sonuçta ışık duvara gidiyor direk sizin gözünüze gelmiyor direk gözünüze gelmesinden çok daha iyi galiba 2k veya 4k oyun oynanabilecek projeksiyon nekadardır aceba.
Hocam duvara gelen ışıkta sonuçta yansıyıp gözüne geliyor. Monitörler aynı parlaklıkta görünmesi için eşit miktar ışık ulaşması lazım gözüne. Zaten parlıklığı azsa da ha monitörün ışığını kısmışsın, ha projektör kullanmışsın farkedeceğini sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: researcher12
Hocam duvara gelen ışıkta sonuçta yansıyıp gözüne geliyor. Monitörler aynı parlaklıkta görünmesi için eşit miktar ışık ulaşması lazım gözüne. Zaten parlıklığı azsa da ha monitörün ışığını kısmışsın, ha projektör kullanmışsın farkedeceğini sanmıyorum.
monitör karşısında durmak projeksiyon ışıgının karşısında durmak gibi geliyor duvara yansıyınca ışık etkisinin azalacagını düşünüyorum yada şöyle diyim daha az parlaklıkla monitörle aynı kontrastın yakalanabilecegini düşünüyorum.
Evet daha az göz yoruyor.İki farklı prokeksiyon kullandım.Göz sağlığı açısından monitorlerden de tvlerden de daha iyi olduğunu düşünüyorum.4k projeksiyonlar 8bin tlden başlıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: aterikasedi
Evet daha az göz yoruyor.İki farklı prokeksiyon kullandım.Göz sağlığı açısından monitorlerden de tvlerden de daha iyi olduğunu düşünüyorum.4k projeksiyonlar 8bin tlden başlıyor.
peki hocam oyunda sorun yapiomu projeksiyon inputlag vs
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
peki hocam oyunda sorun yapiomu projeksiyon inputlag vs