Şimdi Ara

Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
830
Cevap
37
Favori
259.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Kendi bakımınızı kendin yapın,beyaz bant üstüne mavi bant yapmayın hem parlar hem aşırı akma yapar.Mavi bantı tamamen cıkarın kafanızdan sadece beyaz bant kullanın,ayrıca bakıma kaç para veriyorsunuz ? bir bakım fiyatı 70-100 tl arasında değişir ,100 tl süpertape bant alsanız size 2 ay gider.Bakım merkezlerine para bayılmayın bakımınızı kendiniz yapın,protezi her cıkardığınızda yıkamayın sacın ömründer götürür ve zaman kaybedersiniz bunlar hep stratejisi protez merkezlerinin.2 Kere kendiniz zorlanarak yapsanız üçüncüye keyifle yaparsınız cok zor değil.Protezin bandını sökmek kadar basit bir olay yok,sakın ha sakın protezin bandını sökmek için pamuk kullanmayın tül olmayan bölgeden cekmeye başlayın zaten cıkıyor.
  • Şu akşam çıkarıp sabah takma veya duştan önce çıkarma yeniden takma olayını nasıl yapıyorsunuz? Ben şuan protezle yatıp kalkıp protezle duşumu alıyorum kremli şampuanla. Acaba sizin uygulamada farklı bir şey mi var benimki çok dayanmıyor?
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Ben 1 haftada bir cıkarıyorum protezi,size yaktıklarımı madde madde yazayım.

    Protezi cıkardıkdan sonra ellemem bi köşeye bırakırım,kafamda çıkan saçın bölgesini jiletle alırım.
    Kafamı güzelce şampuanla yıkarım,protez bant sökücü solusyonu havluya veya pamuğa döküp jiletle aldığım bölgeyi temizlerim daha sonra bandın tutuculuğu gitmişse protezdeki bandı sökerim gitmemişse hiçbirşey yapmam protezi takar işime gücüme bakarım.


    11 Metre süpertape protez saç bandı 3-4 ay gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 22 Kasım 2018; 11:32:48 >
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    hocam protezin rengi bir müddet sonra açılıyormuş ve yandaki saçlarla protezin rengi sırıtmaya başlıyomuş sende böyle birşey oldu mu ? protezi belli bir süre sonra boyatmak gerekiyor mu ? bu boyatma işlemi her protez için geçerli mi yoksa kalite ile alakalı mı ?
  • frdkskn kullanıcısına yanıt
    Rengi acıldıysa boyarsın olur biter zor bişey değil :) , ben saçlarımı 2 sene kullandığım için özelikle yaz aylarında cok fazla rengi acılır denizede giderdim sonra boyardım. Her protezin rengi acılır zamanla .Saç bakımınızı kendiniz yapın merkezlere paralar bayılmayın saç boyamaya 100 tl alıyorlar bakıma 100 tl alıyorlar soyguncular.
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler hocam.
  • Herkese merhaba. Daha önceki yanitlarda aradım ancak birşey bulamadım sorum şu abiler. Derim çok yağlı ve aşırı terleyen biriyim. O yüzden protezdeki bantin yapışkanları hemen alnıma akıyor. Bu yapışkani neyle silsem cikmiyor. Kafami zimparalicam sinirden. Allah aşkına şu banttaki yapışkani neyle silmem gerek ya? Hem alnıma dökülen yapiskani gidericek hemde protezdeki bantlari cikaricak?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ailiexpresden ilk perugumu aldım sentetik Kanekalon gerçek saçla ayırt edemiyor çogu rengi 1 b koyu sıyahın bıtık ustu sentetigi kalite böyle güzel olunca 100 dolara protez saç siparişi verdim 13 gün içinde geliyor sipariş internetten peruk almak zor degil bi kaç gün farklı siştelerde arastırın mesela ben 7x9 aldım 1 inç 2.5 cm renkleri seçerken en koyu siyah 1 var 1 b biraz açıgı 1b10 1b20 beyaz saç karışımlı oluyor 2 açık kahve arası gibi paranızı kaptırmayın elimizde internet kargo gibi fırsat var kimse cahil degil internetten herseye ulasıyoruz özellikle dogru bilgi ye forumda komisyoncu lar var dikkatli olun saç ekimi protez saç gibi konularda getirdikleri müşteriyte göre mukafatlandulıyor sahipleri tarafından onlar kendini biliyor zaten banane 2 peruk gelince sentetikle gerçek peruk karşılastırması yapıcam cogu 100 dolarlık saçların sentetik oldugunu söylüyor zaten türk ler aliexpres de sürekli sipariş veriyotlar




  • spam virüs yerleştirmiş yukolo nun verdigi ALİEXPRES baglantilari virüs bunu yapan kişiyi bildigim için aliexpres baglantısına tıklamadım bile))) çünkü bu forumda protez saçı aliexpres den ebay dan almamızı istemiyorlar
    İNADINA ALİEXPRES DEN 100 dolara en kral protez saçı alıcam ALİEXPRES baglantısına virus degil bomba yerleşdirsen yine internetten alişveriş yapacak saçı olmayan kel gezen ler 3000 tl ye saç satın almayacak artık kimse
  • merhaba arkadaşlar bana baya bir mesaj gelmiş saç sorunu yaşayan kardeşlerimizden. siteye düzenli giremediğim için şimdi görebildim. yardıma ihtiyacı olan bana özelden ulaşırsa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. 15 yıldır protez saç kullanıyorum diyebilirim.
  • VİRÜS VAR SAYFADA VERİLEN İNTERNET ADRESLERİNE TIKLAMAYIN VİRÜS VAR
  • 5 yıldır protez kullanıyorum. Bir sürü firma değiştirdim. onnahair'e bir bakın burası baya iyi.

    Reklam değildir.
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    saçın alt yapısı kalitesiz işlenmişse saçlar çabuk dökülür. kalitesiz bir firmadan saç almışsın zannedersem. normal şartlarda iyi bir protez saçı 1 buçuk - 2 yıl hiçbir sorunsuz kullanırsın. her gece saçı çıkarıp sabah takmayı pek değil hiç önermem. hem sürekli zahmet olur bu. haftada 1 kere çıkarıp bakımını yapıp takmak en idealidir. ben protez saçımın bakımını yaptıktan sonra yaklaşık 3-4 gün sonra komple duş alıyorum. bantlar tam tutuculuğa kavuşması için. protezi taktıktan sonra özellikle ilk 24 saat komple duş almamak gerekli. çünkü bantlar tam gücüne kavuşamadığı için yumuşar. ben genelde duşa girdiğimde sadece yan taraflarımı yıkıyorum ki saçın şekli bozulmasın diye
  • benim kullandığım alt yapı ve saç bu şekilde. kendim yurt dışından getirtiyorum. saçın alt yapısından ve kalitesinden son derece memnunum

     Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)
  • TheZoom kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Özellikle mavi renkli bantlarda inanılmaz akma yapıyor. Yapışkanı marketlerde satılan ıslak mendil ile silebilirsin. Bant için de beyaz renkli banttan kullanırsan daha iyi olur. Zira beyaz bant daha az akıyor. Ama kafada durma olayı kısa. 1.5 haftadan sonra ciddi derecede kayıyor protez. Ben kafamdaki yağlanma için doktora gittim. Çözüm yollarını arıyorum şuan. Yağlanma olayını çözebilirsem tutuculuğun artacağını düşünüyorum.
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt
    Benim sıkıntım saçın dökülmesi değil. Yanlış anlaşıldım sanırım. Beim kafa derim yağlı ve çok terliyor. Bundan dolayı protez kafamda 1-2 hafta dayanıyor. Mavi bant kullandığımda ciddi akıntı oluyor ki bundan çok rahatsız oluyorum. Beyaz bant kullandığımda da çabuk kayıyor. Kullanan bazı arkadaşlar 1 ay kafasından çıkarmamasına rağmen (duşlarını gün aşırı alan adamlar bunlar) protezi kafadan çıkartmak için ekstra solvent uygulanıyor. Bendeki ise 1.5 haftadan sonra tutup şapka gibi çıkarabiliyorum protezi. Sıkıntının ana merkezini kafamdaki ciddi yağlanma olarak düşünüp doktora gittim. Aşırı yağlanmaya çözüm bulabilirsem sanırım tutuculuğu arttırabilirim. Mesela ben duş aldıktan sonra mavi su ve fön ile saça şekil verebiliyorum. Orda bir sıkıntım yok.
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    merhaba şimdi bir konuya açıklık getireyim. özellikle protez saç kullanan her kafa yağlanır sonuçta cildimizin üzerine harici bir uygulama yapıyoruz. tabiki tül alt sistem kullanıldığında hava da kafa derisine nüfus ettiğinden günlük yaşantıda sorun pek çıkarmaz kaşınma vb. durumlar az olur yani. şimdi dostum normalde protez saçın bakımı 1 hafta yada 10 günde bir yapılmak zorundadır. bunu unutma. kafanda 1 ay 2 ay protez ile yaşayamazsın. neden mi? illa ki koku yapar. ayrıca bantlar zamanla yumuşamaya başladığı için protez saçına nüfus ederse temizlemesi de zorlaşır ve saçın doğal görünümü de gün be gün bozar. şimdi ben mavi bant kullanıyorum 15 yıldır. akma yapmasına izin vermeden 1 hafta da (kış aylarında 10-12 günde bir kez) bakımını yapıyorum. bu sayede hem protezimi temiz tutuyorum hemde akma yapmasına izin vermiyorum. benimde cildim yağlı. bak kafamda 2 ay protezle yaşıyorum diyenlere inanma. mavi bant en güçlü banttır. sana tavsiyem her bakım yaptığın sırada saçı hazırladıktan sonra kafana takmadan önce mutlaka kafa derini pamuğa izopropil alkol döküp güzelce bir sil. saf alkol olduğu için kafa derindeki yağı alacaktır. bunu göreceksin zaten. kafanı bu alkol ile sildiğinde pamukta sararmış renk göreceksin. bu seni kafandaki yağı aldığını gösterir. ıslak mendil falan kullanma asla. izopropil alkol ile temizliği yapmalısın. şimdi ayrıca eğer cildin anormal yağlı ise Walker Tape Scalp Protector adında bir ürün var. yağlı ciltler için kafa derisindeki yağı minimuma indiren bir üründür. bu ürünü de protezini kafana takmadan önce kullanırsan işini görecektir. doktorluk bir işin yok senin. kafa derisi yağlanması normaldir yani. kafanda protezin 1-2 hafta dayanması da son derece normaldir. eğer ben kafamda 2 haftadan fazla tutacağım protezi diyorsan diğer önerim kırmızı bant uygula proteze. onun üzerine mavi bant yap. kırmızı bant akma yapmaz. temizlemesi kolaydır. ama tavsiyem mutlaka haftada 1 kere bakımını düzenli yap. duş alırken ben ilk bakımı yaptıktan sonra 24 saat boyunca asla komple duş almam ki bant tam tutuculuğuna gücüne kavuşsun. 4-5 gün sonra komple kafamı yıkarım. aslında gerekmedikçe de komple kafamı yıkamam. duş alırken sadece yan tarafları yıkamayı tercih ediyorum. saçın şekli görüntüsü bozulmasın diye. önerilerim bunlar.  Protez Saç Hakkında (Saç Ektirmek İsteyenlere)




  • wagg1sch W kullanıcısına yanıt
    merhaba renk dalga kalınlık. bunlar zaten fabrikalarında özelliklerine göre ayrılıyor. bizim saçımıza en yakın türde saç Hint saçıdır. Dünyada ki protez saç firmalarının neredeyse hepsi hint saçı kullanır. yumuşaktır. dalgası doğaldır. slight wave denir. yani hafif dalga. 3.2cm dalga dendiğinde doğal dalgadır bu. saçınız daha çok dalgalıysa bunu da fabrikaya resimlerle belirtirsiniz, yardımcı olurlar. Renk olarak da bizim ülkemizde genel olarak saç rengimiz koyu kahvedir. buna da renk olarak 1b deniyor fabrikasında. tabi renk seçeneklerinde kırlaşmış renge kadar tablolarından seçilir renkleri. istediğiniz renkte uygun olarak üretilir. yani saçı boyamanıza gerek yok. bire bir aynı renkte doğal saç size gelir. Hazır stok saçlar vardır, yada özel kalp alıp, kalıbınızı fabrikaya gönderip yaptırırsınız. aslına bakarsanız stok hazır kalıp saçlar daha hızlı teslim edilir çünkü hazır üretilmiş olduğu için hemen kargoya verilir ve genel olarak ölçüler bellidir. klasik kellik ölçüsü kulaklardan 15cm ve önden arkaya 20 cm dir. buna 6x8 inch denir. ve kellik alanınıza göre hazır kalıpların bir kaç daha büyük modeli vardır. özel saç yaptırmak isterseniz kalıbı fabrikaya göndermek, saçın işlenme süreci, kargoya verilip size gelmesi tahminen 2 ayı bulur. o yüzden hazır kalıp almak idealdir. ön taraftada alın çizgisi modelleri vardır kafa yapınıza göre uygun olanını seçersiniz. stok saçlarda. A-AA-B-BB-C-CC şeklinde alın çizgisi isimlendirilmiştir. klasik doğal alın çizgisi modeli CC dir. saçların üretin yeri çindir. hepsi çinde üretilir. USA üretimi protez yoktur. varsa da yalandır. alayı çinde üretilir. işini kaliteli yapan güzel firmalar vardır. az daha ucuzunu alayım deyip içine sentetik eklenmiş dandik saç da alabilirsiniz. çok iyi araştırma yapmanız firmalar hakkında iyi bilgi sahibi olmanız lazım. Saç kesimi en önemli hususdur. Harika güzellikte bir protez saçı berbat kesim ile bok etmek mümkündür. normal berberler pek beceremez kesim işini. katlı kesim yapılması gerekmektedir. ustura ile inceltmek gerekir. taraklı ustura, efile makası nerede kullanılacağını bilmesi gerekir. yani iyi bir stilist harika sonuç çıkarır. ama normal berberler de keser. %75 %80 iyi denilecek şekilde kesebilirler yinede. valla karışık işler bunlar. ama kaliteli işçilikli bir protez alırsanız bir kaç yıl sorunsuz kullanırsınız. yenilemek gerekiyor çünkü zamanla ilk günkü doğallıkları kalmaz.




  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    kardeşim protez bandını sökmenin en iyi yöntemi önce saç kurutma makinasını bant bölgelerinde gezdirdiğinizde bantlar ısının etkisiyle yumuşar ve yavaş yavaş çekilerek çıkar. ön kısma gelince! ön kısımdan bandı çıkarırken küçük bir pamuğa izopropil alkol döküp tül ile bant arasına ite ite sürtüldüğünde yumuşar ve çıkması daha kolay olur. tül kısım hassastır. tülü yırtmamak için mutlaka alkol takviyesi almakta fayda var önden bandı sökerken. öndeki bant söküldükten sonra kuru pamuk ön tarafta tül kısma sürüldüğünde pamuk tüle yapışır. ve sonra parmağınız ile ovalayarak pamuğu temizlediğinizde ön tarafta hiç bant yapışkanı kalmaz. bu dediğim yöntemi şiddetle tavsiye ederim. saçın ömrünü inanılmaz arttırırsınız
  • TheZoom kullanıcısına yanıt
    kardeşim izopropil alkol ile temizliğini yapacaksın. yapışkanları pamuk ve bu izopropil saf %99 alkol ile temizleyeceksin. hemen alnına nasıl akıyor? nasıl bir yapıştırıcı kullanıyorsun? sıvı yapıştırıcı mı kullanıyorsun yoksa? bak şimdi bakım yaptıktan sonra kafana saçı takmadan önce kafanın üzerini mutlaka son bir kez yani kafan saçı takmaya hazır vaziyetteyken izopropil alkolü pamuğa döküp son bir kez sil. kafandaki yağı alır. ayrıca protezi kafana takarken bulunduğun ortam nemsiz olmalı aşırı sıcak olmamalı. saçı takarken eğer çok sıcak bir havada yapıyorsan ve o anda da terliyorsan, saçı taktığın anda istediğin gibi tam yapışmaz malesef. yani hafif serin bir ortamda protez saçı kafana takmalısın. unutma izopropil alkol ile kafanı güzelce sil
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.