bunun gibi kutusuz falan oluyolar nerden çıkıyo bunlar dergiden falan mı ?
bunları oyun dergi editörlerine falan gönderiyolar galiba oyunu inceleyip yazsın diye
İnceleme için dergilere yollanıyor diye biliyorum.
Bunlar oyun firmalari tarafindan oyun magazinleri ve internet sayfalarina gonderilen yani medya icin basilan Review Code olarak tabir edilen promosyon versiyonlari bunlari almak maalasef o kadar kolay degil misal bir internet sayfasinin bunlari alabilmesi icin ne kadar hit aldigini(populerligini ve ne kadar okundugunu takip edildigini) gostermesi lazim bu bilgileri oyun yapimci firmasinin insan kaynaklarina gonderiyorsun eger yeterli gorulurse firma sana review code'yolluyor yani resmini koydugun diski, ambargo kalkana kadar oyunu oynayip deniyorsun, ambargo kalkinca incelemeni yayinliyorsun boylece oyunun reklami oluyor
Ülkemizde LEVEL ve OGZ gibi dergilere firmalar tarafından gönderilen oyunun kabaca taslağı veya tamamıdır
quote:
Orijinalden alıntı: xxXarkantosXxx
bunun gibi kutusuz falan oluyolar nerden çıkıyo bunlar dergiden falan mı ?
Oyunun retail versiyonu ile birebir aynısı, içerik olarak bir eksisi yok. Hatta bazı oyunları iki disk olarak gönderilir, diğer diskte foto, video gibi dergilerde kullanılması için gereken materyaller bulunur. Sadece dergilere gönderilmez bu diskler, diskleri dağıtan merci hısımlarına da dağıtır aynı şekilde. Muhtemelen o hısımlardan birisi diskini satışa çıkarmış.
acaba korsana bu kadar çabuk düşmesinin nedeni bu cdler olabilirmi bir kaç sitede bu resimleri ve oyun linklerini gördüm millet indirip oynuyor şu anda acaba bunlarmı ilk önce nete koyuyor linklerini
acaba korsana bu kadar çabuk düşmesinin nedeni bu cdler olabilirmi bir kaç sitede bu resimleri ve oyun linklerini gördüm millet indirip oynuyor şu anda acaba bunlarmı ilk önce nete koyuyor linklerini
O da olabilir.
ben geçenlerde kardeşler elektronikte ssf4 oyununu promosyon cd olarak satıklarını gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
ben geçenlerde kardeşler elektronikte ssf4 oyununu promosyon cd olarak satıklarını gördüm
Forumdada satan vardı 10 tanemi ne satıyordu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme