|
Merhaba Optoma UHD35X projeksiyon Homatics box r 4k Tv box Samsung Q600C Soundbar Bu sistemi kullanıyorum Tv box ve playstation hdmi ile optomaya bağlı hdmi 1 ve 2 olarak Soundbar da projeksiyonun karşısında tv ünitesinde optik kablo ile bağlı mesafe 15 metre Şöyle bir problemim var soundbar ' ı optik kablo ile optomaya bağladığım için ses kalitesini beğenmiyorum. Efektler patlamalar çok yüksek konuşma sesleri çok düşük geliyor ayarlasam da minimal düzelmeler oluyor. Ayrıca soundbar'ı tam verimli kullanamıyorum dolby ses özellikleri optik kablo ile sınırlı kullanılıyor. Bunun çözümünü sunabilecek olan var mı ? Görüntü kalitesi ve ses kalitesinde kayıp olsun istemiyorum. 4K olarak kullanıyorum TV yi ve ps5 ' i bazen playstation da fps oyunlarında 1080p 120hz olarak da kullanım sağlıyorum. Baseus hdmi switch aldım belki soundbardan gelen hdmi kablosunu homatics ile birleştirip tek bir hdmi olarak optomaya takarsam olur diye ama tabiki olmadı :) konu hakında bilgi sahibi arkadaşlardan destek rica ederim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler