Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alp_o

quote:

Orijinalden alıntı: alp_o

Arkadaşlar merhaba
    Oğlumun okulunda projeksiyon alacaklarmış.
    İlkokul için uygun profosyonel olmayan ama yarı yoldada bırakmayacak cihaz önerileriniz nedir.
    Malum cihazları okul alacağı için fiyat konusu önemli

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

abimin okuluna da alacaklarmış tavsiye istedi,
    uygun fiyatlı laptop ve buna uygun projieksiyon önerisi gerek
  • CASIO XJ-A245 DLP bu modeli kıskandım hem led hemde 1280*800 çözünürlük olduğu için ama fiyatını görünce LG hs102 im gözümde efsane oldu valla
  • Alp_o , Bu konuda bütçe belirtirsen bazı önerilerde bulunabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Alp_o , Bu konuda bütçe belirtirsen bazı önerilerde bulunabilirim.

Bütçe sanırım fiyatı en uygun olanlardan olmalı :D
    Ucuz ve sorun çıkarma ihtimali düşük bir cihaz yeterli
    Görüntü kalitesi ve diğer özellikler sanırım pek düşünülmüyor.
  • arkadaşlar sınır 1200 tl ve sadece ev ortamında film için tavsiye edebileceğiniz cihaz varmıdır.

saygılarımla
  • Daha önce panasonic topiğinde yazdığım sorunu bu topikte sizlerle paylaşmak istedim. Uzun zamandır cevabını bulamadığım sorunu sizlerle paylaşmak istedim. Kullandığım Panasonic ax100 projeksiyonu 7.5 metrelik PROFİGOLD marka HDMI kablo ile Egreat r1b mkv player a bağlayarak kullanmaktayım. Görüntü kalitesinden oldukça memnunum. Projeksiyonun option bölümünde HDMI SİNYAL LEVEL bilgisi aktif değil. HDMI kablo kullanıldığında HDMI SİNYAL LEVEL bilgisi aktif olması gerekli diye düşünüyorum. Kablo uzunluğu fazla olması buna neden olur mu? Sizce sorun nedir?

• Medium marka perde tavsiye ediliyor genelde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckd

arkadaşlar sınır 1200 tl ve sadece ev ortamında film için tavsiye edebileceğiniz cihaz varmıdır.

saygılarımla

incele istersen

www.istanbulbilisim.com.tr
    SP L220W LCD (LAMBA HEDİYELİ) Samsung Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_SP-L220W-LCD-LAMBA-HEDIYELI-PROJEKSIYON,12091.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur666

Arkadaşlar 2,5 yıldır kullandığım panasonic ax100 hd ready projeksiyon cihazımı satmayı düşünüyorum.Alet en fazla 300 saatte yarın net rakamı yazarım
    6 aylık bebeğim olduğu için ve yeni işimdeki seyahatlerden dolayı pek kullanamıyorum satıp lcd tv alıcam alan kişiyede 10 metre profigold hdmi kablomu ve orta kalite 180*180 perdemi de vereceğim fiyatı sizce ne kadar eder? 7 ay daha garantisi var dediğim gibi sadece HD film ve hd-smart tan maç izlerken kullandım film izlerken bence lcd lerden çok üstün ama satmak zorundayım sinema odamı yavaş yavaş dağıtmak zorundayım çocuk odası için.Sizden fiyatı ne kadar eder ve ihtiyacı olan varsa temasa geçebiliriz kumandası herşeyi tam sadece İstanbul içi elden vereceğim alacak kişi gelip görüntüsünede bakabilir.
    Sağolun şimdiden

ugur666
    Bir fiyat belirleyebildin mi? Duruma göre değerlendirebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Medium marka perde tavsiye ediliyor genelde...

Yalnızca şunlardan birini alabilirim usta tigger-codegen-peak hangisini tercih etmeliyim?
  • Herkese selamlar,

çözünürlük, dev görüntü, lamba örü, tavsiyeler, tavsiyeler ...
    sonunda gözümü kararttım, elektronik eşya satan bir arkadaşımın da yardımı ile casio xj-a245 cihazım bu akşam gelmiş, yarın elimde :D. codegen tripodlu 240x200 bir de perde aldım. perdenin yarın elime geçme ihtimali düşük ama sanırım cumartesi sistemi kuracağım. cihaz bana yaklaşık 2400 liraya mal oldu; ki bu da almanyadan bile 1200€ fiyat aldığımı düşünürseniz mantıklı bir fiyat gibi geldi.

çok heyecanlıyım

ps3 ve nintendo wii var; 2 hafta sonra pes 2011de messiyi neredeyse gerçek boyutlarında evde konuk edecem

Epeydir araştırdığım bu cihazla ilgili hiç bir yerde doğru dürüst görüntü yada bilgi yok. görüşlerimi yakında paylaşacağım; ancak bu konuda deneyimli bir kullanıcı değilim, o nedenle kim neyi bilmek istiyorsa sorsun.

• Hayırlısı olsun. Güle güle kullan.. O halde görüntüleri ve videoları paylaşmakta sana düşüyor :) Tecrübelerini burada bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: od1907

Herkese selamlar,

çözünürlük, dev görüntü, lamba örü, tavsiyeler, tavsiyeler ...
    sonunda gözümü kararttım, elektronik eşya satan bir arkadaşımın da yardımı ile casio xj-a245 cihazım bu akşam gelmiş, yarın elimde :D. codegen tripodlu 240x200 bir de perde aldım. perdenin yarın elime geçme ihtimali düşük ama sanırım cumartesi sistemi kuracağım. cihaz bana yaklaşık 2400 liraya mal oldu; ki bu da almanyadan bile 1200€ fiyat aldığımı düşünürseniz mantıklı bir fiyat gibi geldi.

çok heyecanlıyım

ps3 ve nintendo wii var; 2 hafta sonra pes 2011de messiyi neredeyse gerçek boyutlarında evde konuk edecem

Epeydir araştırdığım bu cihazla ilgili hiç bir yerde doğru dürüst görüntü yada bilgi yok. görüşlerimi yakında paylaşacağım; ancak bu konuda deneyimli bir kullanıcı değilim, o nedenle kim neyi bilmek istiyorsa sorsun.

• Arkadaşlar ihtiyacı olan için kaçırılmayacak fırsat;

Daha 100 saatte, 3 aylık EPSON TW-5500...

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43280206
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Medium marka perde tavsiye ediliyor genelde...

Yalnızca şunlardan birini alabilirim usta tigger-codegen-peak hangisini tercih etmeliyim?

yokmu yardım
  • selamlar
    CURV HD egimli perdelerden bilgisi olan varmı ev icin nasıl
    bu iki markayi turkiyeden bulabilirmiyim

1 SMX cinema solutions ProMask-Curv perde
    2 Sİ screen innovations Black Diamond curv hd perde
  • sevgili projeksiyon dostlari,Pro Series 6, Hi-Def Video Projector - Latest August, 2010 Model, 379$ amerikadan getirme imkanim var. evde divx,mkv(300-400mb)izlemek icin yeterli olurmu. 1 adette lamba hediyesi var.bu isi bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim.tesekkurler
  • Merhabalar arkadaşlar. Asagida ozelliklerini yazacagim projeksiyon cihazi nasildir? Bilgisi olan arkadaslar yanitlayabilirse sevinirim.cihazi wii ve tv icin kullanmak istiyorum. İlgilenen arkadaslara simdiden tesekkurler.

Genel Özellikler

Sınıftan toplantı odasına, evde ve yolda, Optoma'nın projektör ürünleri tüm prezentasyon ihtiyaçlarınıza çözüm getirir.

XGA (1024x768) / Doğal çözünürlük
    HD uyumlu – 1080p destekli
    VGA monitör loop through
    (bekleme modunda çalışır > 1W)
    BrilliantColorTM Teknolojisi
    Güvenlik Çubuğu ve Kensington Kilidi
    RS232 kontrolü
    Hızlı kapatma
    Yerleşik hoparlör
    Ağ desteği
    Teknik Özellikler

Teknoloji: Texas Instruments DLP teknolojisi
    DLP yongası: 0.55" XGA DC3 DMD yongası
    Yerleşik çözünürlük: 1024×768 (XGA)
    Sinyal desteği: 1600×1200'e kadar (UXGA)
    Parlaklık: 3500 ANSI Lümen
    Karşıtlık (kontrast): 3000/1
    Renk: 1073 milyon renk
    Projeksiyon lensi: F# 2.4 – 2.66, f = 18.2 – 21.9 mm
    Büyütme-odak: 1.2x manuel büyütme ve odaklama
    Görüntü boyutu: 30.7" ile 307.6" arası
    Projeksiyon mesafesi: 1.2 m ile 10 m arası
    Throw ratio: 1.6-1.92:1
    Dijital keystone düzeltmesi: +/- 30 derece (dikey)
    Kenar oranı: 4:3 yerleşik, 16:9 uyumlu
    Yatay tarama hızı: 15.3-91.4 kHz
    Dikey tarama hızı: 43 – 87 Hz
    Bilgisayar uyumu: UXGA, SXGA+, SXGA, XGA, SVGA, VGA kompresyon, VESA standardında PC/Mac uyumlu
    Video uyumu: HDTV (720p/1080i/p), SDTV (480i/p, 576i/p), tam NTSC, PAL, PAL-M, PAL-N, SECAM
    Giriş/çıkışlar: 1x HDMI, 2x VGA (YPbPr/RGB/SCART), 1x S-Video, 1x kompozit, 3x ses, 1x VGA çıkış, 1x ses, 1x RS-232, 1x RJ45 Ethernet, 1x miniUSB, 1x 12V çıkış
    Hoparlör: 2x 5W (toplam 10 W)
    Gürültü: 30 dBA
    Lamba: 230 W kullanıcı tarafından değiştirilebilir lamba
    Lamba ömrü: Standart modda 4000 saat, parlak modda 3000 saat
    Boyutlar: 324 x 234 x 97 mm
    Ağırlık: 2.86 kg

2. Cihaz

Genel Özellikler

Sınıftan toplantı odasına, evde ve yolda, Optoma'nın projektör ürünleri tüm prezentasyon ihtiyaçlarınıza çözüm getirir.

XGA (1024x768) / SVGA (800x600) Doğal çözünürlük
    2 watt amplifikatörlü bir dahili hoparlör
    HDTV uyumlu (720P, 1080i/p)
    VGA monitörü Loop Thru .
    (bekleme modunda çalışır > 1W)
    BrilliantColorTM Teknolojisi
    Güvenlik Çubuğu ve Kensington Kilidi
    RS232 kontörlü
    Hızlı kapatma
    Teknik Özellikler

Görüntü Teknolojisi : XGA (1024 x 768) up to UXGA
    Parlaklik : 2600 ANSI Lumens
    Kontrast Orani : 3000 : 1
    Gürültü Seviyesi - STD mode : 28dB
    Ağırlık (kg) : 2.3
    Lamba Tipi : 185W
    Lamba Ömrü* (saat) : 4000/3000  (Standart/Parlak Mod)
    Boyutlar WxDxH (mm) : 286 x 192 x 84
    En-Boy Orani : 4:3 Doğal, 16:9 Uyumlu
    Perde Ölçüsü : 0.78 - 7.70m (27.49” arası 303.12”) Diyagonal 4:3
    Yansitma Açisi Orani (Throw Ratio) : 1.95 ~ 2.15:1
    Zoom Tipi : 1.1x Manual
    Uzaktan Kumanda : Var
    Keystone düzeltme : ±40° Vertical
    Girişler : 2 x VGA (YPbPr/RGB/SCART/,S-Video, Composite, Audio In,
    Kontrol : RS232,
    Çıkışlar : Audio Out, VGA Out,
    Speaker (Watts) : 2
    Features : Security Bar,
    Çanta : Var
    Garanti Süresi : 2 yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magu -- 26 Eylül 2010; 18:34:12 >

• merhaba ben de sınıfıma projeksiyon araştırıyorum ama karar veremedim ,sonuçta kısıtlı bütçeyle en iyisini almaya çalışıyoruz öğrenciler için(bizim bütçemiz:800 civarı) benq dan şöyle bir projeksiyon buldum lamba ömrü 6000 saat diyor mesela
    fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

• Merhaba arkadaşlar yeni bir projeksiyon kullanıcısıyım cihazım epson emp-s3 modeli eski bişey ama şimdilik işimi görüyor. sorunum ise ekrana görüntünün tamamının gelmemesi yani şöyle örnek vereyim.bir diyalog sahnesi düşünün karşılıklı iki kişi var normalde o ekran tv.de tam ekran gözükürken projeksiyonda kişilerden birinin yüzü ya yarım gözüküyo yada hiç gözükmüyor.zoom ve başka ayarlarlada uğraştım ama nafile bir sonuç alamadım yardımcı olurmusunuz? iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.