Şimdi Ara

Protherm Lynx 24 mü Demirdöküm Atron h 24 mü,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
9.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Ay içinde evime doğalgaz çekilecek, evim yaklaşık 100 m2 kullanılan alan, ve 3,90 m kalorifer petek uzunluğu var,

araştırmalarımda en uygunkombi com da

Protherm Lynx 24 Hermetik Kombi 855 tl kargo dahil,
    Demirdöküm Atron h 24 Hermetik Kombi 965 Tl kargo dahil,

ikisi arasında karar verme konsunda, tereddüt ediyorum,

acaba kalite ısıtma konusunda bir fark var mı,

Demirdöküm biraz daha hoş duruyor ve Türk malı olması biraz avantaj.

sizinde yorumlarınızı alırsam memnun olurum

• iki kombiyi de önermem.protherm lynx çok sorunlu bir kombi,ayrıca dd atron piyasadan kaldırılan dd neva yerine çıkartıldı.neva çok sorunlu bir kombiydi.bu forumda şikayet başlıkları açılmıştı
    ayrıca her iki cihazın modülasyon aralıkları dar ve minimum ısıl güç tüketimler fazla
    opsiyonel olarak oda sıcaklığına göre modülasyon yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

iki kombiyi de önermem.protherm lynx çok sorunlu bir kombi,ayrıca dd atron piyasadan kaldırılan dd neva yerine çıkartıldı.neva çok sorunlu bir kombiydi.bu forumda şikayet başlıkları açılmıştı
    ayrıca her iki cihazın modülasyon aralıkları dar ve minimum ısıl güç tüketimler fazla
    opsiyonel olarak oda sıcaklığına göre modülasyon yapamıyor
    Tamam da en uygun fiyata bu kombiler var, ben 1000 tl den fazla vermek istemiyorum çünkü 2-3 yıl içinde evi satıp Ankara'ya yerleşmeyi düşünüyorum, bundna dolayı da ucuz bir kombi ile adıyaman'da 2-3 yıl idare edip, Ankara'ya geçip ordan ev alınca çok iyi yoğuşmalı bir kombi alırım,

sizin tavsiyeniz nedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: impo

Tamam da en uygun fiyata bu kombiler var, ben 1000 tl den fazla vermek istemiyorum çünkü 2-3 yıl içinde evi satıp Ankara'ya yerleşmeyi düşünüyorum, bundna dolayı da ucuz bir kombi ile adıyaman'da 2-3 yıl idare edip, Ankara'ya geçip ordan ev alınca çok iyi yoğuşmalı bir kombi alırım,

1000liraya alınacak en donanımlı+sorunsuz kombi ferroli domiproject f24

bu kombinin tek eksi özelliği düğmeleri biraz vasat.onun haricinde 1000 liraya alınacak bana göre piyasada tek kombi
    1) sıcak su verimi 3 yıldız
    2) modülasyon aralığı emsal kombilere nazaran çok daha geniştir (%30 - %100)
    3) kullanım suyunda ECO VE COMFORT özelliği vardır
    4) güneş enerji sistemleri ile uyumlu çalışır
    5) oda sıcaklığına göre modülasyon yapabilir(opentherm iletişim protokolünü destekler) .hatta dış hava sensörü bile takılabilir
    6) üstelik 2 değil 3 değil tam 5 (beş) yıl garanti.üstelik yıllık bakım yaptırma zorunluluğu yoktur

1000liraya bu özelliklerde kombi yok

ferroli domiproject'in özellikleri:

• quote:

quote:

bu kombinin tek eksi özelliği düğmeleri biraz vasat.onun haricinde 1000 liraya alınacak bana göre piyasada tek kombi
    5) oda sıcaklığına göre modülasyon yapabilir(opentherm iletişim protokolünü destekler) .hatta dış hava sensörü bile takılabilir
    6) üstelik 2 değil 3 değil tam 5 (beş) yıl garanti.üstelik yıllık bakım yaptırma zorunluluğu yoktur

Alıntıları Göster
    öneriniz için teşekkür ederim, internette biraz araştırıp, sizin önerdiğiniz ferroli yada demirdöküm h 24 almayı düşünüyorum, umarım pişman olmam,

tekrar teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler için

• quote:

öneriniz için teşekkür ederim, internette biraz araştırıp, sizin önerdiğiniz ferroli yada demirdöküm h 24 almayı düşünüyorum, umarım pişman olmam,

Alıntıları Göster
    rica ederim

iyi forumlar
  • quote:

Alıntıları Göster
    Atron alın. Nevadaki sorunlar atronda giderildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

Atron alın. Nevadaki sorunlar atronda giderildi.
    Evet enuygunkombi'den atron h24 965 TL 9 taksite aldım, henüz gelmedi ama, doğalgaz tesisatı henüz bağlamadılar eve, ilerde mutlaka gözlemlerimi yazarım,

öneriler için sağolun.
  • quote:

Evet enuygunkombi'den atron h24 965 TL 9 taksite aldım, henüz gelmedi ama, doğalgaz tesisatı henüz bağlamadılar eve, ilerde mutlaka gözlemlerimi yazarım,

öneriler için sağolun.

Atron dan memnun musunuz? Bu aralar ben de 1000 tl civarına kombi bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

quote:

öneriler için sağolun.

Atron dan memnun musunuz? Bu aralar ben de 1000 tl civarına kombi bakıyorum.

Alıntıları Göster
    Gayet memnunum, biraz fazla ses yapıyor gibi diyeceğim fakat, rahatsız da etmiyor, ilk kombim olduğundan bana sesli geliyordur,

tevsiye ederim, hemde türk malı ithal değil...

• quote:

Gayet memnunum, biraz fazla ses yapıyor gibi diyeceğim fakat, rahatsız da etmiyor, ilk kombim olduğundan bana sesli geliyordur,

tevsiye ederim, hemde türk malı ithal değil...

bu kombiler gayet sessizdir tam izolasyonlu ve düşük ses özelliği vardır. çok sesli ise servisle bir görüşün derim. tabi sorun varsa. kombinin normal sesi bellidir bi dikkat edin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay_lermi

quote:

quote:

demirdöküm atronla ferroli domiproject arasında çok fark var arkadaşım yanılıyosun. ortalama 2 yılda bir anakart arızası verir domiproject. 240 tl masraftır buda. ayrıca 6 lt genleşme tankı olan tek eşanjörlü basit bi kombinin nasıl bakım ihtiyacı olmadığını anlamadım. genleşme tankının havası bir kış anca gidiyor zaten. neyseki arkadaş atron almış yoksa başına iş açacaktı. domiprojectlerin günde en az bir kez servisine gidiyorum atronla kıyaslanamaz bile ayrıca protherm lynx de yerli üretimdir ve fiyatına göre fena sayılmaz hata kodları gayet açık pompa blokaj özellikli sade ve kullanışlıdır. en azından domiprojectten daha iyidir.

arkadaşım esas sen yanılıyorsun,kaç tane domiproject taktırdın da bu kanıya vardın,buraya futbol takımı tutar gibi kombi markası tutmayın,kombi dünyasında iyi marka yoktur iyi model vardır, domiproject şu anda 1000lira fiyatına göre tercih edilebilecek kombilerin başındadır ve sorunsuz bir cihazdır ayrıca fiyatına göre çok donanımlıdır ve modülasyon aralığı geniştir %30-%100,modülasyonlu oda kumandası ile oda sıcaklığına göre modülasyon yapabilir hatta dış hava sensörlü bile takılabiliyor üstelik 5 yıl garanti
    atron dediğin cihaz neva'nın adının değiştirilmiş hali,dd neva ise çok kötü bir cihazdı,demirdöküm en sonunda cihazın adını değiştirdi öndüğmelerini değiştirdi ve atron yaptı
    atron dediğin cihaz minimum ısıl gücü yüksek ve modülasyon aralığı dardır,dd atron minimum ısıl gücü 9,2 ve modülasyon aralığı %40-%100

atron,protherm lynx yerli üretim cihazlar diyorsun ama bilmeden yazıyorsun domiproject ferroli'nin düzce fabrikasında üretilen YERLİ ÜRETİM bir kombidir

MADE İN TURKİYE

bilgi sahibi olmadan iddiali yorumlarda bulunmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 24 Ocak 2014; 10:09:13 >

• quote:

domiproject in kaç kere servisine gittiğimi yukarıdaki yazımdan tahmin edebilirsin heralde. takım tutar gibi kombi markasınıda ben tutmuyorum ama profil resminden anladığım kadarıyla sende bi ferroli fanatizmi var. sorunsuz derken bu kombilerin ana kartı en fazla 2 sene dayanmıyormu ve buda 2 yılda bir 240 tl masraf anlamına gelmiyormu hayır değil diyorsan bu kombinin etiket değerlerinden başka birşeyine bakmıyorsun demektir. ve bu kombilerin bir kronik sorunuda yüzey tip ntc sinin direnç değeri yetersiz olduğundan sıcak su kullanımında anlık ısı dalgalanmaları olması ve özellikle banyo esnasında müşterinin isyan etmesidir yüzlercesinin ntc sini yüksek değerdekiyle değiştirip sorununu hallettiğim müşterim var. nerde oturuyorsun bilmiyorum ama ist anadolu yakasında ağaoğlu mywold projesinde 3500 tane daire var hepside domiproject ve hemen hepsi kombisinden şikayetçi değiştirenler var kendim bilmesem inanacam.
    aynı ağaoğlunun skytowers denen 500 daireli bir projesi daha var buradada dairelere protherm lynx takılmış ve şikayet sayısı ferrolininkiyle yarı yarıya. bu işi bir tek sen yapmıyorsun aç interneti kafana göre 5 tane kombi özel servisi bul ara bu fiyata kombi alıcam tavsiyeniz nedir de. bak bakalım nediyorlar. ayrıca nevaların genel sorunu yine sıcak suda ani ısı dalgalanmasıydı bunun dışında sorunsuz bi kombiydi ve atronda bu sorun çözüldü ve şuan en sorunsuz demirdöküm modellerinden biri halini aldı. piyasada en çok satan kombi modeli olmasınıda buna bağlayabiliriz. son olarakta ferrolinin fabrikası düzcede olsada italyan patentli bir markadır. ayak üstü yerli yaptın ferroliyi ona bakarsan vaillantında türkiyede üretim yeri var vaillant da yerli mi oluyo şimdi. aynı şekilde demirdöküm italyaya fabrika açınca italyan malımı oluyo anlamadım..

NOT: BEN DEMİRDÖKÜM YETKİLİ SERVİSİ YADA BAYİSİ DEĞİLİM SADECE ÖZEL SERVİSİM..

profil resmi değil kullanıcı ayarlarının altında kullanılan cihazla ilgili sistem ve tercihlerden kullandığın cihazla ilgili logo çıkar,notebook kullanıyorsan samsung işaretlersen ve notebook bölümünde mesaj yazarsan samsung logosu çıkar,araban renault'tur,sistem tercihlerinden işaretlersin forumda daha yeni üye oldun,,40-50mesaj yazmışsın bilmiyorsan araştırmanı öneririm...

ferroli domiproject olsun hem eski kasası hem yeni kasası kesinlikle sorunsuz cihazlardır
    şurada atron gibi donanımsız ve neva'dan devşirilmiş adı ve öndüğmeleri değiştirilmiş cihazları boşu boşuna övmeyin,dd nitron desen tamam anlarım ama bu kadar özelliksiz cihazları abartıacak bir durum yok cihazın çalışma aralığını yazdım modülasyon aralığı %40-%100

bu forumda protherm ve kiturami hariç hemen hemen her markada cihazlar öneririm.yıllardır bu forumdayım referanslarım geçmiş yıllarda yazdığım 100lerce mesaj
    bu foruma KOMBİ DÜNYASINDA İYİ MARKA YOKTUR İYİ MODEL vardır deyimini kazandıran benim,geçmiş mesajlara bakabilirsin
    nerde hangi işi yaptığın önemli değil bu forumda lütfen provakasyon yapma

madem özel servissin bu işlerden anlıyorsun 5 ocakta yazdığın bir mesajda en basit konularda bilgi sahibi olduğunu anladık
    bir kalorifer sistemine denge kabı+ek pompanın nasıl takılacağını bilmediğin için sana yardımcı olmuştum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 24 Ocak 2014; 15:39:01 >

• quote:

oradaki forumda ben harici genleşme tankı tavsiye ettim ama baktım konu uzuyup dağılıyor ve dikkat edersen o son mesajdan sonra bişey yazmadım (buda buraya yazdığım son mesajdır) genleşme tankı tavsiye edecek adam denge kabı ve sirkülasyon pompasını nasıl takacağını bilir herhal. ben burada provakasyon yapmıyorum provakasyonu kimin yaptığınıda görüyorum. ciğerini bildiğim kombiyi atronla kıyaslayan usta benim gözümde ya ticari emeli vardır ya işten anlamıyordur (ki senin için böyle düşünmüyorum kimsenin ustalığına laf atmadım atmam.) yada senin dediğin gibi marka fanatizmi vardır. ben ustalığımı seninle tartışacak değilim burada asıl provakasyon bu olur heralde. bu foruma kombi dünyasına iyi marka yoktur iyi model vardır deyimini sen kazandırdın bravo. bişey sorucam kombiyide sen mi icat ettin.

İNSANLARA ÜSTTEN BAKMA BASTIĞIN YERLER AYNI SEVİYEDE

arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum çekişmenizden hariç cevap alabilirsem biraz çıakrcılık olacak şahsım adına ama baştan özür dilemiş olayım mecbur kaldım sormaya.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=86952137 bu mesaj uzun o açıdan link aldım. kısa olan mesajdanda alıntı yaptım.

aslında tam öneri bölümüne yazdığım konu burda açıldığını yukrdan aşağı okuduğum mesajlarla anca şimdi fark ettiğim . en iyisi o mesajımı burayada işleyeyim

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

arkadaşlar emektar kombimiz artık bitti sanırım. 2-3 gün içinde bu durumu netleştireceğiz.

ben bu bölümdeki arkadaşlardan klasik bir kombi önerisi istiyorum. zira gider sorunu yüzünden yoğuşmalı kombi taktırma imkanımız yok. kombinin takılacağı yerin altında. üstü mermer olan tezgah var oraya suyu biriktirmek için şişe koyamayız çok alçak çünkü. mutfak gideri ise oldukça uzak ve bir köşe dömülmesi lazım. üstelik ben şahsen o suyu tam arıtmadan gider bile vermek istemem bir çok kuralı çiğneyip bazı zman dünyayı benmi kurtaracağım desekte insan düşündümü vicdanen rahatsız oluyor.

arkadaşlar marka olarak eski kombimiz 20binlik baymak 7.70cm peteğimiz var. 130m2 gelir ev. ben gene baymak düşünüyorum. geçen yılda sorun yaşadığımızda bir kaç fiyat almıştım frimalardan. hatta buralarada yazdığımı hatırlıyorum.

fiyat aldığım firmalar bana şunu söyledler. şimdiki baymaklarla sendeki eski luna serisi baymaklar farklı sendeki kombi tam 20000 lik ama şuan satılan klasik seriler tam 20 binlik değil. o açıdan bir boy büyük kombi al dediler.

ben büyük bir kombi almak istemiyorum pompası güçlü bir kombi almak istiyorum bu konuda araştırmaalrı olan arkadaşalrdan yardım rica etmek istiyorum.

bizdeki kombinin üstünde sonradan takılma güclü bir grunfoss pompa var. 110 pw deniyor yanılmıyorsam.

kombinin sarfiyatı çok iyi. normal havlarda 150-160 tl geliyor fatura. oda termostatı felan kullanmıyoruz bence gereksizde bu ev için. ısıtma devresi 30-85 çalışan bir kombi tesisatımız bakır. evde izolasyon yok.

diğer evde ise fena olmayan bir izolasyon var kombi ariston klasik uno 42-82 ıstma devresi var ve termostat takmadan 42 derecde kullanırsan en az gelen fatura 250 den aşağı düşmez. üstelik pompası ufak olduğundan salonada yetiştiremiyor ısıyı desek yanlış olmaz. ancak dereceyi yükselteceğizki... e tabi buda faturayı arttırıyor.

diğer kombiyi hep 30 derece kullansak bile yetiştiriyor sıcaklığı. ben bu durumu güçlü pompaya bağlıyorum. zira ariston kombi olan ev daha ufak petek metrajı hemen hemen aynı ordaki tesisatta bakır.

bu açıdan güçlü bir pompası olan kombi önerisine ihtiyacım var. geçen yıl gelenservise sormuştum yeni baymak klasik kombileri o servise güvenmesemde pompası değişrse iş görü demişti. baymakı tercih etme sebebim parça masrafıdır ama şimdiki klasik kombilerini tanımıyorum boyutları nedir vs.

mesela ben aristonun pompasını büyütmek istesemde sorduğumda kaldrımaz ufak kombi dediler. herkeze şimdiden teşekkürler.

yazım açık, önerilerniz olabilirmi klasik kombi olarak... pompa sorunu yaşatmıyacak.. eşanjör delinme sorunu yaşatmıyacak kombiye ihtiyacım var. eca cı arkadaşada sordum baka bir topikte. zira eca bosch ferroli ve buderusların bazı modellerinde eşanjör delinme sorunları olduğunu uzun zamandır biliyorum.

şu konudandahttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87029444 yardım istedim.

@disintegration @meraklı doğalgazcı

• quote:

quote:

oradaki forumda ben harici genleşme tankı tavsiye ettim ama baktım konu uzuyup dağılıyor ve dikkat edersen o son mesajdan sonra bişey yazmadım (buda buraya yazdığım son mesajdır) genleşme tankı tavsiye edecek adam denge kabı ve sirkülasyon pompasını nasıl takacağını bilir herhal. ben burada provakasyon yapmıyorum provakasyonu kimin yaptığınıda görüyorum. ciğerini bildiğim kombiyi atronla kıyaslayan usta benim gözümde ya ticari emeli vardır ya işten anlamıyordur (ki senin için böyle düşünmüyorum kimsenin ustalığına laf atmadım atmam.) yada senin dediğin gibi marka fanatizmi vardır. ben ustalığımı seninle tartışacak değilim burada asıl provakasyon bu olur heralde. bu foruma kombi dünyasına iyi marka yoktur iyi model vardır deyimini sen kazandırdın bravo. bişey sorucam kombiyide sen mi icat ettin.

İNSANLARA ÜSTTEN BAKMA BASTIĞIN YERLER AYNI SEVİYEDE

arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum çekişmenizden hariç cevap alabilirsem biraz çıakrcılık olacak şahsım adına ama baştan özür dilemiş olayım mecbur kaldım sormaya.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=86952137 bu mesaj uzun o açıdan link aldım. kısa olan mesajdanda alıntı yaptım.

aslında tam öneri bölümüne yazdığım konu burda açıldığını yukrdan aşağı okuduğum mesajlarla anca şimdi fark ettiğim . en iyisi o mesajımı burayada işleyeyim

quote:

arkadaşlar emektar kombimiz artık bitti sanırım. 2-3 gün içinde bu durumu netleştireceğiz.

ben bu bölümdeki arkadaşlardan klasik bir kombi önerisi istiyorum. zira gider sorunu yüzünden yoğuşmalı kombi taktırma imkanımız yok. kombinin takılacağı yerin altında. üstü mermer olan tezgah var oraya suyu biriktirmek için şişe koyamayız çok alçak çünkü. mutfak gideri ise oldukça uzak ve bir köşe dömülmesi lazım. üstelik ben şahsen o suyu tam arıtmadan gider bile vermek istemem bir çok kuralı çiğneyip bazı zman dünyayı benmi kurtaracağım desekte insan düşündümü vicdanen rahatsız oluyor.

arkadaşlar marka olarak eski kombimiz 20binlik baymak 7.70cm peteğimiz var. 130m2 gelir ev. ben gene baymak düşünüyorum. geçen yılda sorun yaşadığımızda bir kaç fiyat almıştım frimalardan. hatta buralarada yazdığımı hatırlıyorum.

fiyat aldığım firmalar bana şunu söyledler. şimdiki baymaklarla sendeki eski luna serisi baymaklar farklı sendeki kombi tam 20000 lik ama şuan satılan klasik seriler tam 20 binlik değil. o açıdan bir boy büyük kombi al dediler.

ben büyük bir kombi almak istemiyorum pompası güçlü bir kombi almak istiyorum bu konuda araştırmaalrı olan arkadaşalrdan yardım rica etmek istiyorum.

bizdeki kombinin üstünde sonradan takılma güclü bir grunfoss pompa var. 110 pw deniyor yanılmıyorsam.

kombinin sarfiyatı çok iyi. normal havlarda 150-160 tl geliyor fatura. oda termostatı felan kullanmıyoruz bence gereksizde bu ev için. ısıtma devresi 30-85 çalışan bir kombi tesisatımız bakır. evde izolasyon yok.

diğer evde ise fena olmayan bir izolasyon var kombi ariston klasik uno 42-82 ıstma devresi var ve termostat takmadan 42 derecde kullanırsan en az gelen fatura 250 den aşağı düşmez. üstelik pompası ufak olduğundan salonada yetiştiremiyor ısıyı desek yanlış olmaz. ancak dereceyi yükselteceğizki... e tabi buda faturayı arttırıyor.

diğer kombiyi hep 30 derece kullansak bile yetiştiriyor sıcaklığı. ben bu durumu güçlü pompaya bağlıyorum. zira ariston kombi olan ev daha ufak petek metrajı hemen hemen aynı ordaki tesisatta bakır.

bu açıdan güçlü bir pompası olan kombi önerisine ihtiyacım var. geçen yıl gelenservise sormuştum yeni baymak klasik kombileri o servise güvenmesemde pompası değişrse iş görü demişti. baymakı tercih etme sebebim parça masrafıdır ama şimdiki klasik kombilerini tanımıyorum boyutları nedir vs.

mesela ben aristonun pompasını büyütmek istesemde sorduğumda kaldrımaz ufak kombi dediler. herkeze şimdiden teşekkürler.

yazım açık, önerilerniz olabilirmi klasik kombi olarak... pompa sorunu yaşatmıyacak.. eşanjör delinme sorunu yaşatmıyacak kombiye ihtiyacım var. eca cı arkadaşada sordum baka bir topikte. zira eca bosch ferroli ve buderusların bazı modellerinde eşanjör delinme sorunları olduğunu uzun zamandır biliyorum.

şu konudandahttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87029444 yardım istedim.

@disintegration @meraklı doğalgazcı
    not: pm şıkkımı açtım pmdende ulaşılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: meraklı doğalgazcı

quote:

quote:

Yıllardan beridir bu bölümü zaman zaman takip ederim ilk kez bugün yazmak kısmet oldu.

Sayın Disintegration, gerçekten çok yanlış yazmışsınız. Sizi meslekten olmasanızda (Şayet bu işe başlamadıysanız) burada uğraştığınız soranlara yardımcı olduğunuz için hep tebrik etmişimdir bazı aşırı çekişmelerinizdeki yanlışlarınızı onaylamasamda, gördüğüm araştırmacılığınız ile güzel şeyler yapıyorsunuz.

Fakat burada çizmeyi çok aşmışsınız ustaya iş öğretmeye kalkmışsınız. Ne Turgay arkadaşı tanırım nede sizi. Siz resmen birşey bildiğinizi sanıp bilenin önüne geçmeye çalışmışsınız. (Araştırmacı olara geçin ama ustalık konsunda çok büyük hata.) Kombi markaları konusunda demiyorum. Denge kabı konusundaki övüntünüzü söylüyorum.

Bu iş resimlerle olmaz sevgili kardeşim. Zamanında Biray doğalgaz mühendisine Maxfocus mühendisine kadar yazılarınızı yadırgasamda bu kez yazmayı uygun gördüm. Bende sıradan bir tesisatçı olarak bu arkadaşların yazılarından çok faydalandım hala faydalanıyorum. Sizin yazılarınızdanda faydalanıyorum buna inanın. Yanlız insanın haddini bilmesi lazım. Arkadaş bir soru ortaya sormuş. Benim anladığımca deneme yapmış. Siz bilmiyordunuz ben yardımcı oldum demişsiniz. Hiç şık olmamış kendinizi bir yere oturtmanız. Birde gereksiz yer bir dolu ban çekmişsiniz.

Özel mesaj atmayı denemedim düşündüm ama denemedim. Denesemde gurur kibir yapabilirdiniz şık olmasada buraya yazmayı uygun gördüm hakkınızı helal ediniz.

herkesin ustalığı kendine kimse kimsenin işçiliğine laf atma hakkı yoktur en azından benim görüşüm bu. emin olduğum bir konuda insanların yanlış yönlendirilmesi rahatsız etti beni. farkındalığınız için teşekkür ederim

SAYGILARIMLA..

Sayın Turgay bey, bendende saygılar umarım bir daha yaşanmaz bu tatsızlıklar.

Sayın 9köy, kombilerdeki pompalar her daim değişebilen değerlerde olabiliyor. Maliyete göre bunu her firma değiştirebiliyor umurlarındada olmuyor tamamen çıkar meselesine dayalı durumlar tahmin edersinizki para hırsı her zaman kalitenin önüne geçebilir.

En uygunu biraz dolaşın ve dükkan sahiplerine durumunuzu anlatıp kombilerin içini açmalarını isteyin çok basittir tekniği bilen hiç bir dükkan sahibi hemn tornavidayı alır eline. Biri razı olmazsa diğeri mutlaka razı olur. Pompanın gücünü görmüş olursunuz.

Bir konuda daha uyarayım, teşhir de duran gördüğünüz yüksek pompalı ürünle depodaki size verilecek üründe farklı olabilir bunuda konuşun. satın aldığınızda firma depodaki ürünüde açar pompasyı görürsünüz şayet teşhirdeki üründe gücü düşükse. Hiç çekinmeyin teşhir ürününü satın alın.

Kullanılmış bir ürün değildir teşhir ürünü sadece duvara asılı durur biraz tozludur. Bu uyarımın sebebini anlamışsınızdır. Üretim, ithalat parti parti olur söz gelimi teşhir ürünü 5-6 aydır asılı duruyorsa depodaki yeni üründeki pompa düşük veya farklı marka olabilir.
    @9köy

arkadaşım cevabınız süper gerçekten. çok teşekkür ederim tamaman aklımdan çıkan bir konuyu hatırlatmış oldunuz bana. aynen katılıyorum size kesinlikle çıkarlarına göre oynayabilirler üretimde. zira bendeki kombinin kullnım kılavuzunda grundfos pompa fotosu gözükürken içindeki bozulan pompa salmsondu. kesinlikle biraz fazla dolaşmam gerekecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yıllardan beridir bu bölümü zaman zaman takip ederim ilk kez bugün yazmak kısmet oldu.

Sayın Disintegration, gerçekten çok yanlış yazmışsınız. Sizi meslekten olmasanızda (Şayet bu işe başlamadıysanız) burada uğraştığınız soranlara yardımcı olduğunuz için hep tebrik etmişimdir bazı aşırı çekişmelerinizdeki yanlışlarınızı onaylamasamda, gördüğüm araştırmacılığınız ile güzel şeyler yapıyorsunuz.

Fakat burada çizmeyi çok aşmışsınız ustaya iş öğretmeye kalkmışsınız. Ne Turgay arkadaşı tanırım nede sizi. Siz resmen birşey bildiğinizi sanıp bilenin önüne geçmeye çalışmışsınız. (Araştırmacı olara geçin ama ustalık konsunda çok büyük hata.) Kombi markaları konusunda demiyorum. Denge kabı konusundaki övüntünüzü söylüyorum.

Bu iş resimlerle olmaz sevgili kardeşim. Zamanında Biray doğalgaz mühendisine Maxfocus mühendisine kadar yazılarınızı yadırgasamda bu kez yazmayı uygun gördüm. Bende sıradan bir tesisatçı olarak bu arkadaşların yazılarından çok faydalandım hala faydalanıyorum. Sizin yazılarınızdanda faydalanıyorum buna inanın. Yanlız insanın haddini bilmesi lazım. Arkadaş bir soru ortaya sormuş. Benim anladığımca deneme yapmış. Siz bilmiyordunuz ben yardımcı oldum demişsiniz. Hiç şık olmamış kendinizi bir yere oturtmanız. Birde gereksiz yer bir dolu ban çekmişsiniz.

Özel mesaj atmayı denemedim düşündüm ama denemedim. Denesemde gurur kibir yapabilirdiniz şık olmasada buraya yazmayı uygun gördüm hakkınızı helal ediniz.

herkesin ustalığı kendine kimse kimsenin işçiliğine laf atma hakkı yoktur en azından benim görüşüm bu. emin olduğum bir konuda insanların yanlış yönlendirilmesi rahatsız etti beni. farkındalığınız için teşekkür ederim

SAYGILARIMLA..

Sayın Turgay bey, bendende saygılar umarım bir daha yaşanmaz bu tatsızlıklar.

Sayın 9köy, kombilerdeki pompalar her daim değişebilen değerlerde olabiliyor. Maliyete göre bunu her firma değiştirebiliyor umurlarındada olmuyor tamamen çıkar meselesine dayalı durumlar tahmin edersinizki para hırsı her zaman kalitenin önüne geçebilir.

En uygunu biraz dolaşın ve dükkan sahiplerine durumunuzu anlatıp kombilerin içini açmalarını isteyin çok basittir tekniği bilen hiç bir dükkan sahibi hemn tornavidayı alır eline. Biri razı olmazsa diğeri mutlaka razı olur. Pompanın gücünü görmüş olursunuz.

Bir konuda daha uyarayım, teşhir de duran gördüğünüz yüksek pompalı ürünle depodaki size verilecek üründe farklı olabilir bunuda konuşun. satın aldığınızda firma depodaki ürünüde açar pompasyı görürsünüz şayet teşhirdeki üründe gücü düşükse. Hiç çekinmeyin teşhir ürününü satın alın.

Kullanılmış bir ürün değildir teşhir ürünü sadece duvara asılı durur biraz tozludur. Bu uyarımın sebebini anlamışsınızdır. Üretim, ithalat parti parti olur söz gelimi teşhir ürünü 5-6 aydır asılı duruyorsa depodaki yeni üründeki pompa düşük veya farklı marka olabilir.
    @9köy

arkadaşım cevabınız süper gerçekten. çok teşekkür ederim tamaman aklımdan çıkan bir konuyu hatırlatmış oldunuz bana. aynen katılıyorum size kesinlikle çıkarlarına göre oynayabilirler üretimde. zira bendeki kombinin kullnım kılavuzunda grundfos pompa fotosu gözükürken içindeki bozulan pompa salmsondu. kesinlikle biraz fazla dolaşmam gerekecek

Alıntıları Göster
    tabi ki demirdöküm. sakın protherm'e yaklaşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearman

tabi ki demirdöküm. sakın protherm'e yaklaşma.

Alıntıları Göster
    Protherm Lynx 24 alan kullanan görüşlerini merak ediyorum bende 2 kombiden birini alacağım arakdaşlar yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

Protherm Lynx 24 alan kullanan görüşlerini merak ediyorum bende 2 kombiden birini alacağım arakdaşlar yardım

Alıntıları Göster
    her zman ilk tercihiniz yoğuşmalı ürünler olsun tabiki bütçeniz doğrultusunda.Lynx alabilirsiniz Her konuda yardımcı olmaya çalışırım
  • ozgurkiray O kullanıcısına yanıt
    Demirdöküm atron veya nitron alın derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.