Şimdi Ara

Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 ) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.073
Cevap
40
Favori
261.885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ProteinMarket

Merhaba,

Ürünün jelatini de kapağı da açık geldi efendim.

Ürün fotoğrafları elimizde mevcut dilerseniz mail adresinize iletebiliriz ki bu çok önemli değil dediğim gibi biz bir hata yaptık bu ne.pahasina olursa olsun telafi edilecektir.

Saygilarimizla
    Beklemedeyim, teşekkürler
  • CapresLee C kullanıcısına yanıt
    Şunuda ekleyeyim müşteri memnuniyetini herşeyden önce tutuyorlar ben aromanın yanlış gönderildiğini paketi açınca anladım. Müşteri temsilcisine paketi açtığımı da ifade ettim.Olsun diyip mağduriyetimi giderceklerini söylediler.
    Nacizane isteğim hediye seçeneklerine l-carnitin shot eklemenizdir.
  • 8 Nisanda sipariş verdiğim ürünü geçtiğimiz üç günde bugün verildi bugün verilecek yetişmedi diye hala kargoya verememişsiniz. Memnunuz demiştim ama memnuniyetim malesef kayboldu. Siparişimi iptal edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProteinMarket

Merhaba,

Ürünün jelatini de kapağı da açık geldi efendim.

Ürün fotoğrafları elimizde mevcut dilerseniz mail adresinize iletebiliriz ki bu çok önemli değil dediğim gibi biz bir hata yaptık bu ne.pahasina olursa olsun telafi edilecektir.

Saygilarimizla
    Hocam ürüne çok acil ihtiyacım olduğundan çift cikolata hariç harhangi bir aromayı gönderebilirsiniz. Şu anda elinizde stoklarda hangi aroma var son kullanma tarihi 2020 ise kabul ediyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayın 10unda sipariş verdim nutrade whey ve grenade pre workout grenade de sorun çıktı kutu kenarı kırıktı kutusu da hoşuma gitmişti o yüzden yazdım değiştirelim dediler şu an elime ulaştı fakat nutrade hala tedarikte deniyor. bilseydim başka marka alırdım 1 hafta oldu :( bunların dışında hiç sorun yok gayet güzel yaklaşım sergiliyorlar grenadeyi iade ederken hediye gainer'ı da geri göndermiştim paket içeriği eksiksiz olsun diye. geri gelen ürünün içinden 2 gainer 2 whey çıktı teşekkür ederim. fakat bana daha önemlisi shaker lazım :) 2 shaker borçlusunuz. çanta ve eldivenimi de unutmayın. iyi çalışmalar umarım uzun ömürlü bir ticari hayatınız olur da gereksiz sitelere para kazandırmayız.
  • Selamlar,

Hediye olarak üçer adet tek kullanımlık gainer ve protein tozu da elime ulaştı. Çanta ve eldiven de eğer gelirse gecikmelere rağmen alışverişten memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Özet geçmek gerekirse, genel olarak alışverişten memnun kalmadım dersem yalan olur. Fiyat olarak zaten piyasaya göre oldukça uygun, tek sıkıntı ürünün tedarik edilme süreci, yaklaşık 10 günlük bir sürede elime ulaştı. Bu konuda da gelişim sağlanırsa çok daha iyi olacaktır. Ayrıca gerek forumdan gerek sitedeki online destek kısmından yeterli geri dönüş ve gelişmeleri öğrenebildim, müşterilerle olabildiğince ilgilendikleri aşikar. Yeni alışveriş yapacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim.
  • Merhaba,

Optimum firması distribütör değişikliği nedeniyle ürünlerde gönderimler de bazı sıkıntılar yaşandı ancak bu sorun an itibariyle cozulmustur.

Göstermiş olduğunuz sabir için teşekkür ederiz.

Saygilarimizla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sedatgenc S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Protein Market Gida Takviyeleri olaraka şirketimiz 2019 şubat ayında kurulmuştur. Ben ve ailem 2017 yılından beri bolu güler işhanında bu ürün satışı yapmaktayız.

Bizim bahsi geçen firma veya firmalarla hiç bir baglantim olmayıp 2000 doğumlu olmam bu işi yapamayacağımızı mi gösteriyor?

Tuncay BEKTAŞ ile hiç bir bağım da baglantim da yoktur. Bahsi geçen site ile daha önceden de açıkladığım üzere tamamen çamur atmaya çalışmaktan ibarettir.

Gelmek isteyen dükkanımız görmek isteyen sitemizdeki adresimiz açık ve nettir. Paylaştığınız görüntüler bize veya bana ait hesaplar değildir. Attığınız görüntülerdeki hesapta da göründüğü üzere en son 2014 mayıs ayında kullanılan bir hesabi atmışsınız. Bu hesap bize ait degildir.

Saygilarimizla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProteinMarket -- 17 Nisan 2019; 13:20:18 >
  • Merhaba,

Arkadaşlar son zamanlarda iyice artmaya başladı yazanlara bakıyoruz foruma yeni üye olmuş girip yorum yazıyor sonrası yok. Cevap bile vermiyor hatta hukuki işlem yapacağız diyoruz direk yorumunu siliyor.

Sırf sizlere uygun fiyatla ürün sattığımız için bazı firmalar hakkımızda ileri geri atıp tutmaya başladı asılsız haberler yalan beyanlar da bulunmaya bizlere iftira atmaya başladı.

Hatta ürün aldığımız distribütörlerle bile aramızı açmaya çalışanlar oluyor ve bunu yapanlar bizden ne bir ürün almış neden bizimle iletişime geçmiş insanlar dertleri nedir anlamış değilim.

Biz ürünlerimizin de yaptığımız işinde sonuna kadar arkasındayız siz bizimle uğraştıkça anladığımız sudur demekki biz işimizi doğru yapmaya başlamışız.

Siz uğraşmaya devam edin biz emin adımlarla ilerliyoruz.

Bize bizi tanıyan bizden ÜRÜN ALMIS müşterilerimiz ve çevreleri yeter. Bizden ürün almayıp bize iftira atan veya atmaya çalışanlara da en yakın zamanda hukuki işlemler başlatılacaktır.

Saygilarimizla
    Protein Market

• Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 )

• Magnex kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Anımal Cuts Bugün geldi ve kargonuzu çıkardık efendim hayırlı olsun şimdiden.

Saygilarimla

• Dün çıkar dediğiniz optimum whey hala çıkmadı kontrol edebilir misiniz? Tektar söylüyorum acil ihtiyacım olduğundan aroma önemli değil.

Edit: istedigim aromanin çıkartıldığı söylendi. Takip no aldim. Gelince detaylı bir inceleme yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertEinstein -- 18 Nisan 2019; 9:4:45 >
  • AlbertEinstein kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Dün için kargonuz cıktı takip kodunuzu sipariş numaranız ile canlı destekten alabilirsiniz

Saygilarimizla

• güzel reklama ama

ayın 10 unda sizden bir ürün aldım hala elime ulaşmadı. aradan 8 gün geçti

çinden ürün alıyorum 18 günde elimde olur Türkiye'den ürün alıyorum 8 gün oldu hala ortada bir şey yok

Proteinmarket.com.tr 'den Donanım Haber'e Özel 25TL İNDİRİM KOD: ( donanimhaber25 )

• Kazuistik kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Cihad bey kargonuz bizden çıkarılmış takip kodu iletilmiş bulunduğunuz ilçe aktarmasal sorunların olabildiği bir yer dilerseniz bu konuyu kargonuz ile görüşmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.

Biz kargonuzu sonuç olarak çıkarmışız efendim

Saygilarimizla

• ProteinMarket P kullanıcısına yanıt
    kargoya çıkarılması 5 gün kargonun gelmesi 3 gün. hakkındaki fikirleriniz nedir?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.