Şimdi Ara

projeksiyon cihazına görüntü aktaramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
70.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

acer laptop var vista yükledim..

Projeksiyona bağladım fn tuşu ile görüntüaktaramadım ne yapmam lazım..

Masaüstüne sağ tıklayıp özelleştir dedim oradan projeksiyon bağla seçeneği var aç dedim açık ama görüntü gelmiyor..

Acer in kendi vistası varken kendi programı vardı o programdanmı oluyor?

O programın linkini verebilirmisiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayar Projeksiyonuna Görüntü Aktaramama Sorunu

Bilgisayar projeksiyonuna görüntü aktarırken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu giderebilirsiniz:

• Bilgisayarı ve projektörü kontrol et: Her iki cihazın da açık ve prize takılı olduğundan emin ol.
    • Kablo bağlantılarını kontrol et: Bilgisayar ve projektörü birbirine bağlayan kabloların sağlam ve düzgün takılı olduğundan emin ol. Farklı bir kablo denemeyi deneyebilirsin.
    • Giriş kaynağını kontrol et: Projektörün doğru giriş kaynağına ayarlandığından emin ol. Genellikle farklı giriş kaynakları arasında geçiş yapmak için bir düğme veya kumanda bulunur.
    • Bilgisayar ekran ayarlarını kontrol et: Bilgisayarın ekran ayarlarının çoğaltma veya genişletme modunda olduğundan emin ol. Bu ayarlar genellikle "Ayarlar" veya "Görüntü" menüsünde bulunur.
    • Grafik kartı sürücülerini güncelle: Eski grafik kartı sürücüleri görüntü aktarım sorunlarına neden olabilir. En son sürücüleri üreticinin web sitesinden indirip yükle.
    • Farklı bir bilgisayar veya projektör dene: Sorunun bilgisayarında mı yoksa projektöründe mi olduğunu belirlemek için farklı bir bilgisayar veya projektörle dene.
    • Projektör lambasını kontrol et: Projektör lambası yanmışsa görüntü yansıtılmayacaktır. Projektör lambasının değiştirilmesi gerekebilir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala görüntü aktarımında sorun yaşıyorsan, yetkili bir teknisyenden yardım alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım eden yokmu arakdaşlar????????????
  • Bazı modellerde kablolar bağlandıktan sonra restart atınca görüntü geliyor. Bir dene istersen...
  • Onuda denedim sonuç yok.
  • Arkadaşlar yardım edecek yokmu projeksıyın sanyo acer laptop vista ultımate yuklu görüntüyü cihaza aktaramıyorum.
  • kablo bağlantısını yap pcyi açarken biosa girme tuşuna bas. tprojectöre görüntü gelmesi lazım. Bu yöntemle gelmiyorsa harici çıkışın bozuktur.
    Benim önce harici monitör sonra tvoutum yanmıştı.
    pcne harici monitör bağla pcyi aç biosa gir. Görüntü geliyor mu? Geliyorsa projectörden şüphelen.
    harici monitör ve tv bağlantıları işletim sisteminden bağımsız çalışabilir. pcyi açıp biosa girme tuşuna basıp, projctörde ayar yapmaya çaılış. Başka kabloyla da deneyebilirsinz.
  • sorun pc ye orjınal ekran kartı drıverını yuklemedıgım ıcınmış..

vista kendi bulmuştu bende orjınalı ındırıp yıklemedım ondan böyle oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba benim bilgisayardan projeksiyonuma görüntüyü gönderemedim. ekran paylaşımından tutunda grafik özelliklerinden veri hızı gönderimine kadar birçok şey denedim. projeksiyon kablosunu değiştirdim, bilgisayarımaa format dahi attım. benim projeksiyon cihazına başka bilgisayar takıyorum görüntüyü gösteriyor. ben başka bir sınıfta bilgisayarı projeksiyona takıyorum gösteriyo görüntüyü gönderiyo kendi projeksiyonuma görüntüyü yollayamıyorum... ne yapacağımı bilemez haldeyim... geçen sene kullanabiliyordum projeksiyonumu.. bu arada ben öğretmenim ve acil yardım ederseniz sevinirim...teşekkürler.
  • Windows+p tuşundan 4 seçenek çıkar bunlardan sadece projektör seçeneğini denediniz mi? Bu arada kabloda temassızlık olup olmadığına dikkat edin bazen direkt bağladığınız da tanımayabilir projeksiyonu açın kapatın yada kabloyu tekrar sökün takın görüntü aktarımı olmuyorsa vga portunuzda da sorun olabilir başka bir kabloyla denediniz dediğinize göre.
  • windows tuşu ile denedim gene aktaramadım. sadece projeksiyonu denedim oda işe yaramadı 4 gündür denemediğim şey kalmadı... kablonun uclarını değiştirdimm gene olmadı... ya bugün aceba benim vga çıkşında sorun varda bulamadık mı dedim 4 ayrı sınıfta ve tv de denedim görüntüyü aktarıyo.. benim projeksiyon ve kabloda iki farklı bilgisayar taktım onlarınkini yansıtıyo benim bilgisayarınkini yansıtmıyo... dedilerki ekran çözünürlüğündendir onuda tek tek denedim her değiştirdiğim ayardan sonra sadece projeksiyona verdim görüntüyü gene olmadı... hayır benim en sinir olduğum şey başka projeksiyonlara görüntü aktarıyo ya uyuz oluyom...ilginize teşekkürler...
  • Mevcut projeksiyor cihazını bilgisayarınız tanımlamıyor olabilir,denetim masası aygıt ve yazıcılarda gözüküyormu bir bakın varsa üzerine sağ tıklayın kaldırın tekrar tanıtmayı deneyin gerekirse ayrıyeten projeksiyonun sürücüsünü bilgisayara kurun öyle deneyin.
  • tesekkürler yarın söylediklerini bir deneyeceğim malum projeksiyon sınıfta kaldı.)
  • Okula gittim bilgisayarı tekrar projeksiyona taktım ve gene çalışmadı... sürücü yüklemede işe yaramadı (bulamadım sürücüsünü projeksiyonumun markası benq modeli MS517F) .. ama başka bişey oldu bende sınıftaki projeksiyonu ve ara kablosunu söktüm evde ugraşır çözerim dedim... eve getirdim ve bağlantıyı takar takmaz çalıştı... vga girişlerini değiştirdim gene çalıştı şaşırdım kaldım... acaba diyorum elektrik kablosu uzatmada bi sorun mu var ki ama başka bilgisayarları takınca çalışıyordu anlamadım şimdi pazartesini bekleyeceğim artık :)) sorun çözüldü mü anlamadım ama du bakalım... ilgilenen arkadaşlara yorum yazıp sorunu çözmeye çalışan herkese teşekkürler...
  • sorunu hallettik... sorun elektirk kablosundaymış... ben kabloyu çeken ustaya topraklama olsun demiştim adam kabloyu değiştirmektense prizde topraklama kısmını diğer iki kablonun birne bağlamış kabloyu çıkarınca sorun kalmadı anında yansıttı... deseler inanmazdım herhalde çünkü dediğim gibi projeksiyon çalışıyodu ve başka bilgisayarlar takıncada görüntüyü yansıtıyodu... sorun elektrik kablosundan da olabiliyormuş... ilgilenen cevap yazan arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.