Şimdi Ara

Yüksek miyoplular askere gidebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17-18 civarlarında yüksek miyop 3,5 astikmat ve göz tansiyonum var gözlük taktiğimda görmemde bi sorun kalmasa da yine de askerlikten muaf tutulur muyum?(konı dışı özelden uzaklaştırma aldım o yüzden konu dışına yazıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 28 Nisan 2016; 12:44:10 >

• 17-18 numara miyop mu? Bildiğimiz ikisi de17 18 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sol göz üç buçuk miyop sağ %80 göz tembelliği var senin camları merak ettim birader gözlükte dürbün var mı?

• düz tabanları alıp geri hizmete veriyorlar senin durumda buna benzer.
  • geri hizmette askerlik yapabilmem mümkün müdür? ben bir komando falan o tarz bölümlerde hizmet yapmak isterim :(
  • eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    birisi 17 birisi 18 o kadarını anla işte en son o civarlardaydı daha da yükselmiş olabilir.
  • olm sen körsün haberin yok
    17 18 olurmu hiç bir yanlışın var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gozun toplami yanlis hatirlamiyorsam 12 yi gecerse muaf oluyorsun tek gozin 17 oldugunu ilk defa duydum

• mabovski kullanıcısına yanıt
    35v e kadar yolu var diye biliyorum dediğim sayı doğru eminim git araştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 28 Nisan 2016; 13:24:26 >
  • Kör olmadığın sürece alır şerefsizler...

• Geçmiş olsun

• T.C. Vatandaşı kullanıcısına yanıt
    ben de askere gitmek istiyorum ama mümkün görünmüyor istesem bile :(
  • şimdi miyop ne bilmiyorum. Şimdi burdaki arkadaşlar bişeyler zırvalayacaklar. Bizzat şahit olduğum için yazıyorum bir arkadaş vardı 6.75 di bi gözü diğer gözüde 6 idi hiç hava değişimi vermeden direk muaf oldu. Tabi bu askeriyeye teslim olduktan 1 hafta sonra askeri hastane sevkiyle gerçekleşti. Yani askere gelmişti ve askeri hastane sevki almıştı. Bilgine

Edit: Yukarda bir arkadaş demiş iki gözün toplamı 12 yi geçerse diye. Bu doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AugKunzee -- 28 Nisan 2016; 14:00:18 >
  • muafiyet raporum alındı gerçi bi yandan da gitmeyi istiyodum ama galiba böylesi daha iyi oldu askerlik işi aradan çıkar.
  • Kardeş sen o numaranla kör olmana bir adım kalmış zaten, ne askeri tedavi olman gerek. Ha miyopide bir üst sınır vardı da hatırlamıyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 16 Eylül 2016; 9:31:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 18 miyop ne gözlük camın kaç cm hocam?
    Benim gözler 2.75 miyop 1.25 astigmat cam kalın sayılır.

• Oha 17 miyop mu olur hem de 3,5 astıgmatla birlikte.CSB değilse net körsünüz siz.
  • Oha yaav

Gozlugunuzu bi ss atsaniza Gozluk ve lens sanirim en yuksek 22-25 e kadar bulunuyor

Benim iki goz de 5.25

• miyopun 30 35 numaraya kadar yolu yok muydu ya benimki yine de çok yüksek değildir gözlük takınca pek bi sorun olmuyor.
  • hocam o göz numaran değil yaşın falandır 17 ne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.