Şimdi Ara

PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
12
Favori
69.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgeolun

Hayırlı olsun

saolun teşekkür ederim yalnız 95. sıradaki eski nickim olan kevin ryman dır, ozamanlar epson tw9000w vardı sattım at6000 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeterna_victriX -- 21 Aralık 2013; 12:32:34 >
  • Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum.Yeni almış olduğum optama markalı projeksiyon da görüntüyü ne kadar ayarlamaya çalışsamda en net halinde bile bulanık gösteriyor.Böyle bir sorunla karşılaşan veya
    bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?Şimdiden teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: InTheHeaven

Arkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum.Yeni almış olduğum optama markalı projeksiyon da görüntüyü ne kadar ayarlamaya çalışsamda en net halinde bile bulanık gösteriyor.Böyle bir sorunla karşılaşan veya
    bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?Şimdiden teşekkür ederim

Neresinden ayarlıyorsun? Focusta sıkıntı var sanırım.

Orijinalden alıntı: unplogyourself

lg pa75u usb den 3d filmi,promacto pro x9 gibi direk oynatabiliyormu ? bileniniz varmı

Yabancı forum sitelerinde oynattığı yazılmış.

Bir arkadaşımın salonun tavanına Sony HW10 projeksiyon asmaya karar verdik.
    tv ve anfi ler salonda köşede bulunuyor.
    ortada motorlu perde var.

Yapı gereği Hdmi kabloyu salonda götürmek imkansızdı.
    Bizde köşeden kalorifer borularının arkasında delip üst kata çıktık.
    Oradan kenardan kanalla yürütüp diğer kenardan aşağı indik.
    Tam olarak salonun tavanında çıkmak istediğimiz yere hdmi kabloyu ve enerjiyi indirdik.

Tv köşesinde apple Tv , Digitürk, ps3 ve htpc bağlantısını hem tv ye hemde projeksiyona bağlamak için 4 giriş 2 çıkış veren bir Hdmi Switch kullandık.
    Kablo olarak 25mt lik hdmi kablo aldık.

Ancak bir türlü projeksiyondan görüntü alamıyoruz.

Testlerimiz aşağıdaki gibi
    1. projeksiyona Apple Tv yi bağlayıp her iki hdmi portunda çalıştığına emin olduk.
    sonuç : Projeksiyon görüntü verdi. Apple tv de hdmi çıkışı verdiğini görmüş olduk.
    2. Switchi devreden çıkarıp tv tarafından 25mt lik kablonun bir ucuna appleTv direk bağladım.
    sonuç : görüntü yok.
    3. 25mt lik Hdmi kablo çekilirken zaramı gördü acaba diyerek projeksiyon tarafındaki ucuna AppleTv yi , diğer ucuna Televizyona girdik. Yani tersden sinyal gönderdik.
    sonuç : görüntü var. Kablo çalışıyor.

Böyle saçma bir durum var.
    Projeksiyona direk bağlıyorum çalışıyor, kabloyu test ediyorum çalışıyor, ama bağlantıyı yapıyırum çalışmıyor.

Aklıma tek gelen şey 25mt lik kablonun uzunlu sebebiyle sinyalde kayıp oluşuyor olabilir ve buda projeksiyonda belli bir seviyenin altındaki sinyali algılamıyor olabilir.

Başka bir sebep olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rccol -- 13 Mart 2014; 9:55:10 >

• bu cihazların ikinci el almak sakat mı olur ampul ömrü felan?
    daha önce aldım. Arkadaşlarada aldık.
    sıkıntı yok.

Kabloyu 15 mt olan ile değiştirdik.
    sorun çözüldü.
    Bazı cihazlar 25 mt de olsa sinyali algılayıp çözerken bazı cihazlar için fazla uzun geliyor.
    daha önce yaklaşık 1 yıldır optoma pk 320 kullanıyordum. şimdi atco cx6 3d model bir projeksiyon aldım. kıyasladığımda arada görüntü anlamında dağlar var diyebilirim. evde 3 bouytlu film izlemek bir başka oluyor. zaman zaman sizlere teknik anlamda sorularım olacak, takıldıkça

gerçekten mükemmel bir cihaz 4.5 mt den yansıtıyorum ve görüntü süper.
    Samsung Note 4 - Panasonic PtAe7000 - Denon 3313ci - Polk Rti A9 - Energy Cf-70 - Energy C-10 Center - Panasonic Aktif Sub - Klipch Aktif Sub - PopCorn Hour C200 - Raspberry Pi3 ve Kodi - Xbox 360 - Specta Perde - butkicker koltuk bas düzeneği
  • Herkese merhaba.

Projeksiyon alma arifesindeyim. Konuyu okudum ancak çoğu kişinin memnun olduğu cihazlar üretimden kalkmış.

5 metre uzunluğunda 3.40cm eni ve 2.40cm yüksekliği bulunan odama 2.000TL bütçeli cihaz almak istiyorum. Görüntüyü perdeye yansıtmak istiyorum.
    Cihazı günlük tv izlemek içinde kullansam amacının dışında kullanmış olurmuyum?
    Cihaz seçiminde nelere dikkat etmeliyim ve tavsiyeleriniz nedir?

Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.
    ((( DH İZMİR GRUBU ))) ** --Wir Leben Autos-- Club Astra** /// 2008 OPEL ASTRA H NB 1.3 CDTI Enjoy_Sp Metro Mavi_Yağmur/Far Sensörü, Kararan Ayna, CID Ekran ve Elektrikli Katlanır Ayna + UHP Bluetooth+CDC40 Opera+ESP.-&gt;...Yenilenebilir Enerji Kaynak. Destek. Kulübü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan3535

Herkese merhaba.

Projeksiyon alma arifesindeyim. Konuyu okudum ancak çoğu kişinin memnun olduğu cihazlar üretimden kalkmış.

5 metre uzunluğunda 3.40cm eni ve 2.40cm yüksekliği bulunan odama 2.000TL bütçeli cihaz almak istiyorum. Görüntüyü perdeye yansıtmak istiyorum.
    Cihazı günlük tv izlemek içinde kullansam amacının dışında kullanmış olurmuyum?
    Cihaz seçiminde nelere dikkat etmeliyim ve tavsiyeleriniz nedir?

Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.

Mesafe ile ilgili sorunun cevabını bu siteden bulabilirsin:www.projectorcentral.com

her ne kadar projeksiyon cihazı ile tv izlenmesine karşı olsamda aşağıdaki modelleri inceleyebilirsiniz. Fakat gün ışığında sıkıntı yaşayabileceğinizi baştan soylemek isterim. önerdiğim modeller lamba ömrü uzun olan led lambalı modellerdir. tahmini 30.000 saat kadar lamba ömürleri bulunmaktadır.

www.istanbulbilisim.com.tr
    LG PW1000 WXGA (1280x800) 1000 Lumen LED Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-pw1000-wxga-1280x800-1000-lumen-led-projeksiyon-fiyati,202536.html

www.istanbulbilisim.com.tr
    Promacto Pro X11 Android LED 3D Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/promacto-pro-x11-android-led-3d-projeksiyon-fiyati,153581.html

• bilgeolun kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.
    ((( DH İZMİR GRUBU ))) ** --Wir Leben Autos-- Club Astra** /// 2008 OPEL ASTRA H NB 1.3 CDTI Enjoy_Sp Metro Mavi_Yağmur/Far Sensörü, Kararan Ayna, CID Ekran ve Elektrikli Katlanır Ayna + UHP Bluetooth+CDC40 Opera+ESP.-&gt;...Yenilenebilir Enerji Kaynak. Destek. Kulübü.

• ilhan3535 kullanıcısına yanıt
    Cihaz aldınız mı?
  • arkadaslar konuyla alakalı degıl ama okulumuzda bu sene tubıtak bılım fuarı yapılıcak konu olarak akıllı telefonlar ıcın projeksion aleti yapımını seçtik ancak goruntu kalitesi çok düşük kalitesi arttırmak için ne yapabiliriz.

Orijinalden alıntı: rccol

Arkadaşlar merhaba
    Bir derdim var.
    Değerli yorumlarınızı almak istedim.

Bir arkadaşımın salonun tavanına Sony HW10 projeksiyon asmaya karar verdik.
    tv ve anfi ler salonda köşede bulunuyor.
    ortada motorlu perde var.

Yapı gereği Hdmi kabloyu salonda götürmek imkansızdı.
    Bizde köşeden kalorifer borularının arkasında delip üst kata çıktık.
    Oradan kenardan kanalla yürütüp diğer kenardan aşağı indik.
    Tam olarak salonun tavanında çıkmak istediğimiz yere hdmi kabloyu ve enerjiyi indirdik.

Tv köşesinde apple Tv , Digitürk, ps3 ve htpc bağlantısını hem tv ye hemde projeksiyona bağlamak için 4 giriş 2 çıkış veren bir Hdmi Switch kullandık.
    Kablo olarak 25mt lik hdmi kablo aldık.

Ancak bir türlü projeksiyondan görüntü alamıyoruz.

Testlerimiz aşağıdaki gibi
    1. projeksiyona Apple Tv yi bağlayıp her iki hdmi portunda çalıştığına emin olduk.
    sonuç : Projeksiyon görüntü verdi. Apple tv de hdmi çıkışı verdiğini görmüş olduk.
    2. Switchi devreden çıkarıp tv tarafından 25mt lik kablonun bir ucuna appleTv direk bağladım.
    sonuç : görüntü yok.
    3. 25mt lik Hdmi kablo çekilirken zaramı gördü acaba diyerek projeksiyon tarafındaki ucuna AppleTv yi , diğer ucuna Televizyona girdik. Yani tersden sinyal gönderdik.
    sonuç : görüntü var. Kablo çalışıyor.

Böyle saçma bir durum var.
    Projeksiyona direk bağlıyorum çalışıyor, kabloyu test ediyorum çalışıyor, ama bağlantıyı yapıyırum çalışmıyor.

Aklıma tek gelen şey 25mt lik kablonun uzunlu sebebiyle sinyalde kayıp oluşuyor olabilir ve buda projeksiyonda belli bir seviyenin altındaki sinyali algılamıyor olabilir.

Başka bir sebep olabilirmi?

uzun mesefelerde hdmi kablonun in out giriş çıkışlarını doğru takmanız gerekmektedir.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.