Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.amazon.com
    Amazon.com: Playstation 3 Analog AV Multi Out to Component Cable: Video Games
    http://www.amazon.com/Playstation-Analog-Component-Sony-2-3/dp/B0032Z4OMA

(tr de bulabilirsiniz)

RGB (red green blue görüntü, kırmızı beyaz ses için)

Üstüne RGB'yi VGA ya çeviren kabloyu alıyorsunuz ve bağlıyorsunuz.

Tabi projektörün ekstra bir farklılığı varsa orasını bilemeyeceğim.

• Onur Bey peki RGB'yi VGA'ya çeviren kablo nasıl birşey ya da kolay bulabilirmiyim onu da. bu arada benim porjektörün arkadaki girişleri resimdeki gibi sanırım pek fark yok. Teşekkür ederim bu arada...

• RGB to VGA da bulunabilir kolaylikla.
    Ben nereden aldigimi hatirlamiyorum ama Sony Av Multi Out to RGB kablosunu GG'den almistim.
    RGB to VGA ve RGB'leri birbirine baglayacak ufak aparatlari electroworld capacity den almistim sanirim (ya da siradan bir elektrikciden de almis olabilirim)
    Tabi bir de ses icin nasil birsey dusundugunuze de bagli. Kirmizi Beyaz ses cikislarini da istediginiz sekilde donusturup kullanabilirsiniz.
    Analog oldugu icin HDMI'da oldugu gibi ses ve goruntu ayni kablo ile gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

hocam sen HD kalitesini mi yansıtmak istiyorsun

yoksa
    3D kalitesinimi yansıtmak istiyorsun

eger

HD kalitesiyse ax-200 e kefil olabilirim

valla benim amacım hem hd kalitesini hemde 3d kalitesini aynı anda verebilmek...bunun için önerilerin nelerdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

quote:

Orijinalden alıntı: emretiyatrocu

Merhabalar kusura bakmayın forumdan yazmayı denedim ama bi turlu başaramadım ..isterseniz meramımı anlatayım ..ben tiyaro oyuncusuyum aynı zamanda ilkögretim okullarında (3D) ( anagraf bir film bu çeşitli sahneleeri 3 boyutlu gözlüklerle izeniyo ) 3 boyutlu egitici animasyon film gösterimleri yapıyorum..fakat gecen sene satın aldıgım projeksiyon beni tatmin etmiyo yani onca para harcayıp sistem aldım ama görüntü net degil .. model ( İnfocus Xserisi 2500 aNsi lümen ) benim gösterimini yaptıgım kendi filmim hd formatında ..o netligi tama alamıyorum ..siznden ricama ban 1000 2000 dolar arasındaki hd filmleri net hd kalitesinde yayınlayacak projeksiyon modelleri önermeniz... kaç ansi lümen olmalı konstrat kaç olmalı

Selamlar...
    Benim tavsiyem Acer h5360 olacak.

-Native HD 720p
    -2 kilo civarı küçük birşey oldugundan taşınabilir anladıgım kadarıyla sizin için önemli bu. Kutu içinden Laptop çantası gibi bir çanta çıkıyor.
    -2500 ansi lümen. Gercekte ölçümlerde 2200 çıkmışki sunum içinde çok uygun bir Home Theather Projektor.
    -Fİyatı uygun.
    -3d desteği var.
    -Görüntü kalitesi çok iyi.

Tavsiye ederim.

tavsiyen için yeşşekürle fakat bi sorum olucak acer marka ürünlerin kalitesinden şüphe edenler var...bu konuda ne diyeceksiniz.. ayrıca hem hd hemde 3d özelligi aynı andamı benim içim çözünürlük ve kontrasta önemli..

• www.projectorcentral.com
    Acer H5360 3D Home Theater Projector Review
    http://www.projectorcentral.com/Acer_H5360_home_theater_projector_review.htm

Burada bir inceleme var. GUvenilir bir site ve cok olumlu konusmuslar.

• quote:

www.projectorcentral.com
    Acer H5360 3D Home Theater Projector Review
    http://www.projectorcentral.com/Acer_H5360_home_theater_projector_review.htm

Burada bir inceleme var. GUvenilir bir site ve cok olumlu konusmuslar.

quatroxx
    inceledim baktım hoş ama bir sorum dah olucak bu acer marka projeksiyon dlp sistemli ben ledalma taraftarıyım bu knudada bi görüşün var mı?

• 720p ve led bir model yok bildiğim kadarıyla.
  • Evet bir türlü yapamadılar 720p native bir LED projektör uygun fiyatlı.

Samsung ve LG'den çok yakında gelebilir bir bomba...
  • Murgaylı, hayırlı olsun ama Panny 720p ve 6000:1 kontrastlu ax200'ü full hd ve 18000:1 kontrastlı Tw2900'den daha başarılı bulduğun yorumuna yorum yapmadan gülmek durumunda kaldım, kusura bakma.

ax200'ün muadili tw700'dür ve daha yüksek kontrastlıdır.

Eskiden full hd cihazlar 720px2 fiyatına idi ama şimdi fark kapandığı için 2400 tl civarına çıkabilecek herkes için 1080p full hd cihaz tavsiye ediyorum. 720p cihaz 1300 küsur TL'ye LG'nin DLP sinema modeli var başlangıç için iyi bir seçenektir.

Bu arada TW5500 Türkiye'ye geldi ve satıldı da. Şu an stokta kalmamış olabilir birkaç ay sonra zaten 2011 modellleri çıkacak piyasaya.
  • arkadaşlar mini projeksiyonlar hakkında bilgisi olan varmı acaba.sizce kesinlikle bulaşmamalımıyım?amacım laptop'a bağlayarak film izlemek.teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
  • quote:

720p ve led bir model yok bildiğim kadarıyla.

peki sevgili quatroxx

led veya lcd olarak 3d ve hd özellikleri olan modeller önerebilirmisin ? ben bu projeksiyonu 3d animasyon gösterimi için kullanıcam filmde hd formatında..bana bi model önerim plss...acil almam lazım...
  • 3d olarak optoma hd66, acer h5360 ve Viewsonic PJD6531w var bildiğim kadarıyla. Bu projektörlerın özelliği 1280*720 çözünürlükte 120 hz verebilmeleri.Peki siz gözlük işini nasıl halledeceksiniz? Anladığım kadarıyla toplu gösterim yapacaksınız ve 3d ready projeksiyon cihazları ile kullanılan gözlükler 250 TL'den başlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatroxx -- 18 Temmuz 2010; 7:33:03 >
  • 250 tl olan gözlük marka bazlı olmasın.
    gittigidyorda 30-50TL arasında real3D için gözlük satılıyordu.
    red-cyan lar daha ekonomık tı.
  • quote:

3d olarak optoma hd66, acer h5360 ve Viewsonic PJD6531w var bildiğim kadarıyla. Bu projektörlerın özelliği 1280*720 çözünürlükte 120 hz verebilmeleri.Peki siz gözlük işini nasıl halledeceksiniz? Anladığım kadarıyla toplu gösterim yapacaksınız ve 3d ready projeksiyon cihazları ile kullanılan gözlükler 250 TL'den başlıyor?

sevgili quatroxx
    bu film 3d evet ama anagraf yani stereskopik red cyan ( kırmızız Mavi ) gözlüklerle izleniyor ben zaten gözlükleri yurtdışından toptan alıyorum aynı zamanda satışını yapıyorum ...senin bahsettigin gözlükler polarize elektronik gözlükler...bu arada projeksiyon için teşekkürler...

Ayrıca yeni yapılan filmimizin adı gizemli kulübe..yakın zamanda sitesinide kuracagız..işallah..oradan freagmanları izleme sansınız.olur...Ve aynı zamanda farklı şehirlere bayiliklerde veriyorum ilgilenen olursa...

• çift renk gözlüklerle 3 boyutu, bütün görüntü cihazlarından alabilirsin sanırım (bu konuda kesin bilgisi olan varsa yorumunu alalım).
  • Projeksiyon cihazımın kontrastı çok düşük ( 1:200 ) .

Film izlemek icin kullaniyorum. mevcut gri perdem daha dusuk boyutta kaliyor.

yeni alacagim perde de gri olursa beyazdan daha iyi performans verir mi ve 2m x 2m boyutlarinda gri renkli bir perde en ucuz nereden bulabilirim?
  • herkese selam arkadaşlar. ben bir proftan sharpvision xg 3900e projeksiyon makinası aldım. laptopumun sadece vga çıkışı olduğundan ben de projeksiyonun vga girişini kullanmıak zorunda kalıyorum. ancak bi türlü görüntü aktarmayı başaramıyorum. projeksiyon sorunsuz bir şekilde açılıp duvara yansıma yapıyor ama bir türlü vga girişinden laptoptan görüntü alamıyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. şimdiden teşşekür...https://forum.donanimhaber.com/images/micons/m4.gif
  • sol altta fn tusu vardır .
    onunla birlikte yukarıdaki f tuslarından birisindede ekran isareti gibi bir sey vardır

2 sine aynı anda bas goruntuyu aktarır
  • Öncelikle FN tuşuna basılı tutarken F4 veya F5 tuşlarına basın ekrana görüntü gelmezse Laptopunuzun çözünürlüğünü 800 x600 'e ayarlayıp deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.