Şimdi Ara

PROTON (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ilanı paylaşmışmıydım bilmiyorum ama bir bakmanızı rica ediyorum. herşeyi var görünüyor araçta... fiyatı düşürmüş satıcı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-1999-model-yer-ucagi-53147485/detay/
  • arkadaşlar bu ilanı paylaşmışmıydım bilmiyorum.bakmanızı rica ediyorum. herşey var arabada. fiyatı düşürmüş satıcı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-1999-model-yer-ucagi-53147485/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaradak

arkadaşlar bu ilanı paylaşmışmıydım bilmiyorum.bakmanızı rica ediyorum. herşey var arabada. fiyatı düşürmüş satıcı...

Km düşük, fiyat uygun, lpg var, gidip muayenesini sorgulatın , ustanıza veya servise kontrol ettirin 8500 tl'ye alırsanız harika. ufak tefek boyası var ise takmayın .

• muayenesini sorgulataın derken.tam anlayamadım.açıklarmısınız...
  • quote:

muayenesini sorgulataın derken.tam anlayamadım.açıklarmısınız...

Kaç muayene eksiği var onu demek istedim.
  • muayene de genel olarak nelere bakılıyor onları da bilmiyorum ama.usta anlar inş.ona sorarım...
  • quote:

muayene de genel olarak nelere bakılıyor onları da bilmiyorum ama.usta anlar inş.ona sorarım...

Hayırlısı olsun , Alsanızda paylaşsanız bizimle
  • araç sahibiyle görüştüm.aracın sorunu yok diyor.yalnız lpg si sıralı değilmiş. sıralı olmaması çekişte dezavantaj olyormu diye sordum.olmadığını söyledi.fiyatta da aşağı düşecek gibi. aracı bi görüp ustaya da göstericem...

araç muayeneye girerken genel olarak nelere bakıyorlar.ben de bakarken onlara dikkat edeyim...
  • evet ben de heyecenla bekliyorum araç sahibi olmayı...
  • quote:

arkadaşlar bu ilanı paylaşmışmıydım bilmiyorum ama bir bakmanızı rica ediyorum. herşeyi var görünüyor araçta... fiyatı düşürmüş satıcı...

ilandaki araç 415 yalnız,sonra sürpriz olmasın !...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbayir43 -- 4 Ağustos 2011; 22:39:43 >
  • eminmisiniz 415 olduğuna...
  • Evet 415 gerçekten, şimdi dikkat ettimde arka cam manuel.416'ların 4 camda otomatikdir. Ben jantlara takıldım alaşımlı 416 jant diye.

Ayrıca 4 tekerde disk olmalı 416 olması için. Son anda Murat bey uyardınız vallahi.

• Ben yandım eller yanmasın. Kimse macera aramasın. Yandım anam diye, bağır bağır bağırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hada

Ben yandım eller yanmasın. Kimse macera aramasın. Yandım anam diye, bağır bağır bağırmasın.

Hayırdır Kardeş?
  • herkese merhaba
    416 proton sahibiyim. alalı 15 gün oldu.manuel vites atiker sıralı olmayan tüp mevcut.15 gündür hiçbir sıkıntı olmadan bindim.sadece debriyaj yukarıda kavrıyordu .bir tamirci arkadaş debriyaj pedalının oradaki vidalardan ayar çekti debriyaj aşağıda kavramaya başladı fakat biraz boşluğu arttı.bu gün akşam işe arabamla gittim.ve çok yağmur yağdı.iş dönüşü 1 -2 km herşey normaldi .sonra araba motoru 1 ve 2 . viteslerde titremeye başladı .birazfazla gaza yüklenince düzeliyordu ama çalışması normal değildi.benzine aldım durum yine aynı oldu.acaba, yağmur iş dönüşü devam ediyordu arabayı ilk aldığımda kaputun altında kalın bir çizgi halinde bir çamurlu su izi vardı.acaba ateşleme aksamında ssu almış olabilirmi?veya buji falan ıslanmış olabilirmi? ve tekerlerin aldığı suyu içeri motor aksamına su atması hangi durumda olabilir.davlumbaz yoksa olabilirmi .bu sorunu nasıl halledebilirim.yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrrage

herkese merhaba
    416 proton sahibiyim. alalı 15 gün oldu.manuel vites atiker sıralı olmayan tüp mevcut.15 gündür hiçbir sıkıntı olmadan bindim.sadece debriyaj yukarıda kavrıyordu .bir tamirci arkadaş debriyaj pedalının oradaki vidalardan ayar çekti debriyaj aşağıda kavramaya başladı fakat biraz boşluğu arttı.bu gün akşam işe arabamla gittim.ve çok yağmur yağdı.iş dönüşü 1 -2 km herşey normaldi .sonra araba motoru 1 ve 2 . viteslerde titremeye başladı .birazfazla gaza yüklenince düzeliyordu ama çalışması normal değildi.benzine aldım durum yine aynı oldu.acaba, yağmur iş dönüşü devam ediyordu arabayı ilk aldığımda kaputun altında kalın bir çizgi halinde bir çamurlu su izi vardı.acaba ateşleme aksamında ssu almış olabilirmi?veya buji falan ıslanmış olabilirmi? ve tekerlerin aldığı suyu içeri motor aksamına su atması hangi durumda olabilir.davlumbaz yoksa olabilirmi .bu sorunu nasıl halledebilirim.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Evet ateşleme sistemine normalde su gelmemesi lazım ama gelmişse sıkıntı yaratmış olabilir. Farklı birşeyde etkilemiş olabilir. İstanbuldaysanız iyi bir usta tavsiyesinde bulunabilirim yok ise güvendiğiniz bir yer.

• Benzinde ve lpg'de aynı hareket ediyorsa ateşlemeyi kontrol ettirmenizde yarar var ama ateşleme aksamına su gelmesi imkansız gibi bir şey bu aracın..
  • zaten dün akşam işten gelirken yağmur devam ediyordu.1- 2 km sonra bu olayı yapmaya başladı.yollardada su birikintisi bi hayli fazlaydı.ertesi sabah baktım hiçbir sorun kalmamıştı.şu an araba sorunsuz
    acaba tekerleklerden veya ne bileyim motor aksamına su atıyor olabilirmi
    zaten arabayı ilk satın alırken kaputu açtığımda kalın bir çizgi halinde kaputun altında çamurlu su izi vardı.adam çamurlu bir yere girmis sanırsam .kayış aksamlarının yerdeki suyu alıp motor kısmına taşıması olabilirmi ?
    birde Umera hocam kartel koruma yok plastik kartel koruması oluyormuş bunu nereden temin edebilirim
    ankara sincan fatihte ikamet ediyorum
    belki kartel muhafaza suyu engelleyebilir
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.