Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
889
Cevap
38
Favori
281.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pamuk kullanmayın :) protezi temizlerken özellikle.
  • canım kardeşim 15 yıldır protez saç kullanıyorum. bilgi ve tecrübemi aktarıyorum. yazdıklarımı dikkate almanı öneririm. protez saça bakım yaparken bantlarını çıkardıktan sonra ön taraftaki tül kısımda yapışkanlar kalır öyle değil mi? bu yapışkanlar nasıl temizlenir tülün üzerinde ki tortu gibi kalan yapışkanlar? 2 yöntem var. birincisi pamuğa izopropil alkolü döküp silersin. bu tüle ve saça biraz zarar verir. çünkü alkol sonuçta. sürekli alkol ile tülü temizlemeye çalışırsan saçın kalitesini düşürürsün. ama şayet benim dediğim gibi bandı çıkardıktan sonra ön tarafta da ki tüle nüfus eden yapışkan tortunun üzerine kuru şekilde pamuk serpiştirirsen, ve sonrasın da yapışan kuru pamukları parmağın ile ovalayarak çıkarırsan, ön tarafta da ki bütün yapışkan tortuyu saça ve tüle zarar vermeden tamamen temizlemiş olursun. dediğimi yap ne demek istediğimi anlayacaksın. ve sonrasında az bir pamuğa alkol döküp 1 kere hafifce silmen, ön tülü tertemiz yapacaktır. ben ömrü 3 ay olan bir protez saçı 1 yıldır kullanıyorum. ve halen gür saçlarda dökülme yapmadı bu sayede. paylaştığım youtube linklerine girip video'yu izlemeni öneririm. @miroglu6 kardeşim sende kafa derim çok yağlanıyor diyordun video da dikkat edersen geçen gün sana bahsettiğim kafada ki yağlanmayı alan ürünü de sürüyor. bakın video ya faydası olacaktır sizlere
    hair4all Londonyoutube
    How to Clean and Reapply a Front Lace Non-Surgical Hair Replacement System for Men/Women
    https://www.youtube.com/watch?v=07NcFYFLmvk

hair4all Londonyoutube
    How to Clean a Lace Front Non-Surgical Hair Replacement System with Phil Osmond
    https://www.youtube.com/watch?v=G4b28-VR6is&t=244s
    bu video ya da alternatif olarak bakabilirsiniz

• fizmat46 F kullanıcısına yanıt
    kardeşim yorumunda ki bir takım yanlışlıkları açıklamak istedim. şimdi maddelendirdiğin kısımlara cevap vereyim
    1- evet protez saç maliyetli bir iştir. Olay saçı almakla bitmiyor. klasik bakım ürünlerinde mavi bant ucuz dayanıklı ve en idealidir. Daha profesyonel ve gerçeğe en yakın görünüm için ön tarafa su bazlı yapıştırıcı kullanmak gerekiyor. bu yapıştırıcılarda ise en kalitelisi Ghost Bond Platinum Xl dir. bunun da küçücük bir tüp yapıştırıcısı 450 liradır. Ama mavi bant daha ekonomik olduğu için günlük hayatınızda kolay kolay yinede kimse anlamaz. saçın maliyeti de saç ve alt yapı kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. 2000 TL maliyete kadar, saç kalitesi, yoğunluğu, ve alt yapı işçilik kalitesine göre fiyatları değişmektedir.
    Remy en kaliteli saçtır. Doğal Virgin denilen ham insan saçıdır.

2- Firmalar hakkında söylediğin sözlere katılıyorum çünkü bende 15 yıl önce ilk saçıma 5 bin lira civarı bir para vermiştim o zamanın parasıyla. Genellikle firmalar kalitesiz saçlar kullanır. hatta 10-15 yıl öncesine kadar firmalar hayvan kılından saç üretmekteydiler. Yaki adında bir hayvan var. google dan yaki animal diye aratıp görsellerden hayvanı görebilirsin :) bu hayvanın kıllarından maliyeti ucuza getirmek için satıyorlardı. belki de halen sentetik saç ve hayvan kılı satan firmalar vardır diye düşünüyorum. Çünkü genelde saç kızıllaşması bu sebeplerden olur.
    Garanti süresine şöyle açıklık getireyim. Thin skin adında alt yapılar var ultra ince 0.03mm den 0.08mm kalıklıkta çok ince alt yapılar. bu protezlerin ince olmasından ötürü kullanım ömürleri de çok azdır ama müthiş doğaldır. ömürleri bir kaç aydır. ömürleri az olduğu için maliyetlidirler. bu yüzden poly ve mono tarzı alt yapıların ömürleri uzundur. kafa derisi hava alması için isveç tülü yada fransız tülü alt yapılar hem daha uzun ömürlüdür ve kafa derisi hava aldığı için kullanışlıdır. Klasik bir protez saç, eğer kaliteli bir işçilik ile üretilmiş ve bakımları düzenli ve bilinçli yapılır ise ömrü 2 yıldan fazladır. ben 2014 - 2017 yıllarında üç buçuk sene tek protez kullandım. bakım konusunda profesyonel olduğum için.

3-Doğallık. Saç kızıllaşması ancak çok kalitesiz bir saç ise kızıllaşır. normalde kaliteli bir saç asla kızıllaşmaz. Yazın günlerce güneşlensen bile kızıllaşmaz. Kaliteli saç sadece 3-5 ay sonra az bir ton kahverengileşir. Thin skin alt yapılar neredeyse %95 anlaşılmaz. Tül modellerde ise Bleached Knot denilen bir teknik ile saçın alt kısmına sürülerek saç düğüm noktaları kaybolur ve protezin ön tarafında muazzam doğallık olur. bu tür protez modellerinde de %90 - %95 gerçekten ayırt edilmez. ama illa ki kafamızda taşıdığımız günler uzadıkça 1 hafta 10 günden sonra bant parlaması yada bant erimeye başladığında o anda geciktirmeden bakım yapılmalı yoksa tabiki hafiften sırıtmaya başlar. Doğallıkta asıl diğer en önemli faktör ise saç kesimi profesyonel berber tarafından yapılmalı, saç ustura ile kesilmeli, efile ara makası yoğun saç bölgelerinde çok dikkatli kullanılmalı ve katlı kesilmelidir.

4- Bakım. evet ortalama bakım süresi 7-10 günü geçirmemek lazım. bu sayede hem protez temiz kalır hemde protezin yıpranma oranı azalır. ben saçımın yanlarını da kendim kesiyorum elim yatkın ama normalde protezi çıkarıp şapkayı takıp protez saç kafanda değilken berberde yanları traş etmek, kendi traş olamayan arkadaşlar için normali budur.

sonuç olarak seninde dediğin gibi protez saç için 1500-2000 lira kaliteli bir protez saçın ortalama fiyatıdır. yılda bir olmasada bir buçuk yıl, iki yıla kadar sorunsuz kullanılması mümkündür

saygılar

• FİT GYM kullanıcısına yanıt
    hocam baya yanlış bilgiler veriyorsun sen. Bu yüzden cevap verme ihtiyacı hissediyorum. Tül doğal malzemedir ama üretilmiş en doğal protez saç modelinin adı 0.03mm Ultra Thin Skin protezdir. Bilgin yok ama çok fikrin var! lütfen araştır iyice ve lütfen yanlış bilgiler paylaşma. Thin Skin protez sistemler peruğa benzemez! ve neredeyse gerçekten ayırt etmesi zordur. ömürleri bir kaç aydır bu sistemlerin. Thin Skin protezler Vloop tekniği ile yapılır bu sistem protezlerde saçların düğüm noktası olmadığı için çok gerçekçidir. Ayrıca Thin Skin sistemlerde alın hizasında saç işlemesi materyale hizasız olarak karışık şekilde işlenir ve bu yüzden son derece doğal bir alın çizgisi oluşur. Ayrıca su bazlı yapıştırıcılar kafa derisine direk uygulanır. Bu yüzden Tül yada Thin Skin sistemler hiç farketmez, Su bazlı yapıştırıcılar bütün model protezlerde kullanılır ve en doğal görünüm için su bazlı Great White yada Ghost bond ürünleri kullanılır. Ayrıca likit yapıştırıcılar da doğal görünüm ve uzun süreli tutuş sağlaması için uygulanır. yani en doğal görünüm için ilk önce su bazlı yapıştırıcılar, sonra likit yapıştırıcılar ve sonra bantlar sıralaması şeklindedir.

• miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Great White'ın dayanıklılık süresi 3-5 haftadır. ama bu vucut yapısı, yağlı ciltlere göre değişkenlik gösterir. kardeşim senin cildin normalden fazla yağlıydı anladığım kadarıyla bu yüzden Great White sanırım 2 hafta kadar sende dayanacaktır. Bilmen de fayda var protez saçının bakımını zaten 10-15 günde bir kez yapmalısın. bu senin için normal berbere gidip traş olmak gibi hayatında olağan bir durum olarak kabullenmelisin.

Ghost Bond sıvı yapıştıcı daha kalitelidir tutuşu daha kuvvetlidir.
    ama bantlara göre aşırı sıcak havalarda tutuş güçlerini su bazlı yapıştırıcılar biraz daha çabuk kaybediyor.

yine Walker Tape Ultra Hold akrilik yapıştırıcı var. Bu yapıştırıcı sudan ve terden etkilenmez. çok güçlüdür 6 haftaya kadar dayanabilir.

ama benim sana tavsiyem daha önce de dediğim gibi kırmızı bant kullan. Kırmızı bant'ın üzerine Ultra Hold akrilik sıvı yapıştırıcıyı sür ve kafana protezi takmadan önce kafanın üzerini izopropil alkol ile sil ve Scalp Protector adındaki kafa derisi yağlanmasını alan ürünü sürdükten sonra protezini tak. faydası olacaktır yağlanman azalacaktır. buna eminim. ve bence 10 günde düzenli bakım yap derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pleasure1903

hocam baya yanlış bilgiler veriyorsun sen. Bu yüzden cevap verme ihtiyacı hissediyorum. Tül doğal malzemedir ama üretilmiş en doğal protez saç modelinin adı 0.03mm Ultra Thin Skin protezdir. Bilgin yok ama çok fikrin var! lütfen araştır iyice ve lütfen yanlış bilgiler paylaşma. Thin Skin protez sistemler peruğa benzemez! ve neredeyse gerçekten ayırt etmesi zordur. ömürleri bir kaç aydır bu sistemlerin. Thin Skin protezler Vloop tekniği ile yapılır bu sistem protezlerde saçların düğüm noktası olmadığı için çok gerçekçidir. Ayrıca Thin Skin sistemlerde alın hizasında saç işlemesi materyale hizasız olarak karışık şekilde işlenir ve bu yüzden son derece doğal bir alın çizgisi oluşur. Ayrıca su bazlı yapıştırıcılar kafa derisine direk uygulanır. Bu yüzden Tül yada Thin Skin sistemler hiç farketmez, Su bazlı yapıştırıcılar bütün model protezlerde kullanılır ve en doğal görünüm için su bazlı Great White yada Ghost bond ürünleri kullanılır. Ayrıca likit yapıştırıcılar da doğal görünüm ve uzun süreli tutuş sağlaması için uygulanır. yani en doğal görünüm için ilk önce su bazlı yapıştırıcılar, sonra likit yapıştırıcılar ve sonra bantlar sıralaması şeklindedir.
    Beni alıntılayıp durma pazarlamacımısın ne haltsan.Bu işin pazarlamasını yapan adam burda millete akıl veriyor,bize kullanıcı lazım pazarlamacı değil, Daha fazla protez saç mevzusu görmek istemiyorum. Proteze pamuk süren adamsın gelmiş bana akıl veriyorsun. Tüle yapıştırıcı sürülürmüş :D .Allah akıl fikir ihsan eylesin.Her hafta proteze bakım yapılır yıkanırda dersin sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 31 Aralık 2018; 12:57:44 >

• FİT GYM kullanıcısına yanıt
    abisi ne bilgin varda senin konuşuyorsun? almışsın bir protez bakım yapmasını bile öğrenememişsin! Hiçbirşey hakkında bilgin yok boş boş konuşuyorsun! 15 yıldır protez kullanıyorum! tül olmayan sistem belli olur demişsin! Thin skin sistem nedir onu bile bilmiyorsun! en doğal sistem Thin Skin protezdir! yazdıklarına gülüyorum sadece! tül sistemin ön tarafı kuru pamuk ile temizlenir ! bunu halen öğrenemediysen bu senin problemin benim değil! ben sana yolu gösterdim. Burada sorunları olan kişilere yanlış bilgi verme! Bilmişlik taslama karşımda! tüle değil kafaya sürülür su bazlı yapıştırıcı! azıcık aklını çalıştır gir youtube'dan izle nasıl bakım yapılır.

hair4all Londonyoutube
    https://www.youtube.com/watch?v=G4b28-VR6is&t=254s

girersin buraya proteze pamuk süren adamlar nasıl bakım yapıyor izlersin!

• Tarkan hangi sistemi kullanıyor?
  • Arkadaşlar eğer genetik dökülme yok ise; birazda maddi gücünüz varsa:

https://www.solargezi.com/dokulen-saclarimi-geri-kazandim/

Saç çıkarma yöntemleri yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iquique kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum kardeşim. Tarkan'ın Yolla şarkısının klibini 46. saniyesinde durdurup bakarsan şayet Tarkan protez saç kullanıyorsa, zannedersem isveç tülü alt yapı kullanıyordur. isveç tülü en ince tüldür. ve saç tellerinin tüle düğüm izleri gözükmemesi için Bleached knot model bir protez olsa gerek. Saç yoğunluğu da medium light density yani orta yoğunluktan biraz daha az yoğunlukta. zaten doğal gözükmesi için protezlerin saç yoğunluklarının düşük olması 5-6 ayda bir yenilemek, aslında en doğal görünüm için bu döngüde yenilemek lazım protezi. şimdi saç kesimi de son derece önemli. Tarkan'ın saçı profesyonel kesilmiş. Katlı kesilmiş, ustura ile inceltilmiş. ve zannedersem Tarkanın saçı 3.2cm slight wave denilen doğal dalga, 1b renk denen koyu kahve bir saç. muhtemelen European Avrupa saçından yapılmıştır. yada hint saçıdır. çok anormal bir farklılık göstermez hint yada avrupa saçı yumuşaktır. Remy denilen doğal gerçek saç kullanıyordur. Asıl olan alt yapı kalıtesi. bu yüzden doğal durur. Tarkanın saçı protez ise mutlaka ön tarafında Ghost Bond su bazı yapıştırıcı vardır. zaten başka yapıştırıcı olsa parlama yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pleasure1903

Great White'ın dayanıklılık süresi 3-5 haftadır. ama bu vucut yapısı, yağlı ciltlere göre değişkenlik gösterir. kardeşim senin cildin normalden fazla yağlıydı anladığım kadarıyla bu yüzden Great White sanırım 2 hafta kadar sende dayanacaktır. Bilmen de fayda var protez saçının bakımını zaten 10-15 günde bir kez yapmalısın. bu senin için normal berbere gidip traş olmak gibi hayatında olağan bir durum olarak kabullenmelisin.

Ghost Bond sıvı yapıştıcı daha kalitelidir tutuşu daha kuvvetlidir.
    ama bantlara göre aşırı sıcak havalarda tutuş güçlerini su bazlı yapıştırıcılar biraz daha çabuk kaybediyor.

yine Walker Tape Ultra Hold akrilik yapıştırıcı var. Bu yapıştırıcı sudan ve terden etkilenmez. çok güçlüdür 6 haftaya kadar dayanabilir.

ama benim sana tavsiyem daha önce de dediğim gibi kırmızı bant kullan. Kırmızı bant'ın üzerine Ultra Hold akrilik sıvı yapıştırıcıyı sür ve kafana protezi takmadan önce kafanın üzerini izopropil alkol ile sil ve Scalp Protector adındaki kafa derisi yağlanmasını alan ürünü sürdükten sonra protezini tak. faydası olacaktır yağlanman azalacaktır. buna eminim. ve bence 10 günde düzenli bakım yap derim.
    Walker yapistirici yogun bir sekilde sacima bulasmis. Muhtemelen uyurken kayma olmus ve saclarima bulasmis. Yikamak fayda etmedi. Bu yapiskani saclara zarar vermeden nasil temizleyebilirim acaba? Saclarin alt yapi kismi on tarafta lace front, diger kisimlar folye seklinde.
    Buradaki bilgilendirmeler cok aydınlatıcı olmus bu arada. Emeginize saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 30 Ocak 2019; 1:34:12 >

• Saclarinizi nereden alıyorsunuz? Burada guvenilir Türkiye disindan tavsiyelerde bulunabilecekler var mi?

Sistemini 1-2 yil kullandigini söyleyenler var, ama bu gercekten kalite bozulmadan mumkun mudur?

Ben 4 ay once front lace ile basladim. Satıcı 1 yila yakin dayanacagini soylemisti, ama pek inandırıcı gelmedi acikcasi. Komple lace istemistim, kafayi kazidiktan sonra uc kagida cevirip, Front lace verdi. Ondan bundan sonraki siparislerimi kendim yapmak istiyorum. Ali Express'e felan pek güvenemiyorum. Sonucta saticinin iyisini anlamak zor gozukuyor. Omru uzun ve dogal bir sac istiyorum.

• TurQich kullanıcısına yanıt
    merhaba walker yapıştırıcı derken bant mı yada su bazlı yapıştırıcı mı? gerçi fark etmez. saçınıza bulaştıysa izopropil alkol'ü pamuğa döküp, saçın yapışkan oluşan yerlerini güzelce çitilemelisiniz. bu işlemi pamuk kirlendikçe tekrarlamalısınız. en az 3-5 kere pamuğa izopropil alkol döküp tekrar yapmalısınız. eğer saçta aşırı bant kalıntısı var ise, plastik bir kap yada küçük oval çerezlik kap gibi birşeyin içini yeterli oranda izopropil alkol ile doldurun. sonra bant varsa bantları temizlenmiş olarak öncelikle saçın yapışkan kalıntısı olan kısmını bu kabın içine sokun. en az yarım saat protez saçınız izopropil alkollü suda beklesin. sonrasında tekrar pamuk ve izopropil alkol ile bir kaç kez üzerinden çitileyin saçın o bölgesini. kalıntı tamamen temizlenmiş olacaktır. sonra dikkatli birşekilde saçınızı şampuan ve saç kremi ile güzelce yıkayın. saçınızı kurularken sadece suyunu biraz sallayın ıslakken. ve bir havlu sarın altına. saçı ıslak haliyle doğal oda sıcaklığında kurumaya bırakın. keratin içeren bakım losyonlarından azar azar uygulayın saçı yıkadıktan sonra ıslakken tarakla bir kaç kere tarayın. güzel olacaktır.

• TurQich kullanıcısına yanıt
    merhaba tekrar
    Ali express de alınan yorum sayısına göre bakıp alabilirsiniz. yada Alibaba'dan firmaları inceleyip karar verebilirsiniz. normalde 1 protezi senede 1 kere yenilemek doğallık için idealdir. şunu unutmayın eğer kullandığınız saç kızıllaşıyorsa bu gerçek saç değildir. hayvan kılı ve içine sentetik katılmıştır. gerçek insan saçı kızıllaşmaz. kahverengileşir. sararır. saç yoğunluğunu çok gür yaptırırsanız tabiki saç hafif dökülse bile yoğun olduğundan 3 sene bile kullanırsınız. ama yoğun saçı kestirirken seyreltmek için efile makası kullanınca da saç doğal durmaz. bu yüzden medium orta yoğunlukta saç almak gerekir. medium yoğunluk ta yeterince gür doğal durur. şimdi doğal görünüm için ön alın çizgisine ince düğüm atılır. bu modeller daha hassastır. komple tül yada yanlar arka poly denilen malzeme orta ön tül olduğunda hassas dikkatli bakım yaptığınız taktirde normalde 3-4 ay ömrü denen saçları minimum 1 yıldan daha uzun sorunsuz kullanırsınız. bu sizin bakım yaparken hassasiyetinize göre değişir. haftada 1 kere bakım yapılmasını ben öneririm. 15 yıldır protez saç kullanıyorum ve haftada 1 kez mutlaka bakım yaparım. bantların akma yapmasını önlüyorum. doğal görünüm için başta dediğim gibi yılda 1 kere yenilemenizi öneririm. sonuçta kendi kafamızdan beslenen birşey değil zamanla ilk günkü kadar güzel güçlü duruşu olmuyor. güzel bakım ürünleri ile 1-2 yıl yinede sorunsuz kullanabilirsiniz. doğal ve ince alt yapılarda malesef ömürler daha az olur. önemli olan saçın kalitesi ve firmanın güzel işçiliğidir. ben size firma tavsiye edemeyeceğim. çünkü kendi uğraşıma cüzzi bir şekilde fark ekleyerek kendim yurt dışında getiriyorum. bunun dışında her türlü sorununuza buradan yardımcı olurum

• Merhabalar, bir sorum olacak. Zamanla oluşan renk açılmalarını nasıl gideriyorsunuz? Boyayarak mı? Eğer öyleyse renk seçimini nasıl yapıyorsunuz? Örneğin benim saçım 1b, aynı rengi tutturmak için ne kullanmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daysleeper -- 13 Mart 2019; 1:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daysleeper

Merhabalar, bir sorum olacak. Zamanla oluşan renk açılmalarını nasıl gideriyorsunuz? Boyayarak mı? Eğer öyleyse renk seçimini nasıl yapıyorsunuz? Örneğin benim saçım 1b, aynı rengi tutturmak için ne kullanmalıyım?
    Mesaja isimlerinizi ekledim, umarım rahatsızlık vermemişimdir. Tecrübelerinizden faydalanmak istedim.
  • daysleeper kullanıcısına yanıt
    organik saç boyası kullanıyorum.protez kullanalı uzun zaman oldu ben hiç problem yaşamadım.
    protezi pamukla temizle diyenden uzak dur tavsiyem.
  • daysleeper kullanıcısına yanıt
    FİT GYM kullanıcısına yanıt
    merhaba öncelikle paylaştığım videolara göz gezdir. gerçi sorunda saç rengi hakkında soru sormuşsun ama şu fit gym nick'li şahıs çok birşey bildiğini zannedip hiçbir şeyden haberi olmayan, fikri olup bilgisi olmayan bir şahıs. kendisi daha thin skin sistemin ne olduğunu bile bilmiyor ki kalkıp tül haricindeki sistemler belli olur diyecek kadar da cahil. @daysleeper kardeşim sana tül kısmı temizliği için bir kaç bilgi vereceğim. bant kullanıyorsan öncelikle protezi kafandan çıkardıktan sonra, protez saçın bant olan bölümlerine saç kurutma makinasını 1 dakika kadar etrafında 10-15 cm mesafeden gezdir. bantların ısınmasını sağla. sonra bantları çıkardıktan sonra, tül kısımda kalan tortuları çıkarmak için paylaştığım videolarda da gördüğün gibi, öncelikle tül de ki tortuları tüle ve saçına zarar vermeyecek şekilde yapışkan tortu üzerine kuru şekilde pamuk serpiştir. sonrasın da bu pamukları parmağınla ovalayarak çıkar. bu sayede tül'üne sıfır hasar vermiş olacak şekilde tülde hiç tortu kalmayacaktır.kuru pamuk bütün yapışkan tortuya nüfus edip ovaladığında, pamukla beraber tül'den ayrılacaktır. sonrasında da pamuğa biraz izopropil alkol döküp tül kısmı hassas bir şekilde sil. saçın olduğu kısımdan da biraz pamuk ve alkol ile sil. tül de ki yapışkan tortu temizliğin tamamlanmış olacaktır. bu method yapabileceğin en kusursuz temizlik ve protez saçının ömrü açısından son derece önemlidir. yapışkan tortuyu temizlemek için alkollü suda bekletirsen, yada yapışkan tortuyu az önce bahsettiğin şekilde kuru pamuk serpiştirip ovalayarak tortuyu temizlemeden direk pamuğa alkol döküp silersen, tortuları yine temizleyebilirsin ama bu tüle ve saçın kalitesine uzun vadede ciddi sorunlar ortaya çıkaracaktır. bunu unutma. saç boyaması konusuna gelirsek, normal şartlarda kaliteli bir saçın rengi açılmaz. saçlar fabrika da özel boya teknikleri ile boyandığı için, saçı ilk aldığın günkü şeklindeki renginde boyaman imkansızdır. 4.0 boya kullanabilirsin 1b için. eğer saçında kızıllık oluşuyorsa, igora royal kızıl azaltıcı 0.33'den boyanın içine fındık boyutu kadar ekleyebilirsin. saçı boyarken kronometre tutmanı öneririm. boyanı hazırladıktan sonra saça uygularken geçen süre en fazla 5 dakika olsun. şayet saçında boyayı 15-20-30 dakika gibi sürelerde boyarsan saçın çok koyu olur. bu yüzden en fazla 5-7 dakika boyamalısın. bu süre içinde saçın her yerine hızlı bir şekilde yedirip hemen yıkamalısın.
    aşağıda ki paylaştığım link'lerden protez saçın tül kısmının nasıl temizlendiğini izleyebilirsin
    hair4all Londonyoutube
    https://www.youtube.com/watch?v=G4b28-VR6is&t=188s

hair4all Londonyoutube
    How to Clean and Reapply a Front Lace Non-Surgical Hair Replacement System for Men/Women
    https://www.youtube.com/watch?v=07NcFYFLmvk

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Ben senelerdir kendi bakımımı kendim yapıyorum ama bu saç protezin alt yapısı farklı.Benim ön bölgesi tül olduğundan ötürü bu yapı bana uygun değil,önü tül olmayan protez bildiğin peruğa benziyor hemen anlaşılıyor,bu arkadaşın protezi tamamen farklı.Üstde bir arkadaş protez resmi atmış o arkadaş gibiyse bu kullandığınız yapıştırıcının faydası yok,faydası yok dediğim protezi hem bozar hem uğraşırsınız onu cıkarmakla.

Ayrıca ne tür bant kullanıyoırsunuz kafanızdan akıyor ? beyaz bant akma yapmaz,yapışma özelliğini kaybetmez.
    okursun, yazdığını anlayacak kadar zekan varsa. o bilgisiz aklın ile insanları yanlış yönlendirme bir daha. paylaştığım videoları izlede azıcık fikrin olsun. boş insan.
    Thin skin sistem en doğal sistemdir. ben protez saç firması sahibi yada çalışanı değilim. senin gibi boş muhabbet yapmıyorum. 15 yıldır bütün sistemleri, her saç kalitesini, her alt yapıyı bilen biriyim. ön tül olmayan sistem peruğa benzemez! Thin skin sistemler vloop tekniği ile yapılır. düğüm atılmadığı için düğüm noktası diye birşey söz konusu değildir. sen kendi kafanın dikine git ama burada birdaha insanlara yanlış bilgi verdiğini görmeyeyim!
    Hairsystems Heydecke | Perücken und Haarteileyoutube
    Skin Fade Haircut With Beard | Barber Style | Transformation mit Haarsystem | Hairsystems Heydecke
    https://www.youtube.com/watch?v=ZuTE7AXgQp4

• pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Dostum saç bayağı güzelmiş iki ay önce almamış olsam ciddi ciddi düşünürdüm.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.