Şimdi Ara

PROTEİN TOZU ALTERNATİF OLARAK NASIl İÇİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar suyla içince midem bulanmaya başladı,sütle de içince kana geç karışma durumu var,daha başka nelere katıp içilebilir?

• Portakal suyu?
  • İnan su ve sütten başka duymadım hatta suyu sadece duydum sütten başka birşeyle içen görmedim
  •  PROTEİN TOZU ALTERNATİF OLARAK NASIl İÇİLİR?
  • ben içmiyorum hiç o tür şeyler kullanmam son 7 ayda öküz gibi oldum tavsiyem düzenli beslenme ve düzenli idman ve mümkünse düzenli uyku
    sonuncuyu bende yapmıyorum düzenli uyku diğerlerini tam yapıyorum
  • su+meyve suyu

glisemik indeksi dekstroz kadar yüksek olmasa bile kandaki insulin miktarı artacağı için protein dokulara daha hızlı taşınacaktır

en etkili yöntem ise antrenman sonrasında şeker depolarını hızlı doldurmak için glikozlu su içmek ve 30gr protein tozu tüketmektir
  • Elle sıkılmış portakal suyu da olabilir bazen öyle tercih ediliyor bizim salonda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • balla olabilir
  • burundan çek

• meyve suyu ile güzel olmuyor su ile mecbur
  • protein tozu kullanarak 1ayda kaç kilo aldırıyor hocam ?
  • Hangi marka supplement kullanıyorsunuz? Ayrıca yağsız yada yarım yağlı süt en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megacracker

Arkadaşlar suyla içince midem bulanmaya başladı,sütle de içince kana geç karışma durumu var,daha başka nelere katıp içilebilir?

Süte kat, icine de şu cikolatalı çitosdan at , tamamdır. Suyla igrenc oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada cumartesi günü şekersiz saf keçiboynuzu özü ile sütü karıştırıp denedim tadı müthiş oluyor ve kana daha hızlı karışıyor.Tek kötü yanı fazla koyunca mideyi bulandırıyor olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

Bu arada cumartesi günü şekersiz saf keçiboynuzu özü ile sütü karıştırıp denedim tadı müthiş oluyor ve kana daha hızlı karışıyor.Tek kötü yanı fazla koyunca mideyi bulandırıyor olması.

optimum whey çikolatalı içiyorum,sütle iyi güzel ama suyla hakikaten çok kötü.Keçiboynuzu sürünü nereden buldun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.