Şimdi Ara

PROTON (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabayı yeni aldım .güvendiğim tanıdığım hiç usta yok.ankarada ikamet ediyorum
  • Karter muhafazasına bence gerek yok
    Fakat tekerleklerin eteklerinde plastik muhafazalar olacak eğer onlar yoksa dedğiniz yerlere su çamur gelebilir.
    Yani motorun altında gelemez o su oralara.
    3 yıldır kullanıyorum oyle bir şey gormedim.
    Ankarada bende guvenecek usta bulamadım o yuzden bütün bakımlarımı kendim yapıyorum.
    protonclub. org da daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz..
  • evet dediğiniz doğru tekerleklerde davlumbaz yok bu davlumbazları nereden temin edebilirim fiyat ne kadardır acaba
  • sadece davlumbaz değil davlumbazın eteğinde bir plastik daha olacak.
    Davlumbazdan ziyade o plastik daha öenmli motor kısmına su girmemesi için.
  • Motordan yana sıkıntı yaşamazsanız kaportada temız gözüküypr.
    Performansıda yerinde bir araçtır.
    kesinlikle pişman etmez temiz ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr4n1um

Sizce bu araç alınır mı ? Kullanan var mı ? Pişman eder mi beni ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-133000-km-130-beygir-masrafsiz-temiz-proton-218-glxi-44993704/detay/

Bu araç için arkadaşım pazarlık etti geçen gün anlaşamadı. Anlaşsa arkadaşıma alacaktık

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-133000-km-130-beygir-masrafsiz-temiz-proton-218-glxi-44993704/detay/

Bu araç için arkadaşım pazarlık etti geçen gün anlaşamadı. Anlaşsa arkadaşıma alacaktık

harbiden güzel arabaymış ya tek kapı ama genç adam işi tam

• bende pazarlık ettim 2aydır satamıyor eleman arabasını =)) 8bin'e ver diyorum 9dan aşağı bir kuruş inmem diyor halbuki 2ay önce 9a ver demiştim 10dan aşağı vermem demişti =)) bakalım kaça verecek arabasını =)) araba komple boyalı imiş bu arada keyfi çiziklerden dolayı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

LPG ye uyumlu mu bu motor uyumlu değilse tat vermez
  • quote:

bende pazarlık ettim 2aydır satamıyor eleman arabasını =)) 8bin'e ver diyorum 9dan aşağı bir kuruş inmem diyor halbuki 2ay önce 9a ver demiştim 10dan aşağı vermem demişti =)) bakalım kaça verecek arabasını =)) araba komple boyalı imiş bu arada keyfi çiziklerden dolayı..

Bizim arkadaşda 8000 verdi zaten. Bide İstanbuldan git al gel 500 Lira masrafı olacaktı.Ufak tefek kaporta masrafı varmış, Araç çok güzel ben bunun daha temizini almak için arabamı sattım kışın, yetişemedim satmış adam 1999- 110.000km'de kazasız-vuruksuz 8000TL'ye gitmişti
  • hocam resmi varmı bu dediniz davlumbazdaki plastiğin veya nereden bulabilirim
    şu an arabam sorunsuz ama yağışlı havalarda durum sıkıntılı
  • araç lpgye gider, ben kullanıyorum, araç düzgün duruyor, lpg ister... araç çok lezzetli bir araç, tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

araç lpgye gider, ben kullanıyorum, araç düzgün duruyor, lpg ister... araç çok lezzetli bir araç, tavsiye ederim :)

Bakalım temiz bir tane bulursak hemen çökecez :) Lantis fiyatları merso fiyatlarına yaklaştı o yüzden protona döndüm bu aralar :)
  • Merhaba arkadaşlar istanbuldayım ve 416 glxi alma konusunda çok ciddi bi şekilde bastırıyorum fakat bu araçların anlamadığım noktası = LPG Takılan araçlar için her araca sıralı sistem uymuyormu ? neden bu sıralı olmıyanlarda (( yada adı her neyse o sistemden )) var. Ben araç almaya gittiğimde bu farkı bariz şekilde anlayabilirmiyim ? lpg olayından anlamayan biri olarak ( yani bana lpg kitini göstersen bomba sanırım ) kandırılmadan bunu anlamanın sırrı nedir birde şu araçla ilgileniyorum bu aracın foto larından sıralımı deılmı anlaşılır durumdamı ve bu araç hakkındaki görüşleriniz nelerdir istanbuldan bursaya gidip almaya değermi ? şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-orjinal-lpli-proton-55509952/detay/

• merhaba jankas,
    tüm protonlara sıralı sistem uyar, bazıları diğeri daha ucuz diye düz sistem takıyor, kolayına kaçıyor diye biliyorum..
    lpg enjektörlerini, beynini kafasını görmen lazım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-2000-model-degisensiz-sirali-sistem-56472224/detay/

bu ilanda motor kapağının üzerinde gördüğün kırmızı 4lü enjektördür, çok zaman kapağın cama doğru tarafına, arkasına doğru saklarlar..
    bir de sıralı araç benzinde çalışır, gaza ısınınca kendi geçer,
     PROTON

gibi genelde dokunmatik bir kumandası olur içerde...

eski düz sistemlerde düğme şeklindedir genelde..

• teşekkürler ( ergungur ) anlaşıldı
    Bu arada bu linkini verdiğim araçta sıralı sistem değilmiş öyle olmadığı halde ben bir sorun yaşamadım diyor kullanan 3 ay önce almış şimdi satıyomuş araçta problem yok diyor ??? burası biraz akıl kurcalycı oldu işte onun dışında temiz gözüküyor Sıralı lpg ve diğer tür lpg olması bu araçların yakıt performansını ve arıza durumlarını çokmu etkiliyor acaba ? yani sıralı sistem olmıyanlar verimsiz ve tehlikelimi olur kullanan için ?
  • sanırım performansı olumsuz etkiler, bir de sen nasıl alırken düşünüyorsan, sen satarken de birileri aynen düşünür :)

arkadaşlardan yorum gelir belki, eski sistem lpg kullananlardan..
  • @jankas

eski aracım opel vectrada enjeksiyonlu olmasına ragmen düz sistem lpg vardı... sık sık patlatma yapıyordu ve hava filtresinin kabını kırıyordu , çok yakıyordu , sık sık ayar bozuyordu... çekişi benzine oranla % 20-25 daha zayıftı... tüp beyninin diyaframı sık değiştirmek gerekiyordu...yolda giderken biraz fazla gaza basarsam , arabayı sıkıştırırsam arabanın içi gaz kokuyordu...sık sık hava debimetresini temizlemek gerekiyor ve sürekli arıza ışığını yakıyordu...

şimdiki aracım skoda da sıralı lpg var ve yukarıda anlattıklarımın hiçbirisi olmuyor ve çok çok memmunum...hem daha az yakıyor , hem daha çok çekiyor ve hiç sorun çıkarmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.