıza uygun bir araç değil.Tam bir asfalt arabası.Bende balık tutma hobisi olduğu için altını yerden biraz yükselttim.Birde rölanti problemi olabiliyor.Arabamı arazi şartları yüzünden satmak zorunda kalacağım.
  • Eminim ki arabamı 11-12 den aşağı satmam diyenlerin neredeyse tamamına yakını 7-9 bin arasında almıştır o arabayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavuzbey arabamı benden iyi bilemezsiniz heralde kaç liraya aldığımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzm2269

Yavuzbey arabamı benden iyi bilemezsiniz heralde kaç liraya aldığımı

Ben yıllardır takip ediyorum proton piyasasını ve fiyatları biliyorum, tabiki bilemem sizin aldğnız fiyatı, zaten size özel bi yorum yapmadım tamamına yakını dedim, bunun dışında kalan az sayıda kişi arasında da olabilirsiniz, ben karşılaştığım çok sayıda örneğe dayanarak konuşuyorum siz de direk bana ters bir şey söylemek yerine aldğnız ve satmak istediğiniz fiyatı söyleyerek bana katılmadğnızı daha kibar bir şekilde belirtebilirsiniz bu herkes için daha yararlı olur

• 7900 e satıldığını gördükten sonra 8500 9000 dam çok verilmez en temizine.
  • Yavuz Bey kalbinizi kırdıysam özür dilerim.Arabama çok emek verdim.Ölü bir fiyata satılmasına gönlüm razı olmaz.Benim hayat felsefem aldatmak üzerine kurulu değil.Nasıl bir araba bulmak istiyorsam karşıdakine o şekilde araba satarım.Bundan önce sattığım iki araba için alan kişilerin duasını aldım ve hala kendileri ile görüşürüm.Arabamın eksiklerini bitirmeden kesinlikle satışa koymam.Arabamı 10 bin tl civarı aldım.Bugüne kadar ona çocuk gibi baktım.Benden önceki sahipleri arabayı çok pis bakmışlar.İşin ehli olmayan ustalara emanet etmişler.Ben her bir eksiği ile büyük titizlik içinde uğraşıp bugünlere getirdim.Hiçbir masrafdan da kaçmadım. Araba ile uğraşmak,onun eksikliklerini gidermek benim için hobi.
  • xyzm2269 X kullanıcısına yanıt
    Benim için de öyle hocam arabama bakmak ilgilenmek zevktir benim için, haklısınız emek vermişsiniz karşılığını istiyosunuz ancak wampa arkadaşın dediği gibi biz 6-8 bin civarında satıldğna çok şahit olduk doğal olarak 11-12 li rakamlar fazla geliyor bize. Siz bakımsız bi araç için 10 bin tl vermişsiniz ancak fazla bu fiyat, normali 8 bin civarına alır yaptğnız harcama bakım vs üstüne koyar 9500-1000 bin tl gibi bir fiyata satardınız alan memnun satan memnun olurdu. Ben de araştırıyorum alacağım inşallah ancak 12 bin tl ye alsam iki üç yıl kullanıp satmaya kalksam kaça satabilirim? kim verir ki 12 bin, zararla satmak zorunda kalırım. Türkiyenin gerçeği bu malesef, satarken nasıl satarım kaça satarım diye düşünmeden edemiyor insan.

• Kesinlikle bilinçaltımıza işlemiş ya satamazsam zarar edersem Galerici mantığı herkes de var az buçuk
  • Proton sahibiyim diye söylemiyorum.Proton kadar kaliteli bir araç 8-9-10 bin tl edecek kadar ucuz bir araba değil.Tabiki bakımlı ve temiz kullanılanlardan bahsediyorum.Ben şerefimi üç kuruş paraya satamam.Dünya malı dünyada kalır ama hak ahirete kalır.Satmak için bile araba almışsanız(bizim millette kötü bir alışkanlık olmuş,satacaksan niye masraf yapıyorsun lafı)hatası varsa karşı taraf bunu bilmeli.
  • fiyatlara çok takılmayın.ben kendim geçen sene ta kırşehire gidip 9 liraya alıp izmire getirdim.aldıktan sonra en az 3 bin masraf edip aracı adam ettim(aracı genelde hanım kullandığı için tek marş ve sorunsuz olmak zorunda).şimdi bunu satmaya kalksam 12 ye zor satılır.9 a satsam bi güzel kendimi dövmem lazım sattıktan sonra.e 12 satıp ne alırım diye bakınınca otm vites olarak ortada seçenek yok gibi.en iyisi bi 5 sene daha binmek nasipse.herkesin hakkında hayırlısı.
  • quote:

Proton sahibiyim diye söylemiyorum.Proton kadar kaliteli bir araç 8-9-10 bin tl edecek kadar ucuz bir araba değil.Tabiki bakımlı ve temiz kullanılanlardan bahsediyorum.Ben şerefimi üç kuruş paraya satamam.Dünya malı dünyada kalır ama hak ahirete kalır.Satmak için bile araba almışsanız(bizim millette kötü bir alışkanlık olmuş,satacaksan niye masraf yapıyorsun lafı)hatası varsa karşı taraf bunu bilmeli.

avcı22 ?
  • evet avcı22
  • Arkadaşlar elinde temiz 416 olan varsa talip olabirim. 150 bini geçmemiş çok büyük kazası olmayan ön konsolu fazla yıpranmamış tüm özellikleri sağlam olan binilebilecek arabalarınıza 11000 tl yi geçmemek kaydıyla satın alabilirim.
  • herkes düşük fiyata alıp yüksek fiyata satmak istiyor fakat durum bence bedavacılık..

8000e aldın 2000 masraf ettın belli süre sonra örnek 12000e satmak istiyorsun. satarsan bunun adı ticaret tüm maliyetleri çıkarsa o süre zarfında adı ödünç araç olur.

Düşük fiyata alıp az masraf yapıp karlı satış amacı bu bence.

Şahsi fikrim bir üst modele geçmek ya da ihtiyacı olup satmak dışında elden çıkaranların gereksiz işler yaptığıdır.
  • ErcanD. E kullanıcısına yanıt
    Klavyene ellerine sağlık. Al satçılar bizden uzak dursun.
  • babamın bi sözü vardır "bindiğine say" diye, aldığımız arabaları hep daha düşük fiyattan sattık ama baya da kullandık, millette bindiğine saymak diye birşey yok heralde adam 8 bine alıp bin tl masraf yapıp 11-12 ye satmaya çalışıyor.
  • Arabama bakım yaparken arkadaşlar madem satacaksın neden masraf yapıyorsun diyorlar.Millette bu mantık olduğu için aldığım arabalara mecburen bakım yaptırıyorum.Alan kişi su-i zan değil hüsnü zan beslesin.Satacağın arabaya masraf yapmazsan km düşürülür,arabanın eksiği saklanır vb. davranışlara yol açmaz mı?Arabamın birkaç eksiği kaldı.Bu yüzden satışa çıkarmıyorum.Bundan önceki iki arabamı da böyle sattım.Hiçbirisinden kar etmedim, parasal olarak çok zarar ettim ama şerefimden kar ettim.Milleti parasıyla rezil etmenin anlamı yok.
  • xyzm2269 X kullanıcısına yanıt
    Keşke herkes sizin kadar şerefli olabilse. Tebrik ve takdir ediyorum.
  • quote:

Arabama bakım yaparken arkadaşlar madem satacaksın neden masraf yapıyorsun diyorlar.Millette bu mantık olduğu için aldığım arabalara mecburen bakım yaptırıyorum.Alan kişi su-i zan değil hüsnü zan beslesin.Satacağın arabaya masraf yapmazsan km düşürülür,arabanın eksiği saklanır vb. davranışlara yol açmaz mı?Arabamın birkaç eksiği kaldı.Bu yüzden satışa çıkarmıyorum.Bundan önceki iki arabamı da böyle sattım.Hiçbirisinden kar etmedim, parasal olarak çok zarar ettim ama şerefimden kar ettim.Milleti parasıyla rezil etmenin anlamı yok.

Sizi kutluyorum. Memleketde sizin gibi düşünen insanları bulmak gerçekten çok zor, Allah hepimizi sizin gibi olan insanlarla karşılaştırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-otomatik-proton-145809495/detay/?favorite=1
    6.500 TL Dedesi vefat ettiği için 1,8 motor proton bedava arkadaşlar binicisine gitsin al satçı yada galericiye değil. Doğru okudunuz 6.500 TL
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.