Bildirim
proshow producer reklam yazısını kaldırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullandıgın program freeware değil shareware dir.demo kullanıyosundur.orjinalini satın alabilirsin.ama onun yerine başka programlardan slayt olusturabilirsin satın almadan.
ayrıca linux işletim sisteminde tüm office programları,photoshop benzeri programlar vs... ücretsizdir.neredeyse her programın değişik isimde ücretsizi bulunmaktadır.tek eksiği oyun oynamak sıkıntılı.oyun oynamak dışında herşey için linux öneririm.virüs te yok ayrıca.sadece alışmak bikaç gün sürüyor o kadar._____________________________ -
tam sürümü almadan kaldırmak mümkün değil maalesef
-
program tam sürüm ki enter registiration dediğim de hiç bir şey gelmiyor _____________________________ -
regme dosyası eklersen tam sürüm kulalnırsın fakat burda işin püf noktası internete baglı olmayacak.i aksi takdirde reklam yazısı gelir. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Orson
yeni bi program buldum sürümü 5.0.3206
slayt yapacağım ama resimlerin altında
reklam yazısı var nasıl kaldırırım
made as an evaluation of proshow producer yazısını kaldırma
Aynı dert bende de var internette inceliyorum dili de ingilizce olunca nereden nasıl kaldırılıyor reklam yazısı diye bakıyorum yapıyorum sitede gösterilen talimatları ama nafile işe yaramıyor arkadaş ya

_____________________________ NEŞEM & CELİLİM
-
merhaba proshow producer reklamını buradan kaldırabilirsin %100 çalışıyor sadece videoyu izle you tube videom :)http://www.youtube.com/watch?v=wXmS5B-02_c&feature=youtu.be
merhaba proshow producer reklamını buradan kaldırabilirsin %100 çalışıyor sadece videoyu izle you tube videom :)http://www.youtube.com/watch?v=wXmS5B-02_c&feature=youtu.be _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- bilgisayar şifresini yanlış girdim kilitlendi nasıl açabilirim
- check signal cable ne demek
- görev çubuğu çalışmıyor
- silinen dosyaları geri getirme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- video boyutu küçültme
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- ssd test
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler