adamlar projeksiyon perdesi diye branda satıyolar bildigin kaliteli ve ucuz bişi arıyorum biraz kumaş baktım ama kafama yatan bişi olmadı beyaz mat yazı tahtasıda olabilir gibi duruyo ne dersiniz |
projeksiyon perdesi yerine ne alınabilir

-
-
Düzgün bir duvar daha iyi olabilir ancak hiç biri perdenin yerini tutmaz malesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Perde diye satılanlar branda malesef düzgün perde 30 bin TL falan
Şöyle krem rengi tamamen pürüzsüz bir kumaş yokmudur aceba
Duvarı zimparalayip boyamam gerekio daha çok ugrastirir
-
Bence duvara yapacağınız yatırım ve özel boya daha uygun maliyetle ve performanslı olur bunun üzerine araştırmalarınızı yapmanızı tavsiye ederim dediğiniz gibi brandayı perde diye satıyorlar.
-
duvarım prüzsüz degil malesef ondan kumaş gibi bişiyi gerip asiyim diyorum
-
Bu fotoğraftaki duvar da pürüzsüz değil artı eğimli.Duvara mıknatıs gibi tutunduğu için eğimleri tolere edebiliyor. Kumaş, kırışabilir yapısından dolayı duvardaki pürüz ve eğimlerde kırışıp-potluk yapıp görüntüde gölgelenmelere neden olur.
-
5mm 150x200cm bı alüminyum plaka bakım dedim 300 dolar fiyat çıktı çok pahalli boyamasida var daha
Az önce Corsair graphite 780t kasanın alüminyum beyaz yan kapağına yansittim monitöre bakio gibiydim okadar iyi yansittiki
-
1mm 150x300cm si endusuk kalite seçilirse 2000tl ye gelio ama oda çok ince olmazmi
-
beyaz karton kagitlari birlestirip asma isi olur mu hocam?
-
Olurda birleştirmek sikinti
-
Duvara sırayla bantlarsin veya reklam panosuyla uğraşanlara sor hocam. Daha uyguna gelir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aterikasedi ne güzel öneri sunmuş işte. Değerlendirebilirsiniz.
şoray hocam onu bunu boşver de sende fazladan scart dönüştürücü vardır bi hediye etsene bea
-
scart hiç bulaşmadım hocam tv de mi kullanıyorsun
-
evet ya tüplü bi televizyon var laptopa bağlayacaktım
-
görüntü çok kötü olur hocam
-
nostaljik bi hava katsın odaya diye düşünüyodum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X