Şimdi Ara

PROTON (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
259.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de öyle düşünüyorum, 416 ya 10 dan fazla verilmez bu piyasada, 415 de eğer çok temizse 9 olur en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilmeye verilir de millet uçmuş cidden. Efsane kasa corolla denen araba müsveddesine 18 bin fiyat isteniyorsa bu araçların ederin 20.000 dir ama ger gör ki yarı parasına bile alıcı bulamıyor.
  • wampaa kullanıcısına yanıt
    Kafama koydum alcam cidden inşallah ama 10 dan fazla vermem 416 ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayiko -- 13 Kasım 2013; 7:11:11 >
  • Şimdiden hayırlı olsun proton forumda 8 9 bine 58 bin km de alanlar vardı plaklıkları orjinal duruyordu jetpa 5x5 lik otomobil diye bordo renkti tatlı bi pempemsi onlara çok temiz bakıyor sahipleri. 1 2 aya dahada düşer piyasa inş.
    İşte normalde 8-9 arasında olması gerekirken millet uçmuş 12 civarında istiyolar, beklicem bakalım elbet bulurum 8 civarında

aslında proton Mitsubishi den klonlanmış bir araçtır motoru birebir mitsubishidir kasası az biraz benzemekte o parayı o araca verene kadar gider Mitsubishi CARİZMA alırım
  • ayarotoservis kullanıcısına yanıt
    doğru tabiki ama aynı model km ve temizlikteki carisma ve proton arasında 3-4 bin tl fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysk8919

doğru tabiki ama aynı model km ve temizlikteki carisma ve proton arasında 3-4 bin tl fark var

sahibindendeki araçlara bakarsak neredeyse ayn fiyatlar 1 1.5 lira oynuyor arada ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayarotoservis

quote:

sahibindendeki araçlara bakarsak neredeyse ayn fiyatlar 1 1.5 lira oynuyor arada ....

oradaki protonların fiyatı fazla hocam 8-9 binlik araca 12 bin fiyat yazmışlar
  • ayarotoservis kullanıcısına yanıt
    Gidin alın parça fiyatları görünce anlarsınız protonun gelmişini geçmişini geleceğini biliyorum bu arada. Herkes istediğini aracı alır umarım. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: uzman21

merhaba. forumu inceledim. inşallah bir proton almayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun şimdiden, internette dökülmüş protonlara 10 bin ve üstü isteyenlere takılmayın dışarıda daha orjinal jetpa plakalıkları takılı 80 bin km de 416 glxiler 10 bine satılıyor bilginiz olsun özellikle Siirt'te ve batıda

İyi diyosunda nereden bulalım biz öyle temiz jetpa plakalıklı olanları ?
    Malum site piyasa falan bırakmadı yahu millet birbirine bakarak fiyat çekiyo hayır kendi bile inanmıyo satabileceğine ama yinede bakıyo millet ne yapıyorsa onu yapıyor
    20 yaşındaki samaraya 6-7 bin lira isteyen fuzuliler var bu ülkede

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Hocam aranınca bulunuyor, Dün akşam fiat 126 bis gördüm arabanın başında 15 dk bekledim sahibi gelmedi alarm yoktu yoksa vuracaktım o kadar temiz ki 3,5 4 dese dalacaktım direk babama öderdim sonra geri :)
  • kesinlikle uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

kesinlikle uzak dur

Neden hocam kullandınız mı ne gibi sıkıntılar yaşadınız?

• quote:

quote:

kesinlikle uzak dur

tanıdığım birinde vardı abimizin evine haciz geldi yani acil paraya ihtiyacı vardı 1-2 gibi hafta süresi vardı modelini falan hatırlamıyorum ama proton marka araç eminim değerinin nerdeyse yarısına kadar indirdi galericiler bile almadı yani ikinci eli yok sıkıntı çekersiniz başınız ağrımasın onun yerine en basitinden clio alın başka bişey alın ne biliyim ama bulaşmayın bu markaya
  • brkctnkya kullanıcısına yanıt
    yav he he millet yıllardır tenekelere biniyor bu yüzden.
  • quote:

quote:

quote:

kesinlikle uzak dur

tanıdığım birinde vardı abimizin evine haciz geldi yani acil paraya ihtiyacı vardı 1-2 gibi hafta süresi vardı modelini falan hatırlamıyorum ama proton marka araç eminim değerinin nerdeyse yarısına kadar indirdi galericiler bile almadı yani ikinci eli yok sıkıntı çekersiniz başınız ağrımasın onun yerine en basitinden clio alın başka bişey alın ne biliyim ama bulaşmayın bu markaya

Öyle talihsizlikler yaşayanlar oluyor malesef ama çabuk satan da oluyo, şans biraz da. İkinci elinin zayıf olduğunu biliyor zaten herkes ama ne olursa olsun çok beğendiğim bi araba

• doğan şahin gibi kuşlar dururken protona binilirmi hiç.
    zaten araba dediğin çeyrek altın gibi olmalı,bugün al yarın bozdur
    herkesin hakkında hayırlısı.
  • Arkadaşlar selam,
    linkteki proton nasıl ? Fiyat normalmi?
    lütfen tecrübe sahibi olanlar yorumlasın.
    Tşk..ler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-satilik-proton-139606682/detay
  • cimbomlu6262 C kullanıcısına yanıt
    10 teklif edin baktırın alınır temiz duruyor ama bakımsız gibi geldi özen gösterilmemiş bi araç gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.