Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quatroxx

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat_efe

merhaba arkadaşlar
    bende IVO 1800 projeksiyon ciihazı var ve bana bunu lambası lazım aradım ama bulamadım.Bunun lambası hep 60 lira olarak söyleniyor ama ben bi türlü bulamadım şimdi ise acil lazım yardımcı olursanız sevinirim.

O lamba büyük ihtimalle 150 veya 250 wattlık g12 duylu metal halide lambalardandır. Cihazı açıp bakmanızı tavsiye ederim eğer öyle ise elektirkçilerde kolayca bulursunuz. Osram yada Philips tavsiyemdir...
    Bu tarz birşey:
    http://www.malzemem.com/urun/%C2%A0-150w-cdm-t-halide-lamba-g12-duy-icin%C2%A0.aspx

öncelikle mesajınız için teşekkürler şimidi cihazım tamircie ve lamba bilgilerini alamıyorum kullanan var mı ki burada aynı cihazdan

• bir projeksiyon makinesi ortalama kaç gün gider ? örneğin günlük 4 saatlik kullanımda.
  • Cihaz değil de lamba ömrü diyelim;
    2000saat/4saat=500 gün (Eco mod)
    3000saat/4saat=750 gün (Normal mod)
    ortalama olarak düşünebilirsiniz.
  • arkadaşlar bu linkteki kablosizce hdmı çıkışı olan recevırdan, yuv destekli vga çıkışı olan projeksiyona görüntü aktarabilirmi link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet-gfb -- 20 Ekim 2010; 20:36:21 >

• Beklediğimden çok daha uzun gitti 720p HD Epson sinema projektörüm. Neredeyse 3 sene olacak 3169 saatte şu anda. 2800 saatten sonra lamba değiştirme ikazı verdi. Ama hala devam ediyor görüntüde problem yok

Lamba yenileme teknolojileri geliştiği için çekinmeden, doya doya kullanın derim. Ben kendim panel tv almadım. Tv, sinema ve harici laptop ekranı olarak kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

@maxser okul için kullanacaksanız SVGA çözürlükten uzak durmanızı tavsiye ederim. Çözünürlük düşük olduğu için detayalarda sıkıntı yasayabilirsiniz. Örneğin harflerin köşeleri kırık kırık görüneceğinden çocuklar okumakta zorluk çekebilirler. Bu nedenle XGA modeller üzerinde durmanızda fayda var

Teşekkürler bilge olun uyarı için yazıyı okumadan aşagıdaki modeli aldık. fiyat performans açsından en uygunu görünüyordu. Bakalım hayırlsı artık.
    Optoma DX-319p XGA DLP (1024x768) 2500 Ans. 3000:1
    •XGA (1024x768) / SVGA (800x600) Doğal çözünürlük
  • beyLer bu konuyLa pek aLakası yok ama akıLLı tahta arıorm forumda baktım buLamadım biLeniniz warsa biraz yardımcı oLabiLirmi??
  • arkadaşlar lambası biten projeksiyonumun lambasını beta projeksiyonda yenilettim bakımınıda yaptılar merceklerini falan temizlediler eskisi gibi oldu ve çok ilgi alaka gösterdiler kendilerine çok teşekkür ederim yenileme işlemi yaptıracak arkadaşlara yavsiye ederim memnun kalırsam forumda belirteceğimi söylemiştim
  • 1-acaba usb cikisi olan projektoru direk olarak tv kutularina(mini usb tv karti olabilir) baglayabilirmiyim? mini veya buyuk tv kartlari var harici,eger baglayabiliyorsam nasil ve kalite dusuyor mu? ve projektorden tv yi nasil izlerim? televizyonum yok sadece notebook var. notebook kullanmadan karti projeksiyon aletine baglama olayi nasil? eger bu mumkun degilse ve sadece notebookdan tv yi acip notebook uda projektore baglamalimiyim,bu durumda ben notebook umda internete girerken arka planda olup projektore baglanmis tv kartiyla baska bir arkadasim goruntuler karismadan ayri ayri olarak film ve ya tv izleyebilir mi? boyle bi ozellik var mi varsa adi nedir.
    2- Almayi dusundugum projektorun ozelliginde 3 boyutlu film ve arada cihazi olmayan kablodan bahsediyor ama parantez icinde 3 boyutludan sonra HQFS FORMATI diye bir yazi vardir bu format nedir biraz detali bilginiz varmi tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shell -- 25 Ekim 2010; 5:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-gfb

arkadaşlar lambası biten projeksiyonumun lambasını beta projeksiyonda yenilettim bakımınıda yaptılar merceklerini falan temizlediler eskisi gibi oldu ve çok ilgi alaka gösterdiler kendilerine çok teşekkür ederim yenileme işlemi yaptıracak arkadaşlara yavsiye ederim memnun kalırsam forumda belirteceğimi söylemiştim

Hangi firma ile çalıştınız?
  • quote:

boyanin rengi beyaz olsa bile perdeden alacaginiz performansi alamazsiniz. imkaniniz varsa kaliteli perde alin. piyasada ucuz perdeler var. bunlardan almamaya dikkat edin

XBLACK marka 240x200 motorlu perde var bunun için ne diosun almayı düşünüyorum?

PANASONIC AE4000 aldım buna yansıtıcam ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shell

1-acaba usb cikisi olan projektoru direk olarak tv kutularina(mini usb tv karti olabilir) baglayabilirmiyim? mini veya buyuk tv kartlari var harici,eger baglayabiliyorsam nasil ve kalite dusuyor mu? ve projektorden tv yi nasil izlerim? televizyonum yok sadece notebook var. notebook kullanmadan karti projeksiyon aletine baglama olayi nasil? eger bu mumkun degilse ve sadece notebookdan tv yi acip notebook uda projektore baglamalimiyim,bu durumda ben notebook umda internete girerken arka planda olup projektore baglanmis tv kartiyla baska bir arkadasim goruntuler karismadan ayri ayri olarak film ve ya tv izleyebilir mi? boyle bi ozellik var mi varsa adi nedir.
    2- Almayi dusundugum projektorun ozelliginde 3 boyutlu film ve arada cihazi olmayan kablodan bahsediyor ama parantez icinde 3 boyutludan sonra HQFS FORMATI diye bir yazi vardir bu format nedir biraz detali bilginiz varmi tesekkurler

Laptopuna skystar usb yahut belki daha iyisi skystar3 USB (yerli malı ve gerçek tuner'li) alıp laptopun harici ekran çıkışından (HDMI, VGA vs. hangisi varsa) projektöre görüntüyü aktaracaksınız. DVb-s kartlar bölümünde uydu tv kartları ve yazılımları konularında bilgi alınız. Arka planda hatta küçük ekranda bir köşede tv seyredip bir yandan da işinizi yapabilirsiniz.

3 boyutlu görüntü destekli projektörler de mevcut ama onlar size belirli bir donanıma sahip olmayı gerekli kılıyor , örneğin NVidia 3D ekran kartı, 120 hz desteği vs. Projektör alırken hangi şartları ileri sürdüklerine de bak.

• arkadaşlar ben araştırdım araştırdım bi modelde karar kıldım ,sonra aşağıdaki modele bakınca şaşkına döndüm , sonradan buldugum model hem ılkınden cok cok ıyı hemde daha ucuz . bu model neden ucuz ki ,lutfen bırı cevaplasın

karar kıldıgım model : acer x1230 dlp 853tl
    lınktekı : acer x1210 dlp 810tl

bide benım laptop maxımum 1280 e 800 u desteklıyo , lınktekı projeksıyon ıse 1920 x 1080 Çözünürlükte , bu problem olurmu , yoksa cozunurluk uymadıgı ıcın bu projeksıyonu benım laptopla bu urunu kullanamaz mıyım?
    bu arada ekran kartım gs8400m nvıdıa

bu konuda bayaa bi acemiyim de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunogluosman -- 26 Ekim 2010; 7:17:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noppie

quote:

boyanin rengi beyaz olsa bile perdeden alacaginiz performansi alamazsiniz. imkaniniz varsa kaliteli perde alin. piyasada ucuz perdeler var. bunlardan almamaya dikkat edin

XBLACK marka 240x200 motorlu perde var bunun için ne diosun almayı düşünüyorum?

PANASONIC AE4000 aldım buna yansıtıcam ne dersin?

XBLACK marka perdeyi daha önce incelemedigim icin olumlu yada olumsuz yorum yapmam yanlıs olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunogluosman

arkadaşlar ben araştırdım araştırdım bi modelde karar kıldım ,sonra aşağıdaki modele bakınca şaşkına döndüm , sonradan buldugum model hem ılkınden cok cok ıyı hemde daha ucuz . bu model neden ucuz ki ,lutfen bırı cevaplasın

karar kıldıgım model : acer x1230 dlp 853tl
    lınktekı : acer x1210 dlp 810tl

bide benım laptop maxımum 1280 e 800 u desteklıyo , lınktekı projeksıyon ıse 1920 x 1080 Çözünürlükte , bu problem olurmu , yoksa cozunurluk uymadıgı ıcın bu projeksıyonu benım laptopla bu urunu kullanamaz mıyım?
    bu arada ekran kartım gs8400m nvıdıa

bu konuda bayaa bi acemiyim de :)

Bir çok yanlış bilgilendirme kurbanı olmuşsun arkadaşım.
    1. acer x1230 çönünürlüğü 1920*1080 değil 1024*768,
    2. acer x1210 dlp şeklinde bir model yok varsa bile o fiyata fullhd projektör alma ihtimalin yok. ya özellikleri yanlış yazılmış yada başka bir çakallık var, istanbul bilişimi ararsan o yok size onun yerine şunu verelim şeklinde bir cevap verirler.
    3. Laptop için bahsettiğin çözünürlük ekranının çözünürlüğü projektörü bağladıgında farklı çözünürlüklerde alabilirsin.

Eger sunum falan değilse film,oyun giibi kullanacaksan sana tavsiyem bütçen el veriyorsa 1080p, yok pahalı kaçar diyorsanda 720p birşey alman. Başka bir şey alma...

• beta projeksiyon istanbul fatihte
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-gfb

arkadaşlar lambası biten projeksiyonumun lambasını beta projeksiyonda yenilettim bakımınıda yaptılar merceklerini falan temizlediler eskisi gibi oldu ve çok ilgi alaka gösterdiler kendilerine çok teşekkür ederim yenileme işlemi yaptıracak arkadaşlara yavsiye ederim memnun kalırsam forumda belirteceğimi söylemiştim

Hangi firma ile çalıştınız?

istanbul fatihte beta projeksiyon adında bir firma
  • arkadaşlar bende epson tw 700 projeksiyon cihazı var ve tavana asmak istiyorum ama uygun askı aparatı bulamıyorum piyasadakilerin hepsi üç kollu ve o üç kolda yetişmiyor zaten bunların dört kollusu yokmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: johhny depp

arkadaşlar bende epson tw 700 projeksiyon cihazı var ve tavana asmak istiyorum ama uygun askı aparatı bulamıyorum piyasadakilerin hepsi üç kollu ve o üç kolda yetişmiyor zaten bunların dört kollusu yokmudur

Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    404
    http://www.cimri.com/brateck-aks-prb-2s-projeksiyon-aski-aparati?ad=1

• quote:

Orijinalden alıntı: johhny depp

arkadaşlar bende epson tw 700 projeksiyon cihazı var ve tavana asmak istiyorum ama uygun askı aparatı bulamıyorum piyasadakilerin hepsi üç kollu ve o üç kolda yetişmiyor zaten bunların dört kollusu yokmudur

4 kolluya gerek yok. 2 kollu bile yetiyor. Sizin cihaz o kadar agır degil.
    Fakat aparatların kutularından genellikle 3 tane normal kol 1 tane de uzun kol cıkıyor. Bildigim kadarıyla TECH marka bu sekilde. Alırken sormak lazım
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.