Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
830
Cevap
37
Favori
259.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mischa07

    Ben su an komple onu mavi olani kullaniyorum. Ilk sacimi 2,5 ay once onna hair den aldim. Ancak acemilik bant heves vs gibi sebeplerden bayagi dokuldu saclar. 2. Sacimin yurtdisindan alip altyapisini kendim kestim kuaforume saclari kestirdim. Protez sac satan biyerde ilk sacima ekim yaptiriyorum.

    Ultraholdun sivi yapistiricisi sizin su bazli tutkal gibi kulanilabilinir mi yoksa sadece bantlarin uzerine mi sikiliyor.
    Hocam özelden paylaşabilir misiniz dökülen protez saça nereden ve ne kadar fiyata ekim yapılıyor, işlem kaç gün sürüyor merak ediyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Ozelden size mesaj gonderdim. Bilginiz olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    Kullandım fakat sizinki

    gibi doğalını hiç bulamadım , nereden ve nasıl aldığınızı özelden yazarsanız çok memnun olurum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Daha önce yurtdışından getirip hiç kullanmadığım 1 adet Ghost Bond XL satılıktır. İhtiyacı olan veya su bazlı yapıştırıcı denemek istiyorum diyen varsa maliyetine göndereceğim. İzmir içi elden teslim yapabilirim.


     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)
  • Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından aldığım ölçüsü yanlış gelen sıfır üniteyi satıyorum. İlgilenen olursa ulaşabilir.


    %100 Doğal Önü Tül Kaliteli Protez Saç (7'x9')(Los Angeles Plus modeli)


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kisisel-bakim-kozmetik-sac-bakimi-100-dogal-onu-tul-kaliteli-protez-sac-7-x9-los-angeles-plus-1005677183/detay


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lord Hair dan sipariş verme konusunda bilgili/tecrubeli bir arkadaş var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tarkan geçen gün twitter'da saçım protez değil demiş. Beni bir gülme tuttu. Atma be Tarkan kardeş din kardeşiyiz.  Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) 

  • Arkadaşlar bu bakımlarda bu merkezler saçlara nasıl temizlik yapıyorlar? saçlar yumuşacık oluyor kimseye de anlatmıyorlar nasıl yaptıklarını o odalarını gizliyorlar sanki ölümsüzlük iksirini saklarmış gibi :) bilen var mı

  • herhangi_1i H kullanıcısına yanıt
    Saç kremi. Bildiğin saç kremi... Cocuk saçı gibi oluyor mis.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wella Koleston 7.0 saç boyası kullanıyorum ama 3 yıkamadan sonra sürekli akıp saçın rengi açılıyor. Arkadan bakınca ise bariz belli oluyor renk farkından dolayı. Akmayan bir boya tavsiyesi olan var mı? Mor şampuan ile kullandım ama yinede aktı maalesef. Birde saçı boyasını hazırlarken saç kremi kullanıyor musunuz?

  • dirtp D kullanıcısına yanıt

    Boyama işi gerçekten sıkıntı bende bir türlü yolunu bulamadım, palette açık kahve kullanıyorum bir ayda patlıyor çözüm için önerisi olan varsa ende alabilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu protez saç merkezlerinde ne zaman bakıma gitsem artık hangi kremi kullanıyorlarsa saç hakikaten pamuk gibi oluyor. Geçen sordum ne marka falan diye, firmanın kimyageri var, bidonla getiriyor markası yok buraya özel yapıyor gibi konuştu saç kesen arkadaş.


    Sizlerin kullanıp önerebileceğiniz saç kremi ve şampuan var mı?


    Bir de bantları kendi değiştiren arkadaşlara bir sorum var, düz zeminde mi bantlıyorsunuz saçı?

  • Tüm forumu 1. sayfadan buraya dek okudum. Ya bu işin teknolojisi hala gelişmedi mi? Hala aynı zorluklar ve altyapı ile mi devam ediliyor? Yeni bir sistem geliştiriliyor mu? Bilgisi olan var mı? Bazı instagram sayfalarında nefes alan altyapı vs yazan protezciler var, onlar yeni bir teknoloji mi? Gerçekten insanlar denize düşen yılana sarılır misali, aldanmaya çok müsait. Kendim yabancı forumları da araştıracağım, elle tutulur bir çözüm bulursam paylaşırım. Ama tüm forumu okudum, vakti olmayanlar için özetleyeyim;


    1. Protez saç titiz adam işidir, sürekli ilgilenecek ve bakımını her türlü zımbırtısını takip edecek.
    2. Maliyet gerektir, bandı, kremi hatta kendisi bile yenilenmesi gerekiyor protez saçın.
    3. Proteze başlayan insan psikolojik bir tutsaklığa bile düşebiliyor (Protezsiz artık yapamayacak olma hissi ve zorluklara katlanma)
    4. Piyasadaki firmaların çoğu PARA odaklı yüksek karlılıkla bu işi yapıyor.
    5. Bu işte uzmanlaşan insanlar alibaba gibi yerlerden, daha ucuza temin edebiliyorlarmış (ama doğru seçim için tecrübe gerekiyormuş)
    6. Çok uzun yıllar kullanan insanlar bile bıkkınlık yaşamış.



    Özetlemek gerekirse durum yukarıdaki 6 maddeden ibaret, ha şuda var özgüveni yükselen, kendiyle barışan insanlarda olmuş ama onlarda bu zaman ve para kaybından çok muzdaripler.


    Bende 30 lu yaşlarımdayım ve saçlarım çok döküldü, yaşıtlarımın aksine bu durum beni 40'lı yaşlarda gösteriyor. İnsan doğası gereği beğenilmek ve hoş görünmek istiyor. Erkekseniz özellikle karşı cinsi etkilemek istiyorsunuz. Bu denli uğraşa değer mi diye şu an yazarken düşünüyorum.


    Bir yandan da diyorum ki buna harcayacağım bir vakti, parayı bir dil öğrenmeye, bir müzik aleti veya yeni bir ülke ziyareti gibi ayırsam daha sağlıklı da olabilir. Beğenilme içgüdüsü, zihnimizin bize uyguladığı ağır bir diyettir. Sırf saçımız az veya olmadığı için beğenilmiyor, aranmıyorsak tek eksiğimizin saç olmadığını düşünüyorum.


    Çok uzattım farkındayım son olarak şunu demek istiyorum;


    • Umarım bu işin teknolojisini geliştirirler ve insanların kafasına taktığı bu saçlar hem tamamen hava alabilen, hem hiç bir şekilde kullanıcı istemediği takdirde rüzgarda, denizde, havuzda, saunada çıkmayan, bakımı minimum derecede olan bir kalıp olur. Bir teknoloji severe olarak bu teknoloji forumunda diyorum ki teknolojiye güvenin, bence yeni çalışmalar yoldadır. Belki 2-3 seneye belki 4-5 seneye tamamen bu işler çözülebilir de. Belki de 10 yıla. Ama para baronları bu sektöre bir adım atarlarsa o zaman herşey değişir :)



    Kendinize iyi bakın, bu hayatta en değerli şey kendinizsiniz. Kendinizi üzmeyin, eksikliklerinizi kabul edin ama her zaman artılarınızı düşünün, hiç artım yok demeyin illa ki vardır. Hayatta tat alınacak onlarca farklı şeyde var bunu da unutmayacağını farz ederek. Esenlikler diliyorum.





  • Arkadaşlar hayırlı forumlar.
    Ünite fiyatları maalesef uçmuş, naylon malzeme içermeyen, %100 gerçek saçtan yapılma çift düğümlü tül ünitelerin fiyatları 8000 tlyi bulmuş Türkiyedeki merkezlerde. En azından artık bir üniteyi 2 sene kullanacak kadar iyi bakmak gerekiyor, tavsiyeleriniz var mı? Benim saç stilim biraz uzun, sabahları yataktan kalktığımda dağıldığı için oldukça geniş dişli bir tarak ve mavi fön suyundan 5-6 fıs sıkıp fön makinesiz şekil veriyorum, aşırı sıcak ve fön çünkü saça zarar veriyor. Bunun haricinde siz kaç gün aralıklarla saçınızı yıkıyorsunuz? Bir de bakım sıklığınız 15 günde bir mi yoksa ayda bir mi? En uzun ünite ömrü için eski kullanıcılar bir kaç taktik verirse seviniriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Saç rengin kaç numara? Ben 3 numara koleston alıyorum yarım tüp boya ve yarım tüp peroksit. Kızıl azaltıcı saç boyaları var ondan da bezelye tanesi kadar. Hafif de su ekliyorum. Boyama süresini 3 - 4 dakikayı asla geçirmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Supertape beyaz bant kullananlar var mı? Bu bant özellikle ense bölümünden 4-5 gün sonra baya bırakıyor kendini, bu salmanın nedeni iyi gerdirememek mi yoksa bantlarda mı bir sorun var? Elimle poly kısmı ellediğim zaman hiç yapışkanlık kalmamış olduğunu fark ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc_terorist P kullanıcısına yanıt
    Selam super tape bandını kullanmamanızı öneririm. Yapışkan gücü düşük bir bant. Mavi band'ı öneririm poly kısım için, çok güçlü bant, memnun kalırsınız yada walker beyaz ultra hold bandı öneririm. Mavi banttan sonra çok güçlü banttır ama ultra hold bandı 6 7 gün sonrasında koku yapar o yüzden 6 7 gün içinde yenilemelisiniz. Ultra hold bandı sökmesi çok kolay, mavi bandı sökmek için saç kurutma makinesini biraz üzerinde gezdirip ısıtmanızı öneririm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    Tesekkur ederim, o zaman kalan supertape bantlari sadece on lace olan bolgede kullanip poly kisma mavi bant alayim, lace olan on bolgede hala guzel tutuyor hic acilma ve parlama olmadi bantin ustune biraz da likit yapistirici surmustum fakat poly olan altyapida enseden ve yanlardan birakmaya basladi kendini 5. gunun sonunda.

  • ben kendim saç getirtiyorum. ilgilenen olursa şuan ki döviz kuruyla 4500-4600 lira gibi bir maliyeti oluyor. getirdiğim bir kaç örnek saç fotoğrafı ekliyorum. tül alt yapı yan ve arkaları poly %100 gerçek saçdır

     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)


     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pleasure1903

    ben kendim saç getirtiyorum. ilgilenen olursa şuan ki döviz kuruyla 4500-4600 lira gibi bir maliyeti oluyor. getirdiğim bir kaç örnek saç fotoğrafı ekliyorum. tül alt yapı yan ve arkaları poly %100 gerçek saçdır


    Selamlar, sipariş verildikten ne kadar sonra ulaşıyor? Kendi saç rengimizde mi üretiliyor yoksa boyama mı yapılıyor? Birde İstanbul’da bu saçı bu haliyle alıp nerede kafamıza göre şekil verdirtebiliriz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.