Şimdi Ara

PROTON (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
23
Favori
260.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matgab

bu ülkede reklam yapmadan hiçbir şey olmaz... insanların aklına reklam ile giren UFO denen ve aslında benzerleri yıllardır piyasada olan aletler var...

oto konusunda da aynı şey geçerli, reklam ile chery sattılar.. ülkede geçmişi olmayan bir marka...

Reklam olmadan olmuyor çok doğru.
    Bu reklam işini Jetpa çok iyi yapıyordu.
    Düşünün Ahmet Kaya nın klibine bile sponsorluk yapmış:)
    Youtube açılmadı açılsaydı klibi koyacaktım.
    Bir sürü proton dolaşıp duruyor klipte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

unutmadan geçen hafta istanbuldayken arka bilya dağıldı
    5 dakika içerisinde parçayı temin edip değiştirdik.

Enteresan olan çevremde bulunan arkadaşlar Ülkemize halen ithal edilen bir Marka olduğunu bilmiyorlar. Hatta Ortağım Protonu Mazda'nın bir modeli sandı aldığımda

Rover gibi üretimi bitmiş yedek parçası olmayan ( Rover için yedek parça halen üretiliyor ) bir araba biliyorlar. Türkiye'de bilmem kaçtane Yetkili servisi varmış dediğimde şaşırıyorlar

Yalnız Bizim Mazdaclub Aaaa, eee falan diye karşılamadı Proton aldığımda saolsunlar . Yorumları çok yapıcı ordaki arkadaşlarımında.

Japon binen ve aracı gözüyle görenler bu araçlar hakkında kesınlıkle ileri geri konuşmazlar.
    Yeni japonlar hariç karakter olarak bütün caponlar aynı gibi.

Carisma tecrübeniz oldu mu hiç?(olduysa fikirlerinizi merak ediyorum)

Mitsubishi Carisma'ya sadece 1 kere bindim onda da kullanmadım. Açıkcası yorum yapacak kadar tecrübem yok. Mitsubishi'de Evo ilgimi çeker hep, İlerde kısmet olursa Mazda RX serisi ile Mitsubishi Evo serisinin sahibi olmak isterim. Seninde dediğin gibi tüm japon araçlar sıcaktır bana ( Mazda Özeldir) Daha gururlu ve karakterli gelir bana. Sadakat sahibidirler. Avrupa araçları için düzeyi bozmayım sözlerimle

Opel Astra Eşimindir. O zaman yeni çıkmıştı , Mazda baktık Distribütör bırakmıştı o sıralar Full olanı bulamadık galerilerde. Opel'i beğendi, Nissan Almera'da otomatik yoktu. Opel çok dert açtı başımıza , daha geçen hafta C.tesi bir 218 bakmaya gidiyorduk yolda kaldık.Çekiciye yükleyip servise götürdüm Bu sene maddi durumum elverir kısmet olursa satıp Mazda 3 alıcam.

• sadece birkaç kez kullandım ilk göze batan frenlerin zayıf olması, performans idare eder,süspansiyon biraz sert gibi geldi bana,iç mekan gayet ferah ve geniş,glx modeliydi kullandığım,konforlu sayılabilir,donanım yeterli(abs,klima ,2 ab,4 cam otm.) bence yaşına ve 2. el fiyatlarına göre gayet yeterli bi araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbayir43

sadece birkaç kez kullandım ilk göze batan frenlerin zayıf olması, performans idare eder,süspansiyon biraz sert gibi geldi bana,iç mekan gayet ferah ve geniş,glx modeliydi kullandığım,konforlu sayılabilir,donanım yeterli(abs,klima ,2 ab,4 cam otm.) bence yaşına ve 2. el fiyatlarına göre gayet yeterli bi araç...

Sayın @muratbayir43,

Araçların sert süspansiyon kullanması bazılarımıza yol tutuşunu arttırmasından dolayı iyi, Bazılarımıza konforu düşürmesinden dolayı kötü gelebiliyor. Mitsubishi'nin eski modelleri gerçekten donanımına göre çok hesaplı.
  • yalnız Protonun reklamı olmamasına rağmen geçen yıl TR de 1000 adet satmış. (birçok topic de bunu dile getirdim)
    iş reklamda bitiyor arkadaşlar. başka birşey değil.

bu arada @umera hocam benim sorun aynen devam ediyor. düz yolda bişey yok ama direksiyonu çevirirken fren yaparsam/dokunursam fren pedalında titreme oluşuyor.
  • Arkadaşlar, bugün İstanbul yağmurluydu biraz, yan aynalardaki damlacıkları kurutayım diye resistansı açtım ki ısıtıcılar çalışsın diye , 5 dak. sonra elimlede kontol ettim herhangi bir sıcaklık yok aynada.Yoksa aynalar ısıtmalı değilmi? Eski Mazda'da sıcacık olup, damlacıkarları uçuruyordu ayna :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

bu ülkede reklam yapmadan hiçbir şey olmaz... insanların aklına reklam ile giren UFO denen ve aslında benzerleri yıllardır piyasada olan aletler var...

oto konusunda da aynı şey geçerli, reklam ile chery sattılar.. ülkede geçmişi olmayan bir marka...

Katılıyorum reklamsız olmaz.
    Jetpa bu konuda çok ıyıydı yenı gırmesıne rağmen çok ıyı rakamlarda satış yaptılar.
    Ahmet Kayaya bile sponsor olmuş adamlar.
    Bu konuda sınır koymamışlar.
  • baştan sona bütün mesajları sıkılmadan okudum. açıkcası bende bi proton alsam mı demedim deyil :) olabilirde ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabulut172

baştan sona bütün mesajları sıkılmadan okudum. açıkcası bende bi proton alsam mı demedim deyil :) olabilirde ;)

Bir arkadaşım tavsiye etti başka bir arkadaşım için, bende araştırdım burayı buldum, 1 hafta önce de araştırdığım arkadaş vazgeçti araba almaktan ama ben aldım Memnunum.
  • quote:

Arkadaşlar, bugün İstanbul yağmurluydu biraz, yan aynalardaki damlacıkları kurutayım diye resistansı açtım ki ısıtıcılar çalışsın diye , 5 dak. sonra elimlede kontol ettim herhangi bir sıcaklık yok aynada.Yoksa aynalar ısıtmalı değilmi? Eski Mazda'da sıcacık olup, damlacıkarları uçuruyordu ayna :D

Malesef aynalarda ısıtma mevcut değil.

Yazdığım mesajları bazen göremıyorum o yuzden bir iki mesaja iki defa cvp yazmışım.
    Yazdığım mesajları göremediğimden arkadaşlar k.bakmayın.
  • Arkadaşlar youtube açılıyor mu sizde?
    bende açılmıyor ıkı gundur.

@akustik
    Söylediğim kontrolü yaptın mı?
    İstersen ergin ustaya uğrayıp bir cihaza bağlat belli olur elektronik bir sorun ise.
    Arıza kodu çıkımazsa disklere bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 23 Şubat 2011; 9:18:04 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, bugün İstanbul yağmurluydu biraz, yan aynalardaki damlacıkları kurutayım diye resistansı açtım ki ısıtıcılar çalışsın diye , 5 dak. sonra elimlede kontol ettim herhangi bir sıcaklık yok aynada.Yoksa aynalar ısıtmalı değilmi? Eski Mazda'da sıcacık olup, damlacıkarları uçuruyordu ayna :D

Malesef aynalarda ısıtma mevcut değil.

Yazdığım mesajları bazen göremıyorum o yuzden bir iki mesaja iki defa cvp yazmışım.
    Yazdığım mesajları göremediğimden arkadaşlar k.bakmayın.

Bak buna üzüldüm şimdi , O da olsaymış tam olacakmış

• WAY BE ısıtmalı ayna bile bekler yapmış bizi proton donanım zenginliği ile..
    bizim iç ayna karartmalı ama galiba değil mi?
  • Beklentilere bak.
    iç aynada karartma yok gece ve gunduz ayarı var:)
  • hocam cumartesi yi bekliyorum. o zaman bir el göz kontrolü yapacam.

quote:

Arkadaşlar youtube açılıyor mu sizde?
    bende açılmıyor ıkı gundur.

@akustik
    Söylediğim kontrolü yaptın mı?
    İstersen ergin ustaya uğrayıp bir cihaza bağlat belli olur elektronik bir sorun ise.
    Arıza kodu çıkımazsa disklere bakmak lazım.
  • Beklemiyordum emindim :P

Benim Eski Mazda 323 ile tamamına yakını aynı donanım, yani benzin depo ve bagajın içeriden açılması vs.. gibi. Aynalarda elektrikli olunca dedim kesin ısıtmada vardır :D

Bu arada bir arkadaşım bana CD Changer verdi. Bi ara sanki forumda arka bagaja kadar giden changer kablosu var denmişti.Nerede olduğunu biliyormusunuz ?
  • ben bahsetmiştim. bir ucu teybin altındaki koruma kapağının içinde diğer ucuda arka koltukları yatırınca meydana çıkıyor. yok çıkmazssa arka yolcu koltuğunu sökün onun altında kalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

ben bahsetmiştim. bir ucu teybin altındaki koruma kapağının içinde diğer ucuda arka koltukları yatırınca meydana çıkıyor. yok çıkmazssa arka yolcu koltuğunu sökün onun altında kalmıştır.

Saol @ Akustik,

Arkadaşım kıyak yaptı Vallahi bana :D Umarım çalıştırabilirim bu radyo ile.
  • Kablonun arkada ki ucu yedek lastiğin ön tarafındaki boşlukta da olabilir.
    Tekrar olacak ama
    Donanımları,karakterleri çok yakın.
    Japon deyince bol donanım akla geliyor.
  • malezya başbakanı Türkiye ile ortak araç üretmek konusunda bir öneride bulunmuş, ne dersiniz yerli malı proton.ları görebilirmiyiz
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.