Şimdi Ara

Protein tozu neden zararlı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adi bir markanın protein tozu değilse zararı yok diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ölçek(40) gram protein tozunda 34-35 gram protein oluyor genellikle. Bu kadar proteini 200gram yağsız tavuk göğsünden de alabiliriz. Lakin et proteininin emilimi çok yavaş olur. Bir sporcunun vücudu spordan sonra 3-4 saatlik bir süre içinde optimum kas inşasına başlar. İşte bu süre aralığında ne kadar çok protein sentezlenirse o kadar çabuk toparlanır ve bir sonraki antreman gününe sağlam çıkarsınız. Ben protein tozu olmadan 2 tam günde iyileşiyor iken, protein tozu(ek olarak kreatin monohidrat ve vitamin-mineral de alıyorum) alımında bu süre 1 güne kadar düşüyor. O patlayacak gibi duruyor dediğin muhtemelen Kreatin Monohidrat yada L-Arjinin alımından kaynaklıdır. Vücut kas inşası için illaki protein tozu gerekmez ama protein tozu alarak 6 ayda ulaşacağınız kas kütlesine normalde 8-9 ayda ulaşırsınız. "PRotein tozu ile yapılan kaslar tozu bırakınca sönüyor yeaaa" diye düşünmeyin. O sönümle kreatin monohidrat alımının kesilmesinden dolayı oluşan kaslardaki su kaybıdır. Protein bazlı kaslarınız siz çalıştığınız sürece yerinde duracaktır.

• yiyeceklerden aldığımız proteinin kalorisiz olanı

Izole edilmis protein aliyorsun vucuduna yani hicbir farki yok yedigin yemekteki proteinden. O anormal buyumus adamlar protein tozu degil vucuduna disardan enjekte ettikleri hormonlar sayesinde o hale geliyorlar.

Sisirilmis gozukme diye bir olay da yok. Yag oraniyla alakali. Yag orani az olsa bile 7/24 kasili durmuyor o kaslar. Dana etini al elle aynen o sekilde duruyor gevsek haldeyken. Sikinca kisalip kasiliyor.
  • ay ben zaten oyle ucgen peynir de olmak istemiyorum

fit olayim yeter

ama protein de zararli diyolar iste. onu da yazayim dedim

ama napalim iste fit olcaz
  • doktora sorduydum bunu karaciğeri zorladığı için zararlı diyor

• normalde alman için tüketmen gereken gıda miktarı oldukça yüksek olan proteini bir anda alıyorsun. emilimi de hızlı. karaciğeri zorlayabilmekte. bilimsel tek zararı bu. şişen vatandaşlar hormon almakta. protein tozu ayrı.
  • 40 tan sonra görürsünüz. O soyunma odasındaki protein tozlarini sporcular kullanmıyor merak etmeyin. Parayı basın sizinde urununuzu koyarlar odalarına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proteinin kendisi zararlı. Normalde yararlı olan şeyleri fazla tüketirsen yine zararlı olur. Günde 10 yumurta yiyenlerin yarısından fazlası kanser oluyor bu tesadüf mü şimdi?
  • Fazla testesteron belli bir süre sonra östrojen salınımını tetiklediğini için uzun vadede cinsel problemleri doğurabilir

• Doğru kullanımı zararlı falan değil hocam Steroidle supplement arasındaki farkı bilmeyen ama her şeyi de bildiğini zannedenlerin halt etmesi o
  • Tamamen pazar vücut geliştirmeyle kafayı bozanları sömürmeye yarar anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sponsorlukla ne alakası var ki

heineken adında ünlü bir bira markası yıllardır Hollanda futbol takımına sponsorluk yapıyor

bu biranın zararsız olduğu anlamına gelmiyor sanırım

bu arada yanlış anlamayın protein tozu zararlıdır demiyorum o konu da herhangi bir bilgim yok

ama sponsorluk var ise kesin zararsızdır demek de bana pek doğru gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Cahillik koktu bura

Adam zaten konu hakkinda bilgisi olmadığını söylemiş , ogrenmek icin bize sormuş

Boş yapma

• Steroid iğnesi kullanıyorlardır onlar ve bunlar sıkıntılı işte kaslarda hızlı gelişime olanak sağlaraken sağlığı ciddi ölçüde etkiler.

Kas bence ağır idmanla geliştirilmeli hap tır tozdur iğnedir boş işler bence.
  • Sizin gibiler bıktırdı artık. Gidin alın için tozu, bakalım şişiyor musunuz, salak salak çıkarım yapmaktan bıkmadınız.

• Kaslı erkekleri kıskanan , onlara özenen , onlar gibi olmak isteyen kişiler gelmiş "protein ne yiaa" diyor. Yahu önünüzde internet var açın bakın. Yok 40 dan sonra Yok nefes geçin bu işleri. Sen her gün sağlıksız beslen , adam protein alıp spor yapınca "auu proteinn" de.

• Konu hakkında bildiğim protein aldığın zaman onu yakacak kadar çok çalışman gerektiği. Ama toz olarak alındığında fazla geldiği için yakılmıyor ve kalpte organlarda filen birikiyormuş. Yani balon gibi kas yapıp daha sonra ileri yaşlarında sağlık sorunları yaşamak ya da inen kaslarla garip bir vücuda sahip olmak istemiyorsan kullanmamak gerek.

Evet bu bilgiler de kulaktan dolma. Lakin babam eczacı kendi söyledi.

• Protein tozu doğal değildir. Doğada protein tozu yetişir mi? Protein tozu laboratuar ortamında yapılır. Doğal değildir.
    Kaldı proteinin kana çabuk karışması için, içinde farklı kimyasal maddeler de vardır.

Canan Karatay koskoca profesör, Türkiye'de ilk kez uyluk atar damarı yoluyla koroner anjiografi yapan kişi çıkıyor ve bas bas protein tozu zararlıdır diyor. Bizim 1.70 bodycilerde ayda 1 kova bitirip, protein tozu imalatçılarının piyonu olmuş üniversiteler tarafından yayınlanan, protein tozu zararsız makalelerini gösterirler.

Ben de kullandım, kullandığım dönemde düzenli kan verdim, bazı değerlerim tavan yaptı, doktorum sen ne kullanıyorsun dedi, hepsini bıraktım. 1 ölçek protein tozu 35g protein içeriyor. Onun yerine spordan sonra 1 tane ton balığı yesenir 40-45 gr protein alırsınız.

Use your brain!

• quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

ay ben zaten oyle ucgen peynir de olmak istemiyorum

fit olayim yeter

ama protein de zararli diyolar iste. onu da yazayim dedim

ama napalim iste fit olcaz

zararlı diyolar mı demişim? gözlemimi yazdım yukarı. 33 liracılar başlığı okur okumaz sazan gibi atlamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

Kaslı erkekleri kıskanan , onlara özenen , onlar gibi olmak isteyen kişiler gelmiş "protein ne yiaa" diyor. Yahu önünüzde internet var açın bakın. Yok 40 dan sonra Yok nefes geçin bu işleri. Sen her gün sağlıksız beslen , adam protein alıp spor yapınca "auu proteinn" de.

şu bir konuda bile 80 kişi gelip her biri farklı farklı birşey söyledi, ininizdi intirnit vir için bikin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.