Şimdi Ara

PROTON (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
266.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bugun bende bir proton aldım yarın devir işlemlerini yapıcaz.. tek korkum herkez proton alınırmı dedi özellik olarak abs airbag klima kısaca 418 glxi modeli içi çok konforlu.. bu arada arabayı sanayıı baktırmaya gotururken arkadan bır araba geldi carptı bundada bır hayır var dedik aldık aracı sımdı bana bır usta lazım istanbul avrupa yakaasında. ve lpg taktırmayı dusunuyorum malum 1.8 motor var.. ne kadara mal olur lpg taktırsam hızlı cevap verebılırsenız sevınırım

Orijinalden alıntı: gokmenekse3460

bugun bende bir proton aldım yarın devir işlemlerini yapıcaz.. tek korkum herkez proton alınırmı dedi özellik olarak abs airbag klima kısaca 418 glxi modeli içi çok konforlu.. bu arada arabayı sanayıı baktırmaya gotururken arkadan bır araba geldi carptı bundada bır hayır var dedik aldık aracı sımdı bana bır usta lazım istanbul avrupa yakaasında. ve lpg taktırmayı dusunuyorum malum 1.8 motor var.. ne kadara mal olur lpg taktırsam hızlı cevap verebılırsenız sevınırım

Öncelikle hayırlı olsun, İst Avrupa Yakasında benim ve şirketimin bütün araçlarını götürdüğüm İstanbul'un En iyi Japon Ustalarından Adem Ekinci'yi tavsiye ederim. Parçaları siz alıyorsunuz o sizden sadece işcilik alıyor.Bu durum herkesin yüzünü güldürüyor doğal olarak. Benim Proton almama da O ön ayak olmuştu zaten.

Adem Ekinci :05353155719 Yeri Bayrampaşa-Otogarının hemen karşısında. Ben Ataşehirden, Ortağım Sarıyerden götürür araçlarını

İsmimi verebilirsiniz Ediz'in tavsiyesi ile geldim diyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 20 Şubat 2013; 9:57:35 >

• protonlar birazda az yaksaymış süper olacakmış gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 6 Haziran 2011; 21:09:10 >

bugun bende bir proton aldım yarın devir işlemlerini yapıcaz.. tek korkum herkez proton alınırmı dedi özellik olarak abs airbag klima kısaca 418 glxi modeli içi çok konforlu.. bu arada arabayı sanayıı baktırmaya gotururken arkadan bır araba geldi carptı bundada bır hayır var dedik aldık aracı sımdı bana bır usta lazım istanbul avrupa yakaasında. ve lpg taktırmayı dusunuyorum malum 1.8 motor var.. ne kadara mal olur lpg taktırsam hızlı cevap verebılırsenız sevınırım

hayırlı olsun hocam öncelikle. Proton alınır mı diyeneler bu işi bilmiyordur bence. Proton gayet iyi bir araba ama ikinci eli pek tujtulmuyor eksi bi yanı var dolayısıyla. ama artı yanı da fazla. bence proton kaliteli hocam. saygılarla

bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray
    ██████████████████ SARI KIRMIZI ██████████████████
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

protonlar birazda az yaksaymış süper olacakmış gerçekten

Bende 416 var bir tane İstanbul içi 7,5-8Lt arası yakıyor kışın 9lt oluyor bazen. Araba düz vites ve değerler benzin için geçerli. Opel Astra aracımda var oda 10lt civarı yakıyor şuan. Bu değerlerden daha düşük aynı kalibrede benzinli olduğunu sanmıyorum
  • arkadaşlar tşk ederim. bıraz morelım bozuk aslında.. diyeceksinizki neden arabayı bır ustaya goturduk... çokmu aradın dedi bozuldum resmen. dedimki ozellıkler beni etkiledi.. dedim. motora baktı iyi dedi. ama bu motor yag kapanın altında bır yer var kecesimi ne varmış yag kacırıyormuş sanırım. bır baktırmak lazım dedi 100-200 tutar dedi ama ustayı gozum tutmadı baska ustayada gosterdık oda ıyı dedi. bu adem dediginiz arkadaşın yanına gıderım.. sanırım kesın gıderım..

birde işim kötü tarafı esenyurt fatıh sanayi sitesinden cıkarken takkkkkk bir araba geldi bize arkadan carptı...

arka tampon gitti tabi neyse bır yere sorduk 600 tl dediler arka tampon ıcın.. bakalım karşı tarafın sıgortası karşılayacak bakalım boyle işte forurmda yenıyım yenı arkadasların yazdıklarını gordum verdıgınız telefon numarasını arıycam bakalım ne nedır ne degıldir hesabına

birde ben bu arabaya tüp taktırayım mı taktırmayım mı cok kararsızım...takarsam ne kadara patlar bana..

görüşve önerilerinizi beklıyorum tşkler

bu arada protonun iç mekanı hakıkattende kalite kokuyor olurda bu kadar olur... benımde en cok sevındıren iç mekanı oldu... konfor 10 numara

• quote:

arkadaşlar tşk ederim. bıraz morelım bozuk aslında.. diyeceksinizki neden arabayı bır ustaya goturduk... çokmu aradın dedi bozuldum resmen. dedimki ozellıkler beni etkiledi.. dedim. motora baktı iyi dedi. ama bu motor yag kapanın altında bır yer var kecesimi ne varmış yag kacırıyormuş sanırım. bır baktırmak lazım dedi 100-200 tutar dedi ama ustayı gozum tutmadı baska ustayada gosterdık oda ıyı dedi. bu adem dediginiz arkadaşın yanına gıderım.. sanırım kesın gıderım..

birde işim kötü tarafı esenyurt fatıh sanayi sitesinden cıkarken takkkkkk bir araba geldi bize arkadan carptı...

arka tampon gitti tabi neyse bır yere sorduk 600 tl dediler arka tampon ıcın.. bakalım karşı tarafın sıgortası karşılayacak bakalım boyle işte forurmda yenıyım yenı arkadasların yazdıklarını gordum verdıgınız telefon numarasını arıycam bakalım ne nedır ne degıldir hesabına

birde ben bu arabaya tüp taktırayım mı taktırmayım mı cok kararsızım...takarsam ne kadara patlar bana..

bu arada protonun iç mekanı hakıkattende kalite kokuyor olurda bu kadar olur... benımde en cok sevındıren iç mekanı oldu... konfor 10 numara

Gökmen bey, bu arabayı çok mu aradın diyen kişi Usta değildir bence. Dediğim yere götürün , ben ilk gittiğimde çok salaş gelmişti bana ama gelen giden araçları görünce ( Mazda 3,6,Rx8,Bmw,Mercedes,Honda Accord vs..) ve gelenlerin uzun senelerdir bu genç arkadaşı tercih ettiğini duyunca .Bende sırasıyla Opel Astra, Mazda 323, Proton , Rover 216,Ford Focus, Fiat Ducato,VW Jetta ( Benim, Ortağımın ve Şirketimizin araçları) gönül rahatlığıyla teslim ediyorum.

Lpg olayı tercihinize kalmış, senede 10-12000km yapan araçlar 2 senede >Lpg'yi amorti ediyor. Ben daha fazla km yapar ve en az 4-5sene binmeyi düşünüyorum derseniz taktırın.Ben taktırmadım ve benzinde kullanıyorum acıkcası. Keçeden yağ kaçırma olayını pek takmayın, Adem bakar çok ciddi görmez karter keçesinden derse ellemez ve boşuna masraf yapma der. Herşeyine bakar bir plan çıkarır acil olanları sıralar ve bütçen oldukça yavaş yavaş yapar. Aracın hayırlı olsun gerçekten güzel araç 418'ler. Diğer proton forumunda paylaşımlarını ve galerini bekliyoruz. Aynı zamanda orada parçacı telefonları var istediğin her parçayı çok uyguna alabilirsin

• Hakkaten gittiğim yerde yok sayılırdı:)
    Epey bi zaman sonra okudum ve cevap yazıyorum.
    Vardı ama imkanlar o kadar geniş değildi.

Kazasız belasız donduk şükür.
    Selam ve dua ile..

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

hayırdır gideceğin topraklar netin olmadığı yerler mi? 2 ay netsiz kalmak sabır işi.
    neyse bizde 2 ay sonra görüşürüz. selamlar....

quote:

Orijinalden alıntı: umera

Bir daha geldiğimde inş. ararım.
    6 Nisan itibariyle 2 ay yokum.

Arkadaşların yeni forum çalışmaları var.
    Varlığımızla destek olalım.
    Kalıcı bir şey ortaya çıkarmayı planlıyoruz.
    Bütün paylaşımları orada toplayacağız.

• hoşgeldiniz umera hocam, yokluğunuz oldukça hissedilirdi..
  • Hoşbuldum
    Hüsn-ü teveccühünüz.
    Tşk. ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ergungur

hoşgeldiniz umera hocam, yokluğunuz oldukça hissedilirdi..
  • tekrar merhaba arkadaşlar bugun arabayı kaportaya verdım arka tanpon ve kapı tavan kenarlarındaki guneş yanıklarını boyatacagım.. inş satarken boyalı dıye sorun cıkarmazlar....

ayrıca bugun arabanın hava filtresi yag filtresi ve yagını aldık yagın markası castrol magnatec 10w 40 aldık arakdasım toyatasında kullanıyormuş cok ıyımış o yuzden aldık yag secımı konusunda dogrumu yaptım sizce.. birde fiyatları soyleyım sıze

hava ve yag filtresi 15 TL

castrol magnatec 10w 40 YAG 45 TL

sizce fiyatları nasıl bilgi verırmısınız?

tekrar merhaba arkadaşlar bugun arabayı kaportaya verdım arka tanpon ve kapı tavan kenarlarındaki guneş yanıklarını boyatacagım.. inş satarken boyalı dıye sorun cıkarmazlar....

ayrıca bugun arabanın hava filtresi yag filtresi ve yagını aldık yagın markası castrol magnatec 10w 40 aldık arakdasım toyatasında kullanıyormuş cok ıyımış o yuzden aldık yag secımı konusunda dogrumu yaptım sizce.. birde fiyatları soyleyım sıze

hava ve yag filtresi 15 TL

castrol magnatec 10w 40 YAG 45 TL

sizce fiyatları nasıl bilgi verırmısınız?

Fiyatlar normal , 10w-40 kullanılıyor evet, Bende Castrol kullanmıştım ama şimdi Mobil sentetik deneyecem tavsiye üzerine.

arkadaşlar tşk ederim. bıraz morelım bozuk aslında.. diyeceksinizki neden arabayı bır ustaya goturduk... çokmu aradın dedi bozuldum resmen. dedimki ozellıkler beni etkiledi.. dedim. motora baktı iyi dedi. ama bu motor yag kapanın altında bır yer var kecesimi ne varmış yag kacırıyormuş sanırım. bır baktırmak lazım dedi 100-200 tutar dedi ama ustayı gozum tutmadı baska ustayada gosterdık oda ıyı dedi. bu adem dediginiz arkadaşın yanına gıderım.. sanırım kesın gıderım..

Aracını adem Ustaya götürmeni tavsiye ederim mazda 626 aracım var birkaç hafta içinde bakımlarını yaptırmak için adem ustaya götüreceğim sanada tavsiye ederim .

• araç kaportadan cıksın goturcem sanırım 1 haftayı bulucakmış anca 1 hafta sonra olmadı denk getırırsek burdan arkadaşlarla beraber adem ustanın mekanında tanışmış oluruz :)

bu arada triger setide 70 tl imiş bana cok uygun geldi tofaşın ne kadardır bılmem ama sanırım oda 40 50 tl dir sanırım bilmeden konusuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenekse3460 -- 8 Haziran 2011; 20:53:24 >

araç kaportadan cıksın goturcem sanırım 1 haftayı bulucakmış anca 1 hafta sonra olmadı denk getırırsek burdan arkadaşlarla beraber adem ustanın mekanında tanışmış oluruz :)

bu arada triger setide 70 tl imiş bana cok uygun geldi tofaşın ne kadardır bılmem ama sanırım oda 40 50 tl dir sanırım bilmeden konusuyorum :)

Beraber gideriz, 1 hafta 10 gün sonra bende bakıma sokacam arabayı belki, göstermem gerek. Senin 418, Benim 416 bir baksın Adem. Ben 3 ay önce götürmüştüm birkaç şey için şimdilik gerek yok demişti

onun haricinde protonun parçası zaten uygundur.tek sıkıntılı parcası (bir çok arabada öyledir zaten ) içindeki incik boncuk parçalardır, kontağı ,pencere düğmesi gibi gibi.

418 lere lpg siz binmemenizi öneririm :) az km yapıyorsanız ayrı mevzu.

hayırlı olsun.

Orijinalden alıntı: mr.big

arka tampon yan sanayi olarak 150 tl + boyaması diye biliyorum. 600 tl çok sallamışlar.

onun haricinde protonun parçası zaten uygundur.tek sıkıntılı parcası (bir çok arabada öyledir zaten ) içindeki incik boncuk parçalardır, kontağı ,pencere düğmesi gibi gibi.

418 lere lpg siz binmemenizi öneririm :) az km yapıyorsanız ayrı mevzu.

hayırlı olsun.

2008 model gen 2 ön tamponunu ben 200tl e alıyom bilmem kaç model arabanın arka tamponu 600lira değildir.

resimdeki zatı muhterem benim bu arada :D
  • Proton 416 2000 LPG li Aracımda Klima Çalışınca Olan Problem Konusunda Acil Yardım.

Merhaba Arkadaşlar,

Proton 416 2000 Model Aracım üzerinde Atiker Sıralı Sistem lpg Mevcut.

Aracımı alalı 1,5 Ay oldu. Tüm bakımlarını yaptırdım. Fakat, Klimamı çalıştırdığımda anormal bir şekilde rolanti düşüyor. Araç Stop ediyor.

Öncelikle Klimanın gazını ve bakımını yeni yaptırttım.
    Tamircim konuyu çözemedi rolanti sensörü olabilir diyerek Elektrikçiye yönlendirdi,
    Elektrikçim, sensörlerde problem bulamadı, klimacıya yönlendirdi,
    Klimacı, Klimada, Araçta, Rölanti sensöründe bir sıkıntı yok, Rölanti sensörlerinde manifolttan hava gelmiyor bazı LPG ciler onu kapatıyor öyleyse açılması gerekiyor dediler, vee tamirciye yönlendirdi.

Henüz tamirciye gitmedim. Bir fikri olan varsa bana yardımcı olabilirmi? Lütfen. Yarımlarınızı Bekliyorum.

Sorunu çözersem burdan pauylaşırım.

Tel : 0 544 378 10 66
    Mail : esatnazlier@gmail.com

• araç temiz yada güzel olabilir ama sonuçta arabalarda bir nevi yatırım aracı bence hemen paraya çevirebiliceğin bir araç bulsan senin için daha iyi olur
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.