Bildirim
Protein tozunun yanında ne alınır başka ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
multivitamin kas inşaasını hızlandırıyor -
aminoasit, bca, glutamin var -
Creatine ve AAKG alabilirsin. Protein tozunun pratikliğinden başka bir özelliği yok 1.5 senedir protein tozu kullanmıyorum eksiliğini de hissetmedim. Zaten gelişmen gün içinde ki beslenmene bağlıdır protein tozuna değil. -
Protein tozunda yeteri kadar amino asit vardır zaten ekstra amino asit alman sadece çöpe atacağın para anlamına gelir. Onun yerine glutamin,bcaa,creatine yada multivitamin animal pak gibi alabilirsin. Viking ne kadar düzenli beslenirsen beslen sen örnek 100gr protein alıyorsan vücut gelişmek için 110gr proteine ihtiyaç duyacak ne yaparsan yap o düzeye çıkamayacaksın belki ve bu hususta yardımına protein tozu gelecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: erkan86
Protein tozunda yeteri kadar amino asit vardır zaten ekstra amino asit alman sadece çöpe atacağın para anlamına gelir. Onun yerine glutamin,bcaa,creatine yada multivitamin animal pak gibi alabilirsin. Viking ne kadar düzenli beslenirsen beslen sen örnek 100gr protein alıyorsan vücut gelişmek için 110gr proteine ihtiyaç duyacak ne yaparsan yap o düzeye çıkamayacaksın belki ve bu hususta yardımına protein tozu gelecektir.
Protein tozu kas gelişimi gün içinde protein alımını tamamlamak için bir ihtiyaç değil antrenman sonrası için acil bir ihtiyaçtır bu tamamlama saçmalığını satış politikası için yaydılar ki zaten daha önce forumlarda araştırmasını yayınladığım gibi geçen aylarda magazin dergilerinde de yayınlandı gün içinde ki normal beslenme onun yerine kullanılan protein desteklerinden kas gelişimi açısından daha verimli. Ve ben 6 öğün beslenip günlük 200gr protein üzerine çıkıyorum.
-
Herkes farklı birşey önermiş ama multivitamin yattı gibi kafama. Fakat birsürü çeşit var hangisini almalıyım ?
http://www.hepsiburada.com/liste/vitaminler-ve-minareller/department.aspx?q=fh_location%3d%2f%2fcatalog01%2ftr_TR%2fcategories%3C{catalog01_2147483635}%2fcategories%3C{catalog01_2147483635_354020}%2fcategories%3C{catalog01_2147483635_354020_354021}%26fh_reffacet%3dcategories%26fh_refview%3dr%26fh_eds%3d%25C3%259F%26fh_view_size%3d12%26fh_refpath%3dfacet_1%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%2c-ranking_cocktail_bestseller%26ftd%3d1%26categoryid%3d354021
-
quote:
Orijinalden alıntı: VIKING
quote:
Protein tozunda yeteri kadar amino asit vardır zaten ekstra amino asit alman sadece çöpe atacağın para anlamına gelir. Onun yerine glutamin,bcaa,creatine yada multivitamin animal pak gibi alabilirsin. Viking ne kadar düzenli beslenirsen beslen sen örnek 100gr protein alıyorsan vücut gelişmek için 110gr proteine ihtiyaç duyacak ne yaparsan yap o düzeye çıkamayacaksın belki ve bu hususta yardımına protein tozu gelecektir.
Protein tozu kas gelişimi gün içinde protein alımını tamamlamak için bir ihtiyaç değil antrenman sonrası için acil bir ihtiyaçtır bu tamamlama saçmalığını satış politikası için yaydılar ki zaten daha önce forumlarda araştırmasını yayınladığım gibi geçen aylarda magazin dergilerinde de yayınlandı gün içinde ki normal beslenme onun yerine kullanılan protein desteklerinden kas gelişimi açısından daha verimli. Ve ben 6 öğün beslenip günlük 200gr protein üzerine çıkıyorum.
siz beslenmenize özen gösterebiliyorsunuz ama herkez sizin gibi değil. Gece yatınca en az 7-8 saat aç kalıyor vücut ve kas yıkımını engellemek için protein tozu olmazsa olmazlardan birisi benim için.
Arkadaşım bütçen varsa animal pak almalısın.
-
quote:
quote:
quote:
siz beslenmenize özen gösterebiliyorsunuz ama herkez sizin gibi değil. Gece yatınca en az 7-8 saat aç kalıyor vücut ve kas yıkımını engellemek için protein tozu olmazsa olmazlardan birisi benim için.
Gece yatarken whey alınmaz; zaten kana karışması yarım saat olan bir ürün seni 8 saat beslemediği gibi insülini arttırdığı için gece ihtiyacın olan growth u düşürür.
-
Ekleme ben protein tozu alın yada almayın demiyorum; protein tozunu kasları geliştiren mucizevi yada mataf bir şeymiş gibi görmeyin protein tozu kasların gelişmesi için değil acil ihtiyaç tamamlayıcıdır. Kasları gelişmisene yardımcı olan amino asit sentezini ve antrenman performansını arttırıcı ürünlerdir. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Gece yatarken whey alınmaz; zaten kana karışması yarım saat olan bir ürün seni 8 saat beslemediği gibi insülini arttırdığı için gece ihtiyacın olan growth u düşürür.
Gece yatarken demedm zaten gece 7-8 saat aç kalıyor vücut sabah kalkar kalkmaz kas yıkımını engellemek için içilmesi lazım.
-
quote:
Ekleme ben protein tozu alın yada almayın demiyorum; protein tozunu kasları geliştiren mucizevi yada mataf bir şeymiş gibi görmeyin protein tozu kasların gelişmesi için değil acil ihtiyaç tamamlayıcıdır. Kasları gelişmisene yardımcı olan amino asit sentezini ve antrenman performansını arttırıcı ürünlerdir.
Buna ek olarak sadece protein tozu değil tüm supplementler için geçerli o dedikleriniz. Yeni başlamış arkadaşlarımız alırken düşünün mucize değildir bunlar sen beslenmeni yaparsın iyi dinlenir çok iyi çalışırsın yanına ek olarakta bunu alırsın tadından yenmez. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Gece yatarken demedm zaten gece 7-8 saat aç kalıyor vücut sabah kalkar kalkmaz kas yıkımını engellemek için içilmesi lazım.
Firmaların uydurması onlar; sabah herhangi bir aktivite yapmıyorsan kas yıkımının olması mümkün değil hem depolarında hem de kanında dolaşan proteinler de var zaten. 3 ay kalkınca protein iç üç ay içme bakalım hem gelişimden hem yıkımdan yana bir fark görecek misin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 11 Ağustos 2012; 13:27:56 >
-
Animal pak a baktımda baya pahalı birde abartı gelebilir diyerekten, Solgar VM75 i buldum. Bulabilirsem onu almayı düşünüyorum ? -
arkadaslar konuma bakip yorum atarsaniz sevinirim yardiminizi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1OO1
Animal pak a baktımda baya pahalı birde abartı gelebilir diyerekten, Solgar VM75 i buldum. Bulabilirsem onu almayı düşünüyorum ?
Kas gelişimine yardımcı olan Çinko gibi, E vitamini, yada biotin vb. gibi vitamin minerallerin dozları solgar gibi firmaların ürünlerinde düşük tutulur misal olarak çinko 30-50 mg almalısındır ama solgar vm75 de 10mg var magnezyum 250-400mg almalısın ama vm75 de 10mg var. Bu yüzden Animal pak pahalıdır. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 1OO1
Animal pak a baktımda baya pahalı birde abartı gelebilir diyerekten, Solgar VM75 i buldum. Bulabilirsem onu almayı düşünüyorum ?
Kas gelişimine yardımcı olan Çinko gibi, E vitamini, yada biotin vb. gibi vitamin minerallerin dozları solgar gibi firmaların ürünlerinde düşük tutulur misal olarak çinko 30-50 mg almalısındır ama solgar vm75 de 10mg var magnezyum 250-400mg almalısın ama vm75 de 10mg var. Bu yüzden Animal pak pahalıdır.
Peki animal pak, aşağıdaki linktekimidir ?
http://www.hepsiburada.com/liste/universal-nutrition-animal-pak-44-pak1-paket-11-tablet/productDetails.aspx?productId=sporop192&categoryId=354021&SKU=SPOROP192
Günde 1 paket mi alınıcak (11 tablet varmış içinde)
Bu 11 hapı ardarda mı yutucaz
-
Evet günde 1 paket alınıyor. Besin ihtiyacını karşılayan güzel bir ürün seviyeni bilmiyorum ama başlangıç seviyesindekiler için ideal değil, alerjiye neden olabilir. Ben sadece neden pahalı olduğunu açıkladım yukarıda. -
quote:
Evet günde 1 paket alınıyor. Besin ihtiyacını karşılayan güzel bir ürün seviyeni bilmiyorum ama başlangıç seviyesindekiler için ideal değil, alerjiye neden olabilir. Ben sadece neden pahalı olduğunu açıkladım yukarıda.
Saolasın. Animal pak bana büyük ihtimal abartı gelecek ben o yüzden solgar vm75 e yöneldim tekrar. Solgar vm75 i önerirmisin animal pakın alt sınıfı olarak -
VM 2000 daha iyi olur. İkisinin ortası diyeyim.
Benzer içerikler
- antibiyotiksiz tavuk markaları
- 1 ayda yağ oranı ne kadar düşer
- gece spordan sonra ne yenir
- güray aydın hipertrofi
- kreatin kinaz 3000
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X