Arkadaşlar Merhaba, Bizim şirketin yeni açacağı ofis için 3 tane projeksiyon cihazı almam gerekiyor. Mümkün mertebe kablosuz olmasını istiyorum ancak kablo sisteminide kurduruyorum... Hem fiyat olarak çok aşırı olmayacak, hemde güneşin yoğun olduğu ofisimizde (4 yanı cam ve Doğu - Güney - Batı cepheli) kullanıma uygun niteliklerde olmalı. Ofisler gerçekten çok ışık alıyor, neredeyse tüm gün direk güneş ışığı içeriye vuruyor. Konu ile alakalı tavsiyelerinizi bekliyorum :/ Aklımda çok net rakamlar olmamakla birlikte 10bin 15bin liralık projeksiyonlar için direk olarak "HAYIR" diyebiliyorum....
Bir kaç tane internetten araştırdım, sony modelleri, lg modelleri felan ama ne bileyim çok pahalı geldi istediğim gibi çalışabilecek olanları bu yüzden soruyorum. Please HELPP
arkadaslar bende sınıfıma almak istiyom 1000 lira civarı bütcemiz var bütün malzeme dahil en cok 1200 lira gündüz kullanacagım tavana monteli bana linkli tavsiyeniz var mı acaba
burak.turkB
kullanıcısına yanıt
arkadas 3 delde 4 alın kablosuz birinide bana gönderin okula sevaba girin hemde vergiden düşün :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme