Şimdi Ara

PROTON (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keppir

malezya başbakanı Türkiye ile ortak araç üretmek konusunda bir öneride bulunmuş, ne dersiniz yerli malı proton.ları görebilirmiyiz

Harika olur eger olursa.
    Potansiyel var.
    Eğer öyle bir şey olursa memleketimiz,halkımız açısındanda çok iyi olacaktır.
    İnşaAllah diyelim.
  • proton değil ama farklı bir isimle malezya kalitesini ülkemizde görmeye başlayabiliriz.
  • Bence üretim olmasa dahi, farklı bir mümessil ile bu marka harika bir duruma gelebilir. Mesela çelik motor Kia'ı İhlasın elinden aldı şuan ki hali ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

Kablonun arkada ki ucu yedek lastiğin ön tarafındaki boşlukta da olabilir.
    Tekrar olacak ama
    Donanımları,karakterleri çok yakın.
    Japon deyince bol donanım akla geliyor.

Cd Changer Kablosu için,
    Yedek lastiği yerinden çıkardım, döşemeyi komple kaldırdım orda yok. @Akustik koltuk altında olabilir demişti arka koltuğu komple söktüm orda da yok . Sadece koltuğun altında sol arka kapı köşede bir soket var renkli kabloların olduğu ama orda da boş bir kablo yok hepsi soket içerisinden biryerlere gidiyor.
  • O zaman
    arka sol kapının eşik plastiğini söküp halıflex altında bahsettiğiniz beyaz plastiğe gelen kabloların yanında siyah kalem kalınlığında kablo olacak ona bakın.
    Eğer orda da göremezseniz yorum yapamayacağım.
  • quote:

O zaman
    arka sol kapının eşik plastiğini söküp halıflex altında bahsettiğiniz beyaz plastiğe gelen kabloların yanında siyah kalem kalınlığında kablo olacak ona bakın.
    Eğer orda da göremezseniz yorum yapamayacağım.

Evet ince siyah bir şey gidiyor arkaya beyaz klemensin yanından ama ben onu bagaj açma telidir diye hiç ellemedim :D omudur yani ? kalemden biraz daha ince .
  • Bagaj telide orada.
    Yumuşak elektrik kablosu gibi bir çok kablo tek kablo şeklinde gidiyor.
    Sanırım yok.
  • quote:

Bagaj telide orada.
    Yumuşak elektrik kablosu gibi bir çok kablo tek kablo şeklinde gidiyor.
    Sanırım yok.

Otopark biraz karanlık, Yarın gündüz ışığında bakayım ben en iyisi. Olmadı teybin altındaki kapağı kaldırır ordaki kablonun cinsine bakar öyle ararım arkada onu. Eğer böyle bir kablo varsa benim arabada tam süper olacak :D
  • Bu kadar zor bulunacak bir kablo değil.
    Kablonun fazlası tekerlek önunde ki boşlukta durur genelde.
    Tahmınım mevcut değil aracınız.
    Bu araçların çoğunda cd changer bile mevcutmuş.
  • quote:

Bu kadar zor bulunacak bir kablo değil.
    Kablonun fazlası tekerlek önunde ki boşlukta durur genelde.
    Tahmınım mevcut değil aracınız.
    Bu araçların çoğunda cd changer bile mevcutmuş.

Üzüldüm şimdi ya
  • kablo kalın öyle görülmeyecek falan değil. belki sizin araçta olmayabilir. mesela benim daha doğrusu 2000 modellerde immobilizer var. 99 larda yok heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

kablo kalın öyle görülmeyecek falan değil. belki sizin araçta olmayabilir. mesela benim daha doğrusu 2000 modellerde immobilizer var. 99 larda yok heralde.

Olsada ucundaki bağlantı standartmıydı oda var. Yoksa 2-3m kablo alıp ucuna aparatları takmak zor birşey değil aslında.
  • Selamun Aleyküm...! nasılsınız arkadaşlar ... uzun bir süredir yazamıyordum sebeplerden dolayı... bir sorum da olacak bu arada sizlere... dün yolda gelirken direksiyon birden sertleşti bayağı... hala da aynı sertlikte. ve direksiyonu aşağı indirim yukarı arasından baktığımda bir parça yumuşak lastik görünüyordu anu çıkardım .. acaba omu sıkıştırıyor diye.. ama sorun hala devam ediyor. neden olabilir acaba ...
  • a.selam
    o bahsettiğiniz lastik toz ve ses için.Direksiyonun dönmesi ile uzaktan yakından alakası yok.
    Kaputu kaldırarak direksişyon pompasının kayışını kontrol edin. Kopmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakikiyol

Selamun Aleyküm...! nasılsınız arkadaşlar ... uzun bir süredir yazamıyordum sebeplerden dolayı... bir sorum da olacak bu arada sizlere... dün yolda gelirken direksiyon birden sertleşti bayağı... hala da aynı sertlikte. ve direksiyonu aşağı indirim yukarı arasından baktığımda bir parça yumuşak lastik görünüyordu anu çıkardım .. acaba omu sıkıştırıyor diye.. ama sorun hala devam ediyor. neden olabilir acaba ...

Hidrolik eksilmiş veya özelliğini kaybetmişde olabilir. Ben direksiyon kayışını 1 hafta önce servisinden Dayco marka olarak 20 Liraya değiştirdim.
  • Yağ eksiltme durumunda sertleşme aniden olmaz diye düşünmekteyim.
  • quote:

Yağ eksiltme durumunda sertleşme aniden olmaz diye düşünmekteyim.

Eksiltme dediğim bitmiş anlamında. Her araçta sistem aynımıdır bilmiyorum.Bazılarından kas katı kesiliyor.
  • Bütün araçlarda sistem aynı.
    Yağ eksildiğinde sesle birlikte olur.
    İlla kayış demiyorum fakat anıden deyınce ağırlığı kayışa verıyorum.
  • quote:

Bütün araçlarda sistem aynı.
    Yağ eksildiğinde sesle birlikte olur.
    İlla kayış demiyorum fakat anıden deyınce ağırlığı kayışa verıyorum.

Bizim Pejo Boxer bir aracımız var. Direksiyon hidroliği boşalmış hortumdan .Kısa sürede kaskatı oldu.
  • Sorun Direksiyon kayışı yada hidrolik yağından olabilir diyorsunuz...peki birazdan bakıp anlamaya çalışayım... olmazsa sanayiye uğrayayım bugün.. yardımlarınız için teşekkür ederim, sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.