Şimdi Ara

Pronto toz savarla araba parlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
18.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pronto toz savarla araba parlatan bir arkadaşım var arabasında resmen kendini görüyor, kutunun üstünü okudum aşındırıcı madde içermediğini yazıyor, sizce denemeye değer mi ?

• arabanın iç mekanına mı yoksa dışına mı uyguluyor
  • dışına uygulamış ve çok iyi sonuç almış, sprey kutusunun üstünde aracın dış yüzeyinden bahsetmiyor, konsola uygulanabilir diyor.
  • arkadaşın düldülde bir deniyeyim olumlu olursa bizimkinde denerim

paylaşım için teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzitusi -- 7 Nisan 2007; 22:37:49 >
  • yahu boyaya zararı yokmu?bi deneyin bakalım bizde görelim
  • boyaya zararı olacağını zannetmiyorum zira çok yumuşak bir malzeme boyaya zararlı olsaydı en başta masalara cilalı yüzeylere kullanılmazdı.aslında denemek lazım işe yarayabilir hakkatende ama etkisi kısa sürer diye düşünüyorum
  • ben bugün bi kutu aldım, araçta işe yaramazsa evde bi yerlere kullanırız diye.. bilgisayarın gri metal kasasında denedim, epey parlattı. araçta kullanılınca toz savar etkisi nedeniyle en azından bi süre tozdan aracı korur diye düşünüyorum. kutuda tv, müzik seti, ayna gibi eşyalarda kullanılabileceği yazıyor. anladığım kadarıyla uygulamasıda çok basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • camları çok güzel siliyor....boyaya da bence zarar vermez.....üzerinde elektronik v.s yüzeylerde kullanılır yazıyor...aracın iç kısımlarındada kullanılabilirmiş...(air bag kısımlarına genede sıkılmaması iyi olur)....
    ben bitek camda denedim....
  • Pronto toz savar nedir yau ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Pronto toz savar nedir yau ?

raid sinek savar gibi bir kutu sprey ancak toz savıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Pronto toz savar nedir yau ?

hocam böle sprey büyük....sıkıosun köpük gibi çıkıo sıktığınız yüzeyde anında kayboluyo ama....sonra kuru bezle siliyosunuz....ev kullanımı için fln Baya güzel bi ürün işe yarıo...
  • deneyelim görelim.
    mobilyalar da kullanıyoruz
    olur heralde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardozonta

deneyelim görelim.
    mobilyalar da kullanıyoruz
    olur heralde.

eğer düşünürseniz mavi kutuda olanı alın, ahşap için olanlar ayrı çünkü.
  • arkadaşlat pronto toz savarı arabanızın kaportsında kullanmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

arkadaşlat pronto toz savarı arabanızın kaportsında kullanmayın...

nooldu hocam denedin mi bi sorun çıkardı mı?
  • ablam Johnson Wax'ın (mr muscle pronto glade vs vs vs sahibi olan şirket) yöneticilerinden... onun yaptığı yorumu aynen ilettim...

orda deseki araçlarda da kullanın amenna, ama içindeki kimyasallar her ne kdr ahşaba parkeye vs zarar vermesede aracın boyasına zarar verebilir...

bunu unutmayın...

quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

quote:

• quote:

ablam Johnson Wax'ın (mr muscle pronto glade vs vs vs sahibi olan şirket) yöneticilerinden... onun yaptığı yorumu aynen ilettim...

orda deseki araçlarda da kullanın amenna, ama içindeki kimyasallar her ne kdr ahşaba parkeye vs zarar vermesede aracın boyasına zarar verebilir...

bunu unutmayın...

quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

quote:

tabi doğru diyosun zarar verebilir de arkadaşlar kullanmış güzel falan demişler sen de kullanma deyince denedin ve boyaya bi zarar verdi sandım

• şuanda bir problem görünmemesi ilerde de bişi olamyacağı anlamına gelmez.. benim tavsiyem denemeyin...
  • ya oto cilası varken, hele TURTLE WAX ın ıslak cilası varken yıkkattıktan sorna bezle sürüyon hiç uğrşaşmadan cillop yapıo, işnsan oğlu niye böyle şeylerle uğraşır anlamıoyorum...
  • aynen hocam... katılıyorum sana... bu iş için özel ürünler varken hemde çok çok performanslı.. nie alternatif çözümler arıyosunuz... hemde bilinmeyen... bence yapmayın...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.