Şimdi Ara

Projeksiyon Bulanıklık Ayarını Tutturamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Viewesonic pjd5523w modelini kullanıyorum,bulanıklık ayarını tam neye göre yapmam gerekir örnegin biraz sağa kaydırdımı alt taraf bulanık felan oluyor tam ayarını nasıl tutturabilirim ?

Bulanıklık Ayarını İşaretlediğim Yerden Yapıyorum.
     Projeksiyon Bulanıklık Ayarını Tutturamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2245metin -- 8 Şubat 2015; 17:27:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Projeksiyon Bulanıklık Ayarını Tutturamıyorsanız

Projeksiyonunuzu kullanırken netlik ayarını tutturamıyorsanız, sorunu çözmek için birkaç adım izleyebilirsiniz:

• Projeksiyon netlik ayarını kontrol edin: Projeksiyonunuzun netlik ayarı düğmesini bulun. Genellikle mercek namlusunun üzerinde yer alır.
    • Otomatik netlik özelliğini kullanın: Bazı projeksiyonlarda otomatik netlik özelliği bulunur. Bu özelliği etkinleştirin ve projeksiyonun netliği otomatik olarak ayarlamasına izin verin.
    • Epson projeksiyon netlik ayarını inceleyin: Epson projeksiyonlarında, manuel netlik ayarı için bir halka bulunur. Halkanın üzerindeki işaretleri hizalayarak netliği ayarlayın.
    • Projeksiyonu düz bir yüzeye yerleştirin: Projeksiyonunuzu düz bir yüzeye yerleştirdiğinizden emin olun. Eğik bir yüzey netliği etkileyebilir.
    • Resim kaynağını kontrol edin: Netlik sorunu görüntü kaynağıyla ilgili olabilir. Farklı bir cihazdan görüntü yansıtmayı deneyin.
    • Projektör lensini temizleyin: Lens üzerindeki kir veya toz netliği bozabilir. Lensi yumuşak bir bezle nazikçe temizleyin.
    • Görüntü ayarlarını kontrol edin: Projeksiyonunuzun görüntü ayarlarını kontrol edin. Parlaklık, kontrast ve renk ayarları netliği etkileyebilir.
    • Projeksiyon lambasını kontrol edin: Projeksiyon lambası eski veya arızalıysa netlik sorunlarına neden olabilir. Lambayı değiştirin veya kontrol edin.

Bu adımları uyguladıktan sonra hala netlik ayarını tutturamıyorsanız, bir teknisyene danışmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2245metin kullanıcısına yanıt
    orası netlik ayarı değil zoom ayarı. Netlik için hemen ön taraftaki lensi çevirmeniz lazım.
  • Hipersonic kullanıcısına yanıt
    kafa işte,pardon yanlış işaretlemişim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.