Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne marka ve model. Bizim sattığımız bir markaysa biz hallederiz.
  • Sharp PG 10s
  • Maalesef arkadaşım bizim sattığımız bir marka değil. Kendi servisine vermeniz daha doğru olur. Kolay gelsin.
  • yanıtınız icin tesekkur ederim. Yetkili Servisi disinda burada tamir eden baska servis varsa burada yanitini beklerim. Marka: Sharp PG - 10s
  • Geçen Perşembe Epson TW450 yi aldım, aletten çok memnunum diyebilirim. PS3 GOW3 gayet başarılı bence. Gündüz için de ideal. Filmler içinde bana yetecek düzeyde. Üst modelleri görmediğim için bilemiyorum ama şahsen herkese tavsiye ederim.
  • arkadaslar yukarıdada sorumu belırtmıstım ama yanıt alamadım bı kac arastırma yaptım ve full hd ps3 ve mkv fılmler ıcın kullanılabılecek bı kac model buldum istanbul bilişimden baktıgım bu m odellerı eger amerıkada bulabılırsem sanırım daha uygun fıyatlara alabılrıım..hangısını onerırsınız..?

www.istanbulbilisim.com.tr
    Panasonic PT-AE4000 LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_PT-AE4000-LCD-PROJEKSIYON,11003.html

Panasonic PT-AE3000 LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_PT-AE3000-LCD-PROJEKSIYON,6605.html

• merhaba arkadaşlar.
    ben pc-projeksiyon bağlantısı yapmak istiyorum (hdmi girişli olursa güzel olur). pc mevcud, projeksiyonu alacağım. 1080p filmleri gösterebilecek.
    önerilerinizi alabilirmiyim.

--4-6 metreye yerleştirilebilir,
    --genelde karanlık ortam yada çok az ışık olan bir ortamda kullanacam,
    --2000 liraya kadar verebilirim.

ayrıyetten, bu pc projeksiyon bağlantısı için pc ye nası bir ek kart almam gerekir, nedir??
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racher -- 2 Ağustos 2010; 22:39:40 >
  • Anıl hayırlı olsun cihazın bende de aynısından var. 2 ay oldu alalı, ps3,tv performansı gayet güzel fiyat/performansa göre başarılı bir cihaz...
  • Merhaba Arkadaşlar,

Casio'nun yeni çıkardığı bir projeksiyon varmıi. Biraz sitesini inceledim. 20.000 ömrü olduğunu söylüyorlar hemde 2500 ansilümen'de! bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı? Alan veya deneyen varmı? Siteden sundukları bilgileri çok cazip ama yinede bi danışmak isterim.

ürünün sitesiwww.superprojeksiyon.com

görüşlerinizi bekliyorum.
  • Projeksiyon uzmanları, dünyanın sayılı kararsızlarından birisi olarak bilgilerinize ihtiyacım var...

Evimin duvarına projektör yansıtmak istiyorum. Duvar rengi kirik beyaz. Simdilik perde yerine bunla idare edecem gibi gorunuyor. Yansitacagim duvarin eni 5 boyu 3 metre. Tabi hepsini kullanmayacağim. Alacağım projeksiyonun kalitesine göre belli uzakliktan yansıtacagim, artık en kaliteli ve en geniş ekranı nerden yakalarsam belki 3-4 metre. Izleme mesafem yaklaşık 5.5-6 metre. Genel amacım film izlemek ve 2500TL ye kadar butce ayirdim.

Sizlerin onerisinin yanısıra, asagida linkini verdigim Optoma HD66 icin goruslerinizi merak ediyorum.
    Optoma HD66 DLP Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/OPTOMA_HD66-DLP-PROJEKSIYON,14934.html

Aslinda Full HD alacaktim, fakat bu aletin 3D olusu biraz beni cezbetti acikcasi. Yakin zamanda filmlerin hep 3 boyutlu cekilecegini dusunuyorum. Ozellik olarak digerleriyle kiyasladigimda her ne kadar kotu gorunmesede projektorler hakkinda cok bilgim yok. Ornegin genis bir izleme alanim varken cozunurluk ve kontrast konusunda daha mi seçici olmalıyım? Parlaklık sanırım işimi görür zaten yalnizca geceleri kullanicagim.

Benim kullanım alanımı ve amacımı düşünerekten sizce işimi görür mi diye size danışmak istedim. Varsa önerileriniz müteşekkir olurum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: firsez00

Projeksiyon uzmanları, dünyanın sayılı kararsızlarından birisi olarak bilgilerinize ihtiyacım var...

Evimin duvarına projektör yansıtmak istiyorum. Duvar rengi kirik beyaz. Simdilik perde yerine bunla idare edecem gibi gorunuyor. Yansitacagim duvarin eni 5 boyu 3 metre. Tabi hepsini kullanmayacağim. Alacağım projeksiyonun kalitesine göre belli uzakliktan yansıtacagim, artık en kaliteli ve en geniş ekranı nerden yakalarsam belki 3-4 metre. Izleme mesafem yaklaşık 5.5-6 metre. Genel amacım film izlemek ve 2500TL ye kadar butce ayirdim.

Sizlerin onerisinin yanısıra, asagida linkini verdigim Optoma HD66 icin goruslerinizi merak ediyorum.
    Optoma HD66 DLP Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/OPTOMA_HD66-DLP-PROJEKSIYON,14934.html

Aslinda Full HD alacaktim, fakat bu aletin 3D olusu biraz beni cezbetti acikcasi. Yakin zamanda filmlerin hep 3 boyutlu cekilecegini dusunuyorum. Ozellik olarak digerleriyle kiyasladigimda her ne kadar kotu gorunmesede projektorler hakkinda cok bilgim yok. Ornegin genis bir izleme alanim varken cozunurluk ve kontrast konusunda daha mi seçici olmalıyım? Parlaklık sanırım işimi görür zaten yalnizca geceleri kullanicagim.

Benim kullanım alanımı ve amacımı düşünerekten sizce işimi görür mi diye size danışmak istedim. Varsa önerileriniz müteşekkir olurum :)

Eger nvidianın sağlam bir ekrankartına sahipseniz 3d vision kitle beraber 3dprojektor kesinlikle tavsiye ederim. Bu konfigurasyonunuz yoksa 3dnin pek bir anlamı kalmıyor.

• Tesekkurler. Ben cihazi blueray'e takmayı dusunuyorum. Ordan kaliteli goruntuyu alabilirim sanırım.

Peki esas cihazdan kaliteli goruntu alabilir miyim sizce. Cozunurluk benim icin yeterli olur mu veya kontrast? Bu kadar parayi isime yaramayacak bir seye akitmak istemiyorum. Yansitacagim duvarda en azindan 3 metre genisliginde izleyebilmek istiyorum. Izlemek ve projektoru koymam icin 5.5-6 metreye kadar mesafem var. Ne dersiniz?

Birde sizin onerebileceginiz baska bir 3D projeksiyon var midir fiyati cok ucuk olmayan? Linke tikladiysaniz farketmissinizdir, Optomanin fiyat cok avantajli duruyor. Ben aslinda bu cihaza bayag kafayi taktim ama bu işten anlayan birinin onayını almadan alamam işte:)

yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsez00

Tesekkurler. Ben cihazi blueray'e takmayı dusunuyorum. Ordan kaliteli goruntuyu alabilirim sanırım.

Peki esas cihazdan kaliteli goruntu alabilir miyim sizce. Cozunurluk benim icin yeterli olur mu veya kontrast? Bu kadar parayi isime yaramayacak bir seye akitmak istemiyorum. Yansitacagim duvarda en azindan 3 metre genisliginde izleyebilmek istiyorum. Izlemek ve projektoru koymam icin 5.5-6 metreye kadar mesafem var. Ne dersiniz?

Birde sizin onerebileceginiz baska bir 3D projeksiyon var midir fiyati cok ucuk olmayan? Linke tikladiysaniz farketmissinizdir, Optomanin fiyat cok avantajli duruyor. Ben aslinda bu cihaza bayag kafayi taktim ama bu işten anlayan birinin onayını almadan alamam işte:)

yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur.

Benim cihazım Acer H5360. Optoma ile aynı sınıf bir alet ama inceleyenler Acerın biraz daha iyi olduğunu söylüyor. Belki oyledir belki değildir o kadar önemli değil. Cihazları aynı kabul edersek;

Tabiki çok kaliteli görüntü alırsın çok memnun kalacaksın tereddütsüz. Ben 3 metre genişliğinde Draper motorlu perdeye yansıtıyorum.perdeye 5.5 metre mesafede.izleme mesafemde 5 metre. Bana kalırsa 720p çözünürlük 3 metre genişliğinde görüntüye ucu ucuna yetiyor sana tavsiyem 2.5 metre genişliğin seni daha çok memnun edeceğidir.

Bluray demişsin eğer kastın blueray cihaz ile direk olarak 3d filmler izlemekse; bu cihazla o mümkün değil ama blueray 3d filmleri Nvidia Vision 3Dkit ve ekrankartına sahip bir bilgisayar vasıtasıyla sorunsuz mutlu mesut seyredebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatroxx -- 4 Ağustos 2010; 12:02:58 >

• Çok sagol dostum. Optoma HD20 almaya karar verdim 1920x1080 çözünürlükte daha geniş açıda daha kaliteli izlerim gibi düşündüm, yansitabilecegim yaklasik 5 metrelik alanim var, almisken iyice keyfine bakalim:D

3D icin henuz erken sanki. 1-2 sene daha bekler, teknoloji bana, ben teknolojiye oturunca alirim artik:) tekrardan sagol...
  • Hd20'ye verilen paraya yazık O paraya daha iyi alternatifler çok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Hd20'ye verilen paraya yazık O paraya daha iyi alternatifler çok !

mesela hocam hangılerıdır.?yukarıda ıkı kere sordum herhalde pek bılgılı veya amerıka fıyatlarıyla alakalı tecrube sahıbı bır arkadasımız bulunmuyor forumda..barı sız soyleyın dostum. ben mesela mkv fılm ve ps3 xbox kullanımı ıcın alacagım bır ıkı model soyleyınde degerlendırelım..

saygılarımla
  • Forumda çok defa söylediğim için tekrar söylemedim.

HD20'yi kafadan eleyebilirsin. Onun yerine full hd 3LCD Epson, Sanyo vb. modelleri inceleyebilirsiniz. Benzer fiyata modeller mevcut.
  • quote:

Yılmaz hocam bu HD20'ye antipatin neden? Ben kullanıyorum, gayet de memnunum. Fan sesi dediniz, emin olun fanın sesini duymuyorum bile, zaten filim izlerken fan sesini kim duyar Fiyat/performans olarak gayet iyi bir ürün, gerçi ben Amerikadan aldım, çok çok ucuza geldi bana. O fiyata burdan almaya kalksam LED projektörler nerdeyse o fiyata burda. 4 ya da 5 metreden uygun ışık ortamında Bluray, 1080P filimlerde oldukça başarılı bence. Bu arada LCD/Plazma TV'lerdeki performansı kimse projektörlerden beklemesin, o canlılıkta değil görüntüler malesef, ama güzel bir sinema deneyimi yaşatıyor orası kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Yılmaz hocam bu HD20'ye antipatin neden? Ben kullanıyorum, gayet de memnunum. Fan sesi dediniz, emin olun fanın sesini duymuyorum bile, zaten filim izlerken fan sesini kim duyar Fiyat/performans olarak gayet iyi bir ürün, gerçi ben Amerikadan aldım, çok çok ucuza geldi bana. O fiyata burdan almaya kalksam LED projektörler nerdeyse o fiyata burda. 4 ya da 5 metreden uygun ışık ortamında Bluray, 1080P filimlerde oldukça başarılı bence. Bu arada LCD/Plazma TV'lerdeki performansı kimse projektörlerden beklemesin, o canlılıkta değil görüntüler malesef, ama güzel bir sinema deneyimi yaşatıyor orası kesin

Bende hep çok olumlu şeyler okudum HD20 ile ilgili. Zaten o sınıfta Benq W1000 ve Optoma HD20 dışı bir alternatif yok.

• Merhaba,

Projeksiyon cihazini laptopa bagladigimda perdede sadece masaustumdeki foto yansiyor ve herhangi bir pencereyi oraya surukleyerek gorebiliyorum.Laptop ekraninda boylelikle perdedeki goruntuyu goremiyorum. Bu da ozellikle duzeltme islerinde beni cok zorluyor.

Yardimlarinizi rica ediyorum.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satabaqq -- 11 Ağustos 2010; 21:59:38 >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.