Şimdi Ara

Projeksiyon Askı Aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Elimde LG lg hs201 marka projeksiyon var.Bunu yeni taşındığım evin salonuna monte etmek istiyorum. Ev kiralık olduğu için duvarları delmek istemiyorum. Yapışkanlı projeksiyon askı aparatı var mıdır? Veya farklı bir çözümü olan var mı?

• hayırlı olsun öncelikle.
    kiracı olduğunuz için duvar delememeyi mantıklı bulmamamla birlikte (delinen bölge bin türlü mlz ile kapatılabilir sonuçta ) alternatif olarak yapışkanlı ürünler her ne kalitede olursa olsun bir süre sonra ( bir gece ansızın ! ) çözünebilir ağırlığın da etkisiyle.

bence belki daha maliyetli olacak ama 2. el de olsa ahşap bir raf/kitaplık bulup dik konumda üzerine cihazınızı yerleştirmek şeklinde çözebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-mobilya-moduler-kitapliklar-171270325/detay gibi- benzer vs.

buna benzer ürünleri 50-100 tl aralığında temin edip / yaptırıp içlerine kitap- film vs koyup üst kısmını raf olarak düşünebilirsiniz.

veya koçtaş vs gibi mobilya işi yapan yerlerden parça alıp kendiniz birleştirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedoman34

hayırlı olsun öncelikle.
    kiracı olduğunuz için duvar delememeyi mantıklı bulmamamla birlikte (delinen bölge bin türlü mlz ile kapatılabilir sonuçta ) alternatif olarak yapışkanlı ürünler her ne kalitede olursa olsun bir süre sonra ( bir gece ansızın ! ) çözünebilir ağırlığın da etkisiyle.

bence belki daha maliyetli olacak ama 2. el de olsa ahşap bir raf/kitaplık bulup dik konumda üzerine cihazınızı yerleştirmek şeklinde çözebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-mobilya-moduler-kitapliklar-171270325/detay gibi- benzer vs.

buna benzer ürünleri 50-100 tl aralığında temin edip / yaptırıp içlerine kitap- film vs koyup üst kısmını raf olarak düşünebilirsiniz.

veya koçtaş vs gibi mobilya işi yapan yerlerden parça alıp kendiniz birleştirebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ev sahibim çok pimpirikli biri olduğu için duvarı delmek istemedim. Evi salonu 5,20*6 büyüklüğünde. Yani projeksiyon cihazı salonun ortasına yakın bir yerde olmalı ki istediğim kalitede ve büyüklükte görüntüyü elde edebileyim. Salon küçük olsa sizin dediğiniz gibi kitaplık veya herhangi bir masa,sehpa vs kullanabilirdim. Şu an için yapışkanlı projeksiyon askı aparatı da bulamadım. Bulsam da sizin dediğiniz gibi bir gece ansızın cihaz yeri öpebilir.

Farklı bir alternatif bulamazsam (ki şu ana kadar bulamadım) mecbur duvarı deleceğim. Artık evden çıkarken o delikleri bir şekilde kapatıp boyarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde salon geniş olduğundan tabanın ortasına montaj yapamadım. Sonra evdeki ufo ayağının üzerinde modifikasyon yaptım. Projeksiyonu onun üzerine yerleştirdim. Hem taşınabilir oldu hem ayarlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firegiga -- 22 Eylül 2014; 18:53:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    bu durumda tavanda delik açmak mecburiyetindesiniz, ölçüm hesabını iyi yapın çok geride olursa netlik zayıflar önde olursa da parlaklık ve de izleme alanı ufalır. cihazınızı kontrol etmedim ancak led model ise mesafeyi kısa tutmalısınız sanırım. görüntünün yansıyacağı alanda ne var duvar, perde vss ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Arkadaşlar merhabalar.Elimde LG lg hs201 marka projeksiyon var.Bunu yeni taşındığım evin salonuna monte etmek istiyorum. Ev kiralık olduğu için duvarları delmek istemiyorum. Yapışkanlı projeksiyon askı aparatı var mıdır? Veya farklı bir çözümü olan var mı?

Ben pb 60 g kullanıyorum 40 TL gibi bir fiyata media markt tan tri-pod almıştım çokta kullanışlı oldu sizde düşünebilirsiniz.
     Projeksiyon Askı Aparatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mean Streets -- 23 Eylül 2014; 20:12:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAREKETLİ DUVAR ASKI APARATI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.