Şimdi Ara

protein tozu kullanmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • birsürü zararlı yönünü öğrendim. aşırı zayıfım boyum ve yaşıma göre :boyum 1.75 kilom 53 yaş 18.
    bende proteinli besinlere yöneldim günde kaç tane haşlanmış yumurta yersem protein tozu etkisi oluşur. biraz kilo alsam spora başlıyacağım
    ama aşırı şekilde yemek yediğim halde kilo almıyorum senelerdir böyleyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Protein tozu sadece bi takviye 25 30 gr proteini 3 4 yumurtayla karşılarsın zaten bi etki bekleme tozdan sadece karsilaman gereken protein miktarı için bi takviye tavsiyem 2 3 saatte bir karbonhidratlı besin tüket 5 6 öğün tuketmeye çalış günde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 8 Eylül 2018; 17:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protein tozundan alacağın bir ölçekte 25 gr protein. 3 4 yumurta yada 100 gr tavuk göm aynı şey zorunlu bir ihtiyaç değil. Bu cok sık yapılan bir hata. Önce kilo alayım sonra ağırlık çalışmaya başlayayım yada önce kilo vereyim sonra ağırlık çalışmaya başlayayım gibi yanlış bu. Her zaman ağırlık çalışmasıyla beraber alınan / verilen kilo çok daha verimli olur. Şimdiden başlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 8 Eylül 2018; 20:0:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Protein Tozu ve Yaptığı Alerji
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.