Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bulunmadığı söylenilen evvelce tavsiye ettiğim modelleri yine de piyasada bizzat araştırmanızı öneriyorum öncelikle. Yok denilen şeyler bir yerde tekrar bulunuyor uygun fiyatla bazen.

Diğer taraftan da Acer'a bulaşma bence. İyi marka sayılmıyor bu alanda.

Optoma ise güvenilir olmakla beraber Hd20 modeline kuşku ile yaklaşmak lazım. Sadece en ucuz full hd cihaz olmak gayesiyle üretilen bir üründür esasen. Sinema modunda ses şiddetinin ne olduğuna da dikkat etmenizi öneririm. (28 db.'i sinema ve ekonomik modda geçiyorsa evde kafa şişirmekten başka bir işe yaramaz.)
  • Optoma hd20 konusunda çok önemli bir şeyi atlamışım. İyi ki yılmaz uyardı. HD20 çok gürültülü. Acer5360 dan kalite, çözünürlük, ANSI kontrast olarak daha iyi olabilir ama çok daha iyi olsaydı bile 32 desibel oda içinde çekilmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt68 -- 6 Mart 2011; 3:04:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Arkadaslar gecen gun bır arkadasımızın evınde sanyo marka projeksıyonda ps3 oynadık.Hangi oyunu oynadıysak cok akıcıydı,yalnız pes2011 oynadıgımızda rahatsız edecek sekılde takılmalar yasadık..Nedenı ve cozumu ne olabılır?

cevap verecek bır arkadasımız var mı?neden dıger oyunlarda bı sıkıntı yok ta futbol oyunu oynarken takılmalar yasıyor olabılırız..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Cuore,

Bulunmadığı söylenilen evvelce tavsiye ettiğim modelleri yine de piyasada bizzat araştırmanızı öneriyorum öncelikle. Yok denilen şeyler bir yerde tekrar bulunuyor uygun fiyatla bazen.

Diğer taraftan da Acer'a bulaşma bence. İyi marka sayılmıyor bu alanda.

Optoma ise güvenilir olmakla beraber Hd20 modeline kuşku ile yaklaşmak lazım. Sadece en ucuz full hd cihaz olmak gayesiyle üretilen bir üründür esasen. Sinema modunda ses şiddetinin ne olduğuna da dikkat etmenizi öneririm. (28 db.'i sinema ve ekonomik modda geçiyorsa evde kafa şişirmekten başka bir işe yaramaz.)

Selam Levent ve Yılmaz hocam,

aslında Optoma da karar kılmış gibiydim ama siz Ses konusunda biraz uyarıda bulundunuz.Aslında ben Projektörü kullanırken illa ses sisteminide kullanıcağım için sanırım duymam ama 2.500 lira civarında ne gibi FULLHD cihaz alabilirim?

Optoma HD66 İB de indirimde görünüyor onada iyi demelerine rağmen yabancı sitelerde Acer 5360 ın daha iyi olduğu yazılmış.

Tamamen kafam karıştı ya 720p 1600 liraya o tarz bir cihaz alıcam yada 2500 lira civarı verip bulabildiğimen iyi FULLHD cihazı alıcam başka seçeneğim kalmadı :(

• Bir ay onceye kadar o fiyata Epson Full HD TW2900 alabilirdiniz. Fakat dövizin yukselmesiyle fiyatı yukarı tırmandı. Sanırım ürün stoğu da az . Piyasada da az olunca fiyat düşmez gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Bir ay onceye kadar o fiyata Epson Full HD TW2900 alabilirdiniz. Fakat dövizin yukselmesiyle fiyatı yukarı tırmandı. Sanırım ürün stoğu da az . Piyasada da az olunca fiyat düşmez gibi.

cevap için teşekkürler.

Optoma HD20 ve TW2900 arasında çok fark yok galiba.

TW2900 ü 2800 liraya buldum.

Eğer Acer 5360 ile TW2900 arasında 1200 liraya değecek fark varsa neden olmasın :)
  • Arkadaşlar projeksiyonu sipariş edeceğim ama epson mu sony mi karar veremedim...Acil fikirlerinizi alsam :)
  • Her zaman projektörleri takip etmiyorum ama. Piyasayı ev sineması cihazları açısından hiç bu kadar kuru görmemiştim. Ben de yeni bir pj almak istiyorum. Para sorunum da yok. Ama bekliyorum. Benim gibi giriş seviyesi cihaz almak isteyenlere de beklemelerini tavsiye ederim. Beklemek istenmiyorsa tw2900 iyidir. Ama son kalan ürünler iade yada demo cihazları olabilir. Benim en güvenilir sitelerden birinden tw700 aldığımda başıma geldi. İade ettim ama sadece lambayı sıfırlayıp, kalın toz tabakasını silmemiş görüntü modlarını resetlememiş olmasalardı ve açtıkları kutuyu biraz daha itinalı kapatsalardı anlamayabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt68 -- 6 Mart 2011; 13:31:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lvnt68

Optoma hd20 konusunda çok önemli bir şeyi atlamışım. İyi ki yılmaz uyardı. HD20 çok gürültülü. Acer5360 dan kalite, çözünürlük, ANSI kontrast olarak daha iyi olabilir ama çok daha iyi olsaydı bile 32 desibel oda içinde çekilmezdi.

Optoma HD20'nin gürültü seviyesini o kadar kafanıza takmanıza gerek yok. Ben kendim kullanıyorum, sonuçta 1910 yapımı sessiz filimler izlemiyorsanız fan sesini duyacağınızı zannetmiyorum, zaten ev sinema sistemi demek güçlü de ses sistemleri demek. Filmin veya oynadığınız oyunun sesinden makinenin sesini çok fazla duymazsınız bile. Tabi ben 10M²'de sessiz filim izliyorum derseniz Laptop'un da fan sesini duyarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-x1235-x1235-dlp-2600-ansi-lumen,-2500:1-kontrast,-1024x768,-3000-saat-lamba-omru/productdetails.aspx?I_ID=41975

Bu 3 üründen hangisini almalıyım ?

Çok araştırdım ve sordum bende en son epson da karar kıldım ve biraz önce sipariş ettim. Geçen hafta bir arkadaştan emaneten sanyo marka 1200 ansülümen 800x600 lcd projeksiyonu evde denedim bana yeterli gelmişti. Bu Epson hem daha yeni hemde ansülümen ve kontrastı daha fazla beni fazlasıyla tatmin edeceğini düşünüyorum. Sonyde iyi gibi ama ampulü pahalı olur diye yanaşmadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Optoma hd20 konusunda çok önemli bir şeyi atlamışım. İyi ki yılmaz uyardı. HD20 çok gürültülü. Acer5360 dan kalite, çözünürlük, ANSI kontrast olarak daha iyi olabilir ama çok daha iyi olsaydı bile 32 desibel oda içinde çekilmezdi.

Optoma HD20'nin gürültü seviyesini o kadar kafanıza takmanıza gerek yok. Ben kendim kullanıyorum, sonuçta 1910 yapımı sessiz filimler izlemiyorsanız fan sesini duyacağınızı zannetmiyorum, zaten ev sinema sistemi demek güçlü de ses sistemleri demek. Filmin veya oynadığınız oyunun sesinden makinenin sesini çok fazla duymazsınız bile. Tabi ben 10M²'de sessiz filim izliyorum derseniz Laptop'un da fan sesini duyarsınız

Optoma hd20 çok satılan bir pj oldu. Demekki pek çok insan 32 desibeli dert etmiyor diye düşünülebilir. Ama bir kısmının sonradan birazda olsa rahatsız olacağını düşünüyorum. Bütün filmlerde aksiyon filmlerinde bile sessiz anlar oluyor ve o sessiz anlarda projektörün ben burdayım demesi hoş olmuyor. tavana takılınca yaklaşık 2 m mesafeden 30 db sesi arka duvara takılınca yaklaşık 70 cm mesafeden 26 db sesi aksiyonsuz sahnelerde rahatça duyuyorum ama pek rahatsız etmiyor. 33 db sesten kesinlikle rahatsız oluyorum. 32 desibeli denemedim ama her desibel için sesin %30 artığını veya azaldığını göz önüne alırsak belki 25 m2 den büyük bir odadaysa tavan alçak değilse, kulağa yakın takılmamışsa, sesi yansıtan yüzeyler fazla değilse sorun olmuyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvnt68 -- 6 Mart 2011; 18:50:44 >

• www.istanbulbilisim.com.tr
    Optoma DS316L DLP Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/OPTOMA_DS316L-DLP-PROJEKSIYON,17159.html

Okulumda bu projeksiyondan var.
    Öğrenci meclisi teknoloji işleri yetkilisi olduğum için okuldaki bütün teknolojik aletleri kullanma iznine sahibim.
    Bu makine ile 1280x800' de birkaç film seyrettim gayet tatmin edici bir performansı vardı.
    Sanırım bunu alacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Optoma hd20 çok satılan bir pj oldu. Demekki pek çok insan 32 desibeli dert etmiyor diye düşünülebilir. Ama bir kısmının sonradan birazda olsa rahatsız olacağını düşünüyorum. Bütün filmlerde aksiyon filmlerinde bile sessiz anlar oluyor ve o sessiz anlarda projektörün ben burdayım demesi hoş olmuyor. tavana takılınca yaklaşık 2 m mesafeden 30 db sesi arka duvara takılınca yaklaşık 70 cm mesafeden 26 db sesi aksiyonsuz sahnelerde rahatça duyuyorum ama pek rahatsız etmiyor. 33 db sesten kesinlikle rahatsız oluyorum. 32 desibeli denemedim ama her desibel için sesin %30 artığını veya azaldığını göz önüne alırsak belki 25 m2 den büyük bir odadaysa tavan alçak değilse, kulağa yakın takılmamışsa, sesi yansıtan yüzeyler fazla değilse sorun olmuyor olabilir.

Yorumlar için tekrar tşk.

Odam yaklaşık 50m2 lik bir salon baya geniş bir mekan.7m 'ye kadarda cihazı asabiliyorum ben 5'e asmayı düşünüyorum ama?

Sanırım Optoma HD20 alacağım, Çünkü şuanda H5360 'ın 3D si bişeye yaramıyor, illaki onada bir 1000 lira para harcamak gerekiyor ki 3d olsun.Yani 1600 liralık cihaz 2600 lira olursa ozaman 3d izlenebiliyor oda 720p.

En azından 1080p alıp bu 3D işi oturunca değiştirmeyi düşünüyorum.

• Acer X1110 marka projeksiyon cihazı geçti bir şekilde elime.normalde bilgisayardan görüntü aktarımı konusunda problemim olmamasına rağmen yine elimde olan PS3 makinayı bağlayamadım.üzerinde HDMI girişi olmaması bir eksi ancak bu konuda kullanabileceğim kablo ya da dönüştürücü olup olmadığı konusunda bilgi almak istiyorum.upTECH KX1025 markalı dönüştürücünün işime yarayıp yaramayacağı konusunda bilgilerinize başvurmak istiyorum.
  • Dostlar firma olarak bir projeksiyon cihazı almak istiyoruz. Açıkcası hiç projeksiyon cihazı araştırmadım bu yüzden hangi marka bu sektörde lider bilmiyorum. Sony, Acer, Toshiba, BenQ gibi birçok marka var. Ansilümen,kontrast,çözünürlük ve ağırlık tabiki önemli etkenler. Bunun dışında bana lazım olan özellik kısıtlı alanda çalışabilmesi yani duvara veya perdeye yakın olduğunda ne kadar çözünürlükte görüntü verebilio en yakın mesafesi nedir? Bunu araştırırken belli bir özellik ismi var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Paylaş:
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=15530&productId=ofisack11#Gorseller

bunun ürün için yorumlarınızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteshark -- 7 Mart 2011; 17:46:58 >
  • Hocam linkteki ürün hakkında bilgim yok ancak sunum işleri yani ofis amacıyla kullanacaksanız verdiğim ürün okulda kullandığım projeksiyonlardan biri sunumlarda gayet başarılıdır.Bakmanızı Öneririm.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-x1235-x1235-dlp-2600-ansi-lumen,-2500:1-kontrast,-1024x768,-3000-saat-lamba-omru/productdetails.aspx?I_ID=41975

İyi Günler

• Bugün Optoma HD20 projeksyon aldım yardımcı olan herkeze teşekkür ederim.

Artık 2-3 seneye bu 3d işi tam oturunca değiştiririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Hocam linkteki ürün hakkında bilgim yok ancak sunum işleri yani ofis amacıyla kullanacaksanız verdiğim ürün okulda kullandığım projeksiyonlardan biri sunumlarda gayet başarılıdır.Bakmanızı Öneririm.

www.vatanbilgisayar.com

İyi Günler

ürün güzel fakat bana dediğim gibi kısa mesafede maximum büyüklükte görüntü gerekiyor. yani yaklaşık 1 m gibi bir mesafeden 1x1 boyutunda (sanırım 50") bir görüntü gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.