Şimdi Ara

PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
12
Favori
69.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

gerçi tw9000 in forumda bir kaç arkadaşta olduğunu biliyorum ama tw9000w başka kimsede yok diye biliyorum

Şubatta ön sipariş verip Martta gelen ilk partiden alanlardanım,forumda Nuri ve Ahmette de var,sonradan bir kaç kişi daha aldı yanılmıyorsam.

güzel cihaz hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: rccol

slm
    aramıza hoşgeldin
    bir geldin pir geldin

Epson tw9000w çok baba cihaz

Bu aralar ne çok insan Tw9000w aldı.
    Bedava dağıtan bir yer varda bizemi söylemiyorsunuz?

hehee çok beğendiğim için sipariş verdim aldım, hiçte bedavaya vermiyolar dediğin gibi hatta bir çoğumuza göre fiyatı tuzlu desem yeridir,,,gerçi tw9000 in forumda bir kaç arkadaşta olduğunu biliyorum ama tw9000w başka kimsede yok diye biliyorum,,, her neyse aranızda olmaktan mutluyum

Bildiğim kadarıyla 2 arakdaşta 9000W var.
    sen ya ikinci ya üçüncüsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

...özellikle wireless tan film izleme ne kadar verimli merak ediyorum.

Projeksiyon gelmeden önce kablo siparişi verip almıştım, hazırlık olsun diye, kendi kendime wireless in performansı ne kadar iyi olabilir ki diye düşünmüştüm ama
    öyle olmadı şu an kablosuz kullanıyorum,10 mt içinde sıkıtı yok. WirelessHD standardını destekliyor.http://www.wirelesshd.org adresinden detaylara bakılabilir.
  • quote:

herkese teşekkür ederim resimleri bir kaç güne kadar paylaşıcam kısmetse bu arada wirelessten bağlanmak istemediğimden HDMI kablo almam lazım, hangi markayı önerirsiniz acaba, alayım onuda hemen

HAMA hocam alman malı kalitedir ben kendim kullanıyorum çok sağlam ürünleri

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

herkese teşekkür ederim resimleri bir kaç güne kadar paylaşıcam kısmetse bu arada wirelessten bağlanmak istemediğimden HDMI kablo almam lazım, hangi markayı önerirsiniz acaba, alayım onuda hemen

ben daha kaliteli birşey düşünüyorum kısmete almışken iyi bişi olsun monster marka istiyorum ama nerde satarlar hiç bir fikrim yok

• Arkadaşlar bende Epson TW9000 alarak aranıza katıldım gerçi alalı 20 gün kadar oldu ama daha 1 tane film ancak izledim zamansızlıktan bu arada 300x225 ölçülerinde perde alacağım önerileriniz varmı bütçeyi çok fazla zorlamadan tw6000 almaya gittik 9000 aldık çıktık dolayısı ile bütçede zorlama oldu tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: EuRoBoY

Arkadaşlar bende Epson TW9000 alarak aranıza katıldım gerçi alalı 20 gün kadar oldu ama daha 1 tane film ancak izledim zamansızlıktan bu arada 300x225 ölçülerinde perde alacağım önerileriniz varmı bütçeyi çok fazla zorlamadan tw6000 almaya gittik 9000 aldık çıktık dolayısı ile bütçede zorlama oldu tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

xblack perdeyi öneririm.cam tozlu
    tw6000 den 9000 e geçmenizde yani karar vermenizdeki neden ne idi. demomu seyrettiniz.

çok mu fark vardı ?

ben şuan tw6000 kullanıyorum. 9000 ile arasındaki farkı merak ediyorum. çok çok fark varmı acaba ?

• 6000 ile arasındaki en bariz fark siyahlarda idi bu nedenle tercihim 9000 oldu

PROJEKSİYON LAMBA
    Projeksiyon lamba değişimi genel olarak sadece ark yani ortadaki ışık veren kısmın değişmesi olarak yapılmaktadır.

BİZİM FARKIMIZ NEDİR

Bizim farkımızı lambaların ark kısmı yani ışık kısmını değil komple
    Çanak(ışık veren kısmın yansıtıcısı)
    Kablo aksamı(uzun süre ısıya maruz kaldığı için değiştirilmektedir.)
    Soket aksamı
    Lambalarımız tamamen fabrikasyon üründür.
    Kesinlikle el yapımı piyasada düşük fiyatlara satılan lamba cinslerinden değildir.
    Lambalarınız komple sadece dış kısımda bulunan plastik aksam hariç değiştirilmektedir.

GARANTİ SÜRESİ NEDİR?
    Lambalarımız 90 gün garanti kapsamındadır.

LAMBAYI NASIL ALABİLİRİM

Lambalarımızı firmamıza gelerek teknik servisimizde görebilir
    İnceleyebilirsiniz.
    Cihazınızı getirerek lamba değişimi esnasında bekleyerek yapılan işlemleri görebilirsiniz.
    Cihaz lens ayna bakımları lamb değişimi fiyatına dahildir
    Temizlik ve bakım için herhangi bir üçret talep edilmemektedir.

• Selamünaleyküm arkadaşlar.
    Optoma gt750 xl ile aranıza katıldım. Beni de ekleyin. Selamlar...

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

ben daha kaliteli birşey düşünüyorum kısmete almışken iyi bişi olsun monster marka istiyorum ama nerde satarlar hiç bir fikrim yok

Bu adamlar çok sağlam kablolar satıyor almadıysanız bir bakın derim

http://www.sesvegoruntusistemleri.com/index.php?route=common/home

• Beni de clup a alabilirmisiniz.. tşkler tw9000w
  • epson TW9000W şuan wireless performansı mükemmel olduğundan hdmı kablo almaktan vazgeçtim, dün ilk defa 3 boyut olayını test ettim ve inanın beklediğimden çok daha üstün çıktı, bu alet şuan en iyisi, daha iyisi yok

epson TW9000W şuan wireless performansı mükemmel olduğundan hdmı kablo almaktan vazgeçtim, dün ilk defa 3 boyut olayını test ettim ve inanın beklediğimden çok daha üstün çıktı, bu alet şuan en iyisi, daha iyisi yok

Youtube tan LG 3D DEMO Global videosunu izlesene projektörle... ( youtube video ayarlarından 1080P ye ve side by side a getir. )*** Ayrıca bir de velet var 3d test videoları yayınlıyor.. onu da bul izle mutlaka.. kılıç olta v.s. ile efekt için çekim yapmış.. o zaman daha da dibin düşecek :))

Orijinalden alıntı: Denemeden Bilemezsin

quote:

epson TW9000W şuan wireless performansı mükemmel olduğundan hdmı kablo almaktan vazgeçtim, dün ilk defa 3 boyut olayını test ettim ve inanın beklediğimden çok daha üstün çıktı, bu alet şuan en iyisi, daha iyisi yok

Youtube tan LG 3D DEMO Global videosunu izlesene projektörle... ( youtube video ayarlarından 1080P ye ve side by side a getir. )*** Ayrıca bir de velet var 3d test videoları yayınlıyor.. onu da bul izle mutlaka.. kılıç olta v.s. ile efekt için çekim yapmış.. o zaman daha da dibin düşecek :))

hakikatten fenaymış dediğin video :)) bu arada perde olmadan memnun kaldım tw9000w in 3D VE 2D performansından, perdeli bir şekilde nasıl olucak merak ediyorum açıkçası, perde gelsin izlenimlerimi paylaşıcam kısmetse

• Liste güncellendi. Toplam 98 kişi oldu. 100. kişiye hediye mi alsak ne yapsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bilgeolun

Liste güncellendi. Toplam 98 kişi oldu. 100. kişiye hediye mi alsak ne yapsak

100 değil de 99 a talibim

3 aydır Epson Eh tw9000W kullanıyorum,ekleyebilirsiniz.

Bu arada iki gün önce evde 3 arkadaş film segrediyorduk.. Arkadaşın biri sigarasını yaktı iki fırt çekti projeksiyon filtre hatası uyarısı verdi ekranda hemen ( projeksiyona 1 metre yakında ve önünde duruyordu arkadaşım ) dumanı çekti heralde.. Filtreyi çıkarıp baktım hiçbirşey yok normal olarak daha 2 saat kullanıldı alet ama sonra o hatayı tekrar verdi.. Karşılaşan bilen eden varmıdır. Bu alet bu kadar hassasmıdır. Ben 20 senedir içiyorum bu mereti bizim de filtrelerde arıza olmuşmudur :)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.