Şimdi Ara

Pronet'te montaj bedelsiz kampanya!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pronet günde 1$ başlıyan abonelik sistemi ile 7 / 24 türkiyenin 80.000 abonesiyle işinde uzman kadrosuyla hizmetinizde.
    -Sınırsız garanti
    -Sınırsız 7/24 teknik servis
    -Çok ucuz fiyatlara evinizi yada iş yerlerinizi yangın,acil sağlık hizmetleri , hırsızlık olaylarına karşı 5 korumalı paket

Ücretisiz keşif ve kampanyadan yararlanmak için

Pronet Güvenlik Hizmetleri
    Sistem Danışmanı
    Erkan Ciğerlioğlu
    0530 280 31 29

• hikaye , montajladıgınız malları kiralıyosunuz , sora sokup alıosnzz :D

tepe savunma daha avantajlı bence , mallar senin oluyor, istedigin zaman baska bir firmaya geciş yapabilirsin ;)
  • Günde 1$ diyorsunuz. 8 sensör için ayda 78 dolar alıyorsunuz. Tamamen kandırmaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 14 Nisan 2011; 12:12:45 >
  • Allah razı olsun ya yukarıdaki yorumları okuyunca, proneti tekrar arasam mı düşüncesi vardı bir anda kayboldu. Telefonla asla fiyat vermiyorlar. Gelip bakmam lazım diyorlar ben diyorum sitenizdeki formu harfiyen doldurdum şu kadar şuna ihtiyaç var yok diyorlar eve girmemiz lazım, dışarıdan bak hırsız da zaten dışarıdan girecek diyorum hayır içerden bakacam diyor. İnatlaşıp almamıştım içeri iyi ki öyle yapmışım... Bunlar eve hırsız bile sokar mal satmak için...
  • Ucretiyle alinip sizin olan urunler daha mantikli bence
  • günder 1$ doğru. ama biz de 3 sensör vardı. 8 sensör için farklı uygulanıyor olabilir.
    işyerleri için şart kesinlikle, hele ki zemin katta olanlar için.
    diğer şirketleri bilmiyorum ama pronet düzgün çalışan bir şirketti. alarm gece kaçta çalarsa çalsın, 1 saniye sekmeden ararlar mal sahibini...
    bir kaç sefer yaşadık da ... ve hiçbirinde hırsızlar bir şey alamadı çünkü o kadar yüksek sesli bir alarm ki gece bütün mahalleyi uyandırır.. hırsız ne yapacağını şaşırır muhtemelen...
  • Sensör dediğim pencerelere takılan sensörlerden. Fiyatlar dolar bazında haliyle dolar yükseldiği zaman benim verdiğim aylık fiyat da sürekli yükseliyordu. Aboneliğimi iptal etmek istedim bu sefer sözleşme olduğu için çıkamazsınız gibisinden laflar etmeye başladılar. En sonunda indirim istedim. Yaptılar ama 4 sensörü almak kaydıyla. Sen bu 4 sensörü alırsan bu sistemin ne anlamı kalıyor o zaman. Çıksam bir dert çıkmasam bir dert.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sakın ama sakın, kesinle pronet'i kapınızdan sokmayın, sakın. çok pişman olursunuz.

abone olurken size söylenen her sözün yalan dolan olduğunu aboneliğini yeni iptal ettirmiş (ben buna kurtulmak diyorum) birisi olarak garanti ederim.

ben ettim, siz etmeyin.
  • Arkadaşlar sakın bulaşmayın. Alttaki linke bakın yeterli.
    Bir sürü insanı dolandırmışlar.

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/597/f/3565/g/Pronet+Guvenlik
  • 15-20 dakika konuştuğunuz birine hemen inanıpta sözleşmeyi okumadan imzalamayın o zaman. sadece pronet değil ki! her firmanın siatış danışmanı nihayetinde insandır. yalan da söyleyebilir, gerçekleri gizleyedebilir. ararsın müşteri hizmetlerini sorarsın! bu kadar basit.
  • TepeGüvenlik in Türk Telekom la kampanyası vardı ben oradan aldım ve çok memnunum 24 ay taahhüt veriyorsunuz taahhüt süresi bitince bütün parçalar sizin oluyor.
  • Hocam ne diye böyle konuları hortlatırsınız ya
  • Kaçınnn kaçınn hortlak var :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

Allah razı olsun ya yukarıdaki yorumları okuyunca, proneti tekrar arasam mı düşüncesi vardı bir anda kayboldu. Telefonla asla fiyat vermiyorlar. Gelip bakmam lazım diyorlar ben diyorum sitenizdeki formu harfiyen doldurdum şu kadar şuna ihtiyaç var yok diyorlar eve girmemiz lazım, dışarıdan bak hırsız da zaten dışarıdan girecek diyorum hayır içerden bakacam diyor. İnatlaşıp almamıştım içeri iyi ki öyle yapmışım... Bunlar eve hırsız bile sokar mal satmak için...

Hocam çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız.
  • Ben 5 senedir kullanıyorum. Arada ufak tefek sorunlar yasadım ama genel olarak sorunsuz bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.