Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johhny depp

arkadaşlar bende epson tw 700 projeksiyon cihazı var ve tavana asmak istiyorum ama uygun askı aparatı bulamıyorum piyasadakilerin hepsi üç kollu ve o üç kolda yetişmiyor zaten bunların dört kollusu yokmudur

ben cihazla birlikte askı aparatımıda değiştirdim. (vogel's epc 6545) içinden çıkmayan ekstralar yok. 4 kol var. ama ben cihazı (AE-4000) 3 kolla astım. en büyük özelliği, cihazı istediğiniz yöne(yukarı,aşağı,sağa,sola,çapraza) istediğiniz kadar açı verip çevirebiliyorsunuz. tavana astığınızda cihaz sarkmıyor, aparat kısa olduğundan çok şık duruyor ve çirkin bir görüntü oluşmuyor. zaten ödül vs almış (google dan bakın). ama biraz fiyatı pahalı, ben bimeks den aldım. hatta böyle bir aparatı bulduğuma bile şaşırdım şiddetle tavsiye ederim

buda resmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 28 Ekim 2010; 12:19:40 >

• nereden bulabilirim bunu google de arattırdım birşey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: johhny depp

nereden bulabilirim bunu google de arattırdım birşey bulamadım

http://www.bimeks.com.tr/urun/1387/113225/vogels-epc6545-projeksiyon-tavan-aski-aparati.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 27 Ekim 2010; 23:09:47 >
  • tşk aparat işini hallettim
  • 2000tl civarında Playstation ve bluray filmler için bir projektör cihazı bakıyorum, acaba neler önerebilirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loth

2000tl civarında Playstation ve bluray filmler için bir projektör cihazı bakıyorum, acaba neler önerebilirsiniz ?

Benim gördüğüm kadarıyla Türkiye'de projektör almak zor iş (özellikle ev sineması projektörü). Çeşidi bol (görünen) bir tek istanbul bilişim var. Onda da görünen modellerin %95'i stokta yok. pazar günü ankara vatana uğrayıp bari acer5360 alıyım dedim. o da kalmamış, sadece farklı 3 şehirde birer tane kalmış, tezgahtarda onlar teşhir olabilir dedi, o da yattı.

Benim eğlence projektörü kıstasım doğal (native) görüntü oranının 16:9 olması. Buna göre piyasada bulunan ve (göreceli) pahalı olmayan 3-5 projektör var. tw 700, tw 450, bulunabilirse acer 5360 var.

Playstation ve bluray filmler için full hd (1920*1080) olması çok iyi olur. senin için tw 2900 ideal bence. biraz daha para vermen gerekebilir belki, fiyatını tam bilmiyorum ama forumdan birisi almıştı sanırım...

Aslında yurtdışından getirtebilirsen 2000 liranın bile altında epson 8350 var ki, test siteleri mükemmel fiyat/performans vermişler. Tam senlik. Ayrıca yine yurtdışından optoma hd66 da var. O da 1000 lira. Bununla ilgili bir soru da ben sorayım belki bilen vardır. Yurtdışından projektör getirtirken havaalanında sorun çıkıyormu? Bavula koymayıp uçakta yanımızda getirebilirmiyiz (bavulda kırmayalım makinayı diye)?

Son olarak; projektörü olan arkadaşlar imkanları varsa film veya oyun sırasındaki görüntülerin kaliteli fotoğraflarını çekip buraya yüklerlerse, projektör alacak olanların teşekkürlerini alırlar diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

quote:

Orijinalden alıntı: loth

2000tl civarında Playstation ve bluray filmler için bir projektör cihazı bakıyorum, acaba neler önerebilirsiniz ?

Benim gördüğüm kadarıyla Türkiye'de projektör almak zor iş (özellikle ev sineması projektörü). Çeşidi bol (görünen) bir tek istanbul bilişim var. Onda da görünen modellerin %95'i stokta yok. pazar günü ankara vatana uğrayıp bari acer5360 alıyım dedim. o da kalmamış, sadece farklı 3 şehirde birer tane kalmış, tezgahtarda onlar teşhir olabilir dedi, o da yattı.

Benim eğlence projektörü kıstasım doğal (native) görüntü oranının 16:9 olması. Buna göre piyasada bulunan ve (göreceli) pahalı olmayan 3-5 projektör var. tw 700, tw 450, bulunabilirse acer 5360 var.

Playstation ve bluray filmler için full hd (1920*1080) olması çok iyi olur. senin için tw 2900 ideal bence. biraz daha para vermen gerekebilir belki, fiyatını tam bilmiyorum ama forumdan birisi almıştı sanırım...

Aslında yurtdışından getirtebilirsen 2000 liranın bile altında epson 8350 var ki, test siteleri mükemmel fiyat/performans vermişler. Tam senlik. Ayrıca yine yurtdışından optoma hd66 da var. O da 1000 lira. Bununla ilgili bir soru da ben sorayım belki bilen vardır. Yurtdışından projektör getirtirken havaalanında sorun çıkıyormu? Bavula koymayıp uçakta yanımızda getirebilirmiyiz (bavulda kırmayalım makinayı diye)?

Son olarak; projektörü olan arkadaşlar imkanları varsa film veya oyun sırasındaki görüntülerin kaliteli fotoğraflarını çekip buraya yüklerlerse, projektör alacak olanların teşekkürlerini alırlar diye düşünüyorum...

ceple cekilmiş bir resim. Acer H5360 ile 3m draper perdede görüntü.

Buda perdenin kapalı hali.40" lcd ile mukayese edilmesi açısından koydum. Guzel makineyle çekersem forumu resme boğarım.

Havaalanında sorun yaşamadık biz. Ama gıcık bir memur sana gelirse vergiye tabi tutabilir sanırım.
    Epson 8350 bir sonraki projeksiyon adayım. Cok ovguler alıyor.

• Fotoğraflar için teşekkürler. Mağazalardaki ışığın çok olmasından sanırım görüntü daha soluk görünüyor. Ev ortamında görüntüler çok daha iyi görünüyor. 5360'ın görüntüsünü de beğendim. (bu modelle ilgili yazı ve fotoğraf web'de pek yok) Geçen gün alabilsem iyi olacakmış.

Bayramda amerikadan projektör getirtme ihtimalim var. Bu defa da hd 66'yı almayı deneyeceğim gibi :) İlerde belki 3d olayına girme ihtimalinden (gözlük ve yeni ekran kartı gerekecek tabi) bu ikisinden birini almam iyi olacak.

Bu arada senin perden de sanırım iyi bir perde. (odanın tasarımına da tam uymuş) Projektör aldıktan sonra bir perde araştırması da yapıcam artık...
  • selam, mitsubishi HC 1600 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?
  • Ben genelde şu 2 sitenin incelemelerine bakıyorum. (ama siteler markalara tarafsız bakıyorlarmı bilmiyorum) Bu sitelere göre de hc 1600, ev sineması olarak (kendi sınıfında) orta-ortaüst ayarında gibi. Ayrıntılar için:

Projector Reviews
    Page not found - Projector Reviews
    http://www.projectorreviews.com/mitsubishi/hc1600/proscons.php

www.projectorcentral.com
    Mitsubishi HC1600 Projector Review
    http://www.projectorcentral.com/mitsubishi_hc1600_review.htm

• mitsubishi hc1600 ile epson tw450 arasında kaldım. Bu sitelerde tw450 hakkında yorum yok. sizce hangisi?
  • Üstatlar bizim okulda BENQ MP514 bir projektör var yansıtılan görüntü yeşilimsi oldu lamba ömrü bitmemiş bunu eski parlak haline nasıl getireceğiz bilen varsa lütfen cevaplasın ,çünkü şu haliyle iyi görüntü vermiyor.Önce iyi idi.
    İlgilenenlere şimdiden teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerz

mitsubishi hc1600 ile epson tw450 arasında kaldım. Bu sitelerde tw450 hakkında yorum yok. sizce hangisi?

Projektör konusunda çok bilgiye sahip değilim ama kendi fikrimi söyleyim. Bunlar kalite ve fiyat olarak birbirine yakın görünüyorlar. (1600'ün fiyatını bilişimde bile göremedim bu arada, 1500 vardı o da tabii stokta yok görünüyo :) ) tw 450 hakkında ben de inceleme göremedim. "digital multimedia projector" diye geçiyor. oyun, sinema, sunum ne istersen yap dermiş gibi sanki. hc 1600'de direk home theatre yazıyor. aslında ev sineması için 3lcd (burada tw 450 oluyor) görüntü kalitesi açısından daha iyi diye biliyorum ben. ama ev sineması için her lcd, her dlp'den iyidir demek tabii ki yanlış olur. (5360 ve hd 66'da dlp ama bence fiyatına göre iyi cihazlar)

Bana göre ikisinin arasında görüntü kalitesi olarak hc 1600 daha iyi gibi. Ama epson'unda sanırım servisi-yedek parçası daha iyidir. İzleyebilme imkanın varsa bi izle ikisinide. Fiyatlarını kıyasla, kararını ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: mybilge

Üstatlar bizim okulda BENQ MP514 bir projektör var yansıtılan görüntü yeşilimsi oldu lamba ömrü bitmemiş bunu eski parlak haline nasıl getireceğiz bilen varsa lütfen cevaplasın ,çünkü şu haliyle iyi görüntü vermiyor.Önce iyi idi.
    İlgilenenlere şimdiden teşekkürler!

görüntüyü bilgisayardan mı aktarıyorsunuz? farklı görüntü kaynakları ile denediniz mi? Yada kabloyu degistirmeyi denediniz mi? VGA kablo kullanıyorsanız pinlerden biri yada bir kaçı kırılmış olma ihtimali yüksek
  • Bence de hc1600 daha iyi gibi. galiba onu alacağım.
  • Farklı bilgisayarlarda denedim sonuç aynı ,herhalde tavsiyenize uyup kabloyu değiştireceğiz birde
    bakalım ne olur. Cevabınız için teşekkürler!
  • Dm800 dvi çıkışı 1080 yazıyor..Dvi to vga aparatı ile projeksiyona giriş yapıyorum ,projeksiyonda hd kanallara gelince 1080/50i yazıyor. Sd kanallarda 720p /480p yazıyor..tabi görüntü kalitesi düşüyor..
    şimdi bu svga projeksiyonun hd kalitesinde görüntü verdiği anlamına gelir mi?
    Selamlar..
  • Herkese iyi akşamlar.

Projeksiyon cihazı almak istiyorum. Nette bayağı araştırdım ama araştırma yaptıkça kafam karıştı.
    Çok fazla marka ve seçenek olunca karar veremedim. Malum böyle cihazlar iyi düşünülüp bir kere alınır.

Ben bir ev kullanıcısı olarak, alacağım cihazı bilgisayarıma bağlayacağım ve sadece film izleyeceğim. Filmler 720p ve üzeri olabiliyor çoğunlukla. Bu görüntü kalitesini yakalamak istiyorum. Ama çok aşırı da para harcayamam. Bu amacıma yönelik olarak bir projeksiyon cihazı arıyorum. Lamba ömrü de önemli en azından 3.000 saat olsun isterim. 1.000 - 1.400 TL arası bütçe ayırabilirim.

Bu tercihlerime uygun bir seçenek önerebilir misiniz? Ya da ben bu seçenekler için hangi özelliklere sahip bir projeksiyon almalıyım?

Şimdiden teşekkürler...
  • Sony'den bir projeksyon buldum...

Sony VPL-EX7 (2000 Ansilumen 1024x768) LCD Projeksiyon Cihazı

Kontrast 500:1 diyor. Evde kullanmak için kntrast nasıl sizce?

Önceki mesajla beraber düşünürseniz, daha iyi olacaktır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklıngözyaşları

Herkese iyi akşamlar.

Projeksiyon cihazı almak istiyorum. Nette bayağı araştırdım ama araştırma yaptıkça kafam karıştı.
    Çok fazla marka ve seçenek olunca karar veremedim. Malum böyle cihazlar iyi düşünülüp bir kere alınır.

Ben bir ev kullanıcısı olarak, alacağım cihazı bilgisayarıma bağlayacağım ve sadece film izleyeceğim. Filmler 720p ve üzeri olabiliyor çoğunlukla. Bu görüntü kalitesini yakalamak istiyorum. Ama çok aşırı da para harcayamam. Bu amacıma yönelik olarak bir projeksiyon cihazı arıyorum. Lamba ömrü de önemli en azından 3.000 saat olsun isterim. 1.000 - 1.400 TL arası bütçe ayırabilirim.

Bu tercihlerime uygun bir seçenek önerebilir misiniz? Ya da ben bu seçenekler için hangi özelliklere sahip bir projeksiyon almalıyım?

Şimdiden teşekkürler...

sen tam da acer h5360 tan bahsediyosun :D bimekste 1425 tl şu anda , ayrıca 3d özelliğide mevcut, daha yuksek görüntü formatlarınıda destekliyo,netten almak istiyosanda birsürü sanal satıs sıtesınde satılıyo bu ürün , ama birazcık daha ucuz bişe arıyosan epson tw450 var ,bu iki projeksıyon 720p dir .yani doğal çözünürlükleri 1280 720 dir . bence bu ikisini bi araştır .

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.