Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sskun

quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

bende OPTOMA EP726i model projeksiyon var 2,5 metreden duvara yansıttıgımda mac görüntüsünde çok net bir görüntü alamıyorum ne yapmam gerekir

Bu yazdıklarınızdan yola cıkarak yorum yapılamaz

peki hocam görüntüyü daha netleştirmek için ne yapmam lazım elimde kumandası olmadıgından bişe yapamıyorum

Önündeki mercekle oynayabilirsin.
  • Arkadaşlar bir şey soracam. Ben film koleksiyonu yapıyorum ve genelde blu-ray tarzı oluyor. Şimdi yüksek çözünürlüklü bu filmleri 22" lcd monitörümde seyrediyorum. Fakat projeksiyon alırsam genelde çözünürlükleri 1024x768 oluyor uygun fiyatlılarda. Daha yüksek çözünürlükteki filmleri bu projeksiyonla seyredersem kalite kaybı olmaz mı? Kısacası 720p ya da 1080p filmleri seyretmek için projeksiyon almak iyi bir fikir mi? Full hd bir projeksiyon mu alınmalı daha kaliteli görüntü için? Uygun fiyata var mıdır? (max 1500 tl)
  • quote:

quote:

quote:

bende OPTOMA EP726i model projeksiyon var 2,5 metreden duvara yansıttıgımda mac görüntüsünde çok net bir görüntü alamıyorum ne yapmam gerekir

Bu yazdıklarınızdan yola cıkarak yorum yapılamaz

peki hocam görüntüyü daha netleştirmek için ne yapmam lazım elimde kumandası olmadıgından bişe yapamıyorum

Öncelikle Focus ile ayarlamaya calıstınız mı?
    Lamba süresi dolmuş olabilir.
    Cihazın temizlenmesi gerekebilir.
    Kumanda ile yapacagınız ayarları cihazın üstündeki düğmelerden de yapabilirsiniz. Fakat menulerde netlik ile ilgili bir ayar yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgeolun -- 5 Ekim 2010; 13:17:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muradaydogan

herkese selamlar toshiba marka projeksiyon var bi kaç tane ve hiç açılmıyor.bana bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?

Tamire gönder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XAER0

Arkadaşlar bir şey soracam. Ben film koleksiyonu yapıyorum ve genelde blu-ray tarzı oluyor. Şimdi yüksek çözünürlüklü bu filmleri 22" lcd monitörümde seyrediyorum. Fakat projeksiyon alırsam genelde çözünürlükleri 1024x768 oluyor uygun fiyatlılarda. Daha yüksek çözünürlükteki filmleri bu projeksiyonla seyredersem kalite kaybı olmaz mı? Kısacası 720p ya da 1080p filmleri seyretmek için projeksiyon almak iyi bir fikir mi? Full hd bir projeksiyon mu alınmalı daha kaliteli görüntü için? Uygun fiyata var mıdır? (max 1500 tl)

Bluray film için 1080p lik projeksiyon cihazlarından almalısınız. O fiyata da ise bulmanız mumkun degildir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XAER0

Arkadaşlar bir şey soracam. Ben film koleksiyonu yapıyorum ve genelde blu-ray tarzı oluyor. Şimdi yüksek çözünürlüklü bu filmleri 22" lcd monitörümde seyrediyorum. Fakat projeksiyon alırsam genelde çözünürlükleri 1024x768 oluyor uygun fiyatlılarda. Daha yüksek çözünürlükteki filmleri bu projeksiyonla seyredersem kalite kaybı olmaz mı? Kısacası 720p ya da 1080p filmleri seyretmek için projeksiyon almak iyi bir fikir mi? Full hd bir projeksiyon mu alınmalı daha kaliteli görüntü için? Uygun fiyata var mıdır? (max 1500 tl)

Bluray film için 1080p lik projeksiyon cihazlarından almalısınız. O fiyata da ise bulmanız mumkun degildir.

Aslında yurtdışından getirtme imaknınız varsa mümkündür. Benq w1000, Optoma HD20 ... 1000 doların altında fiyatları olan Full HD cihazlar.

• hepsiburadadan benq mp 525p dlp projeksiyon almak istiyorum.1000 tl civarı olan makina sizce nasıl.okulda kullanılacak.ayrıca kutu içeriği yazılmamış taşıma çantası vga kablosu acaba kutusunda varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXPOXL

hepsiburadadan benq mp 525p dlp projeksiyon almak istiyorum.1000 tl civarı olan makina sizce nasıl.okulda kullanılacak.ayrıca kutu içeriği yazılmamış taşıma çantası vga kablosu acaba kutusunda varmıdır

Aşağıdaki pdf inde aksesuarları yazıyor.

• arkadaşlar bir tane projeksiyon cihazı almam gerekiyor amcam istedi sinema salonu var çok büyük değil odada pencere yok ışık girmiyor 2500-3000 ans. arası bak dedi bende çok anlamam tavsiye edebileceğiniz f/p oranı iyi olan tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • arkadaşlar uydu receverımı projeksiyona bağlamak istiyorum recevırda hdmı , compenent , scart , compozit , çıkışlar mevcut projeksiyonumda ise s-video, compozit , vga(uüstünde y pr y pb yazıyor) compozit bağlantı beni pek tatmin etmedi farklı bağlantı arayışlarına girdim şimdi ..
    1. sorum s-video bağlantısı yapabilmem için nasıl bir kabloyla bağlamam gerekir recevıra(scart to s-videomu yoksa compozit to s-video kablomu )
    2. sorum vga bağlantısın recevırın compenent bağlantısına bağlayabilirmiyim görüntü alabilirmiyim.
  • Selam arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Öğrenmek istediğim bir konu var. Yorumlar anladığım kadarıyla sadece 3d destekleyen bir projeksiyon almak 3d gözlüğümüz olsada görüntü için yeterli olmuyor. Doğru öğrenebilmişmiyim bilemiyorm :(

Ancak benim söyle bir düşüncem var. Geforce 8800 gt ekran kartım var ve bu kart sanırım 3d destekleyen modellerden. Bunun yanında acer viewsonic gibi 3d destekleyen projeksiyon alırsam + 3d gözlükle (sinemalardaki real 3d gözlük) görüntü elde edebilirmiyim.

3d projeksiyonlar normal bir görüntüyü 3d ye çevireliyorlar mı? Çeviremiyorlarsa stereoskopik player yada Nvidianin playerleri 3d görüntü alabilmem için işe yara mı ?? Yeni olduğum için tam işin içinden çıkamadım eğer şaçma bişeyler söylediysem kusura bakmayın.

Teşekkürler......
  • Arkadaşlar mrb projeksiyon ayarlarını kurcalarken bilmeden projeksiyonun ayarlarını karıştırdın şimdi projeksiyon tersten gösteriyor. Bayağı bi baktım ayarlarına ama işin içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum...
  • selam arkadaslar 240x200 16.9 kenarları siyah çerceveli motorsuz perde nereden bulabilirim? tesekkurler
  • Perde için,

heosiburada sitesinde zengin bir seçki var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-gfb

arkadaşlar uydu receverımı projeksiyona bağlamak istiyorum recevırda hdmı , compenent , scart , compozit , çıkışlar mevcut projeksiyonumda ise s-video, compozit , vga(uüstünde y pr y pb yazıyor) compozit bağlantı beni pek tatmin etmedi farklı bağlantı arayışlarına girdim şimdi ..
    1. sorum s-video bağlantısı yapabilmem için nasıl bir kabloyla bağlamam gerekir recevıra(scart to s-videomu yoksa compozit to s-video kablomu )
    2. sorum vga bağlantısın recevırın compenent bağlantısına bağlayabilirmiyim görüntü alabilirmiyim.

VGa-component adaptörü ile VGa üzerinden component(ypbpr) bağlantı yapman gerekiyor.
    Uydu alıcının kendi video kalitesi de önemlidir ayrıca.
  • Selamlar uzun araştırmalar, sizlerin yorumları ve tabiki bütçemi de ayarlayarak VIEWSONIC PJD6531W almaya karar verip bu gün siparişimi verdim ( 1570 TL 9 taksit ). 3D desteği, HDMI girişi, 1280x800 çözünürlüğü 3200:1 kontrastı ve yedek lamba hediyesi beni en çok cezbeden yanları oldu. Özelliklerine göre fiyatı Türkiye şartlarında bence fena değil.
    teknomarketim.com
    Bu Alan Adı Satılıktır | teknomarketim.com
    http://teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=PJD6531W

Evimizin salonunda kullanacağız. Salonumuz 33 m2 ( 6,5x5). Salonu küçük bir sinema salonuna çevirmek istiyorum. Malum yoğun iş temposu koşturmaca...İnsan evinde bulunduğu zamanlarda hoşça vakit geçirmek istiyor. Salonumda bulunanlar :
    PHILIPS HTS335W/12 ( 5+1 ) ses sistemi ( 600 W) , Next YE-cx2000 super receiver ( HD receiver almayı düşünüyorum), 225x125 motorlu perde.
    Cihazı kullananlarınız varmı? Bağlantıları nasıl yapmalıyım ? En iyi görüntüyü almak için hangi ayarları kullanmalıyım? Az çok bir şeyler biliyorum ama cihazı bilen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Uydu cihazında HDMI çıkış yok , ses sisteminin HDMI çıkışı var. Şu an ses sistemini scart ile uyduya uyduyuda scart ile 55 ekran tüplü televizyona bağlayarak gayet güzel kullanıyoruz. Bağlantı bu haldeyken Ses sisteminin HDMI çıkışı ile projeksiyonun HDMI girişini kablo ile bağlarsam sorunsuz çalışacağını düşünüyorum ( HD uydu alıcısı alana kadar ) . Ürün elime geçince ilk izlenimlerimi resimlerle ayrıntılı paylaşacağım.

• öncelikle selamlar 11 sınıf öğrencisiyim sınıfım için arkadaşlarımla projeksiyon almak istiyoruz fiyatında max 700 tL oLarak düşündük buna bir de buna pc masrafını da ekLersek bana en uygun modeli söylermisiniz şimdi den teşekkürler...
  • Arkadaşlar 750-800 Tl fiyata sınıf ortamında kullanılacak projeksiyon arıyorum.Şuanda piyasada bulunan bu fiyata en iyi cihazı almak lazım.Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum... Bu konuyu görmeden konu açtım ama buradan da sorayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staphylococcus

Arkadaşlar 750-800 Tl fiyata sınıf ortamında kullanılacak projeksiyon arıyorum.Şuanda piyasada bulunan bu fiyata en iyi cihazı almak lazım.Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum... Bu konuyu görmeden konu açtım ama buradan da sorayım

Bana kalırsa 100-200 daha koy XGA bir model bak. o fiyatada ancak SVGA modeller olur. Benden tavsiye.. Çocukların gözlerine yazık!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Staphylococcus

Arkadaşlar 750-800 Tl fiyata sınıf ortamında kullanılacak projeksiyon arıyorum.Şuanda piyasada bulunan bu fiyata en iyi cihazı almak lazım.Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum... Bu konuyu görmeden konu açtım ama buradan da sorayım

Bana kalırsa 100-200 daha koy XGA bir model bak. o fiyatada ancak SVGA modeller olur. Benden tavsiye.. Çocukların gözlerine yazık!

Peki sizin önerdiğiniz XGA bir model söyler misiniz?950-1000 civarı..
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.