Şimdi Ara

Protein tozu aminoasit sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben kick boxa gidiyorum fakat 2 aydır bıraktım hem ramazan sebebi hemde staj sorunu ile şuan yapmıyorum yani boyum 1.83 kilom 70 benim kuzenim body sporunu yapıyor protein tozu alıyor beslenmesine dikkat ediyor.Simdi benim sorum şu benim kuzenim bana bu protein tozunu verdi içinde aminoasit yazıyor değişik isimlerle pek anlamıyorum kutusu 150 lira şimdi ben bunu kullansam zararı olur mu spor yapmadığım için hapları kullansam olur mu ?

• RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Yahu o spor yapıp yeteri kadar protein alamayanlar için. Antrenmandaki acıyı azaltması için kullanılır. Sen body yapmıyorsun ki kick Box yapıyorsun. Ne alaka aminoasit veya protein tozu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiserslautern34

Yahu o spor yapıp yeteri kadar protein alamayanlar için. Antrenmandaki acıyı azaltması için kullanılır. Sen body yapmıyorsun ki kick Box yapıyorsun. Ne alaka aminoasit veya protein tozu ?

Ne bileyim hocam bende anlamadım verdi bana iç diye kilo alırsın dedi şimdi ben bunu napıyım çöpe mi atıyım 1 ay yetcek kadar var içinde
    Çöpe atma be günahtır. Protein tozuysa. Antrenmanlardan önce bir ölçek kullan. Ama bir ölçek.

Yada sen onu bir boks hocana sor. O kutuyuda götür yanında. Şimdi hangi model protein tozu, aminoasitin modeli nedir bilmiyorum. Sen onu hocana sormadan kullanma. Aman ha mazAllah bu işler şakaya gelmez. Herkesin verdiği şeyide kullanma.

• quote:

Yada sen onu bir boks hocana sor. O kutuyuda götür yanında. Şimdi hangi model protein tozu, aminoasitin modeli nedir bilmiyorum. Sen onu hocana sormadan kullanma. Aman ha mazAllah bu işler şakaya gelmez. Herkesin verdiği şeyide kullanma.

Hocam qnt 9000
    Hmm. Mal sağlam. Ama sana gidermi bilmiyorum. Sen en iyisi Bodybuilding yapmaya başla :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hmm. Mal sağlam. Ama sana gidermi bilmiyorum. Sen en iyisi Bodybuilding yapmaya başla :)

İyi mi hocam yani ürün ama body yapmıyorum hocam pek sevmiyorum kick boxcuyum ben dövüş sanatları daha çok hosuma gidiyor yani içmeyeyim mi ? kick boxa giderkend de
  • sen dövüşçüsün bırak tozları falan doğal beslen et ye vahşi ol kaslı değil demir gibi ol yumrugu godum mu kemik kırılsın tozlar şişirir yavaşlatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

sen dövüşçüsün bırak tozları falan doğal beslen et ye vahşi ol kaslı değil demir gibi ol yumrugu godum mu kemik kırılsın tozlar şişirir yavaşlatır

Heh hocam siz anlıyonuz halimden ben ne şişmek ne hacim ne görünüş istiyorum boxda yetenekliyim malum sebeplerden dolayı bıraktım et severim yerimde fakat 1.83 boy 70 kilom var hoca kemiklisin kilo almana gerek yok dedi fakat ben yine bi 75 de kalayım dedim ne önerrisiniz bana sadece güç için body yapmalımıyım ?
    Her gun et yiyecek durumun var mi? Var ise 1 kutu wheyi birine hediye etmek sana koymaz.

Ekleme: yav zaten supplementin etkisi %10-%15dir, kullansan da kullanmasanda bir degidiklik gormezsin hele ki yalnizca bie kutuyu "kullanmak icin kullanicaksan".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 25 Temmuz 2016; 23:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Her gun et yiyecek durumun var mi? Var ise 1 kutu wheyi birine hediye etmek sana koymaz.

Ekleme: yav zaten supplementin etkisi %10-%15dir, kullansan da kullanmasanda bir degidiklik gormezsin hele ki yalnizca bie kutuyu "kullanmak icin kullanicaksan".

Et her gün yerim ama yiyemem bıktırmaısn diye o zaman ben pek üstelemiyim bu kutuyu kick boxa tekrar başlasam bile kullanmayayım o zaman en kötü birini bulur veririm ona
  • tadina bak guzelse al hetgun bi olcek fazladan 30gr protein goz cikarmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.