Şimdi Ara

Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
17
Favori
24.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda mod desteği falanda var artık çok güzel modlar indirdim şu ana kadar ben. Lockpick modu,Craft Helper modu,Coordinate Viewer modu falan çok güzel modlar bulunuyor oyunda.

http://pz-mods.net Bu siteden indirebilirsiniz modları oyun içinden mods klasörüne atıyorsunuz. Bence en iyi mod Hydrocraft adlı mod. Ona da bakmak için;http://theindiestone.com/forums/index.php/topic/11557-hydrocraft-mod/

Ayrıca oyunu 2-3 günden beri oynamama rağmen çok bilgi edindim.
    https://www.youtube.com/watch?v=C-vPiHNhM4o şu adamın videolarını izleyerek falan baya bilgi edindim. 2 aydan sonra elektrik ve suyun kesin olarak gitmesi,elektrik gidince buzdolaplarının çalışmaması,testere ile kütükleri kesip kalas yapmamız ve mühendislik yeteneğimiz sayesinde çit,pencerelere barikat,el yapımı sandık gibi bir sürü craftı adam sayesinde öğrendim.

Bu arada oyunda silah sesleri,kız çığlıkları falan çıkıyor bazen ve zombiler o yöne doğru gidiyor. NPC falan var sanıyordum ama oyun zombilerin devamlı aktif kalması için yapmış onları.

Bu arada benden bir bilgi; evlere girmeden önce mutlaka her penceresine bakın,temiz görünse bile silahınız elinizdeyken devamlı eliniz mouse sağ tık a basılı olsun zombi gördünüzmü sol tıkla chargelayıp vurursunuz

Hadi kıyağım olsun 2. taktik :D Eğer başlangıçta iyi özellik olarak Outdoorsman yani sıcaktan veya soğuktan etkilenmeme yaparsanız üstünüzdeki kıyafeti ve pantolonu yırtıp bandaj haline getirebilirsiniz. Hava şartlarından etkilenmediğiniz içinde bedava bandajınız olur

Steam Yaz İndirimlerinde 24,00 TL'den 19,20 TL'ye düşmüş bence alın derim fazla düşmüş olmasa da :D Bu arada oyun daha Erken Erişim'de kendine bu kadar bağlıyorsa tam sürümünde falan herkes oynar diye düşünüyorum

Project Zomboid (Erken Erişim) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameMage -- 21 Haziran 2015; 12:15:22 >

• FlameMage kullanıcısına yanıt
    Steam nick'ini yazar mısın? Bu arada oyun her kuruşunu hakediyor yeni gelecek güncellemeyle jenaratör ve değişik bir kaç özellik gelecek. DayZ'ye 70 tl vereceğinize bu oyundan 3 tane alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _otay_

Steam nick'ini yazar mısın? Bu arada oyun her kuruşunu hakediyor yeni gelecek güncellemeyle jenaratör ve değişik bir kaç özellik gelecek. DayZ'ye 70 tl vereceğinize bu oyundan 3 tane alın

POKEMON RIZA
  • FlameMage kullanıcısına yanıt
    Bulamadım. Sen ekler misin Iron Man
  • Arkadaslar bende macbookta oynuyorum, windowstan mac e cross game oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagleturk

Arkadaslar bende macbookta oynuyorum, windowstan mac e cross game oluyormu

Yanlış hatırlamıyorsam oluyordu ama emin değilim belki başka oyunu hatırlıyorumdur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

quote:

Orijinalden alıntı: S3thdrift

quote:

Anlık Save var dostum bi aralar görev yöneticisinden kapatınca save yapmıyordu ama düzelttiler onu ve bir zombi tarafından ısırılırsan ölümün kaçınılmaz yüksek yerden falan atllarsan ayağın kırılır, kırdığın pencereden girersen elin kesilebilir ve camları çıkarmak için cımbız lazım kısacası hayatımda gördüğüm en inanılmaz oyun aşık oldum

Öldük mü başa dönüyoruz yani?

Bunun iyi yanı da var kötü yanı da. İyi yanı oyuna kendinizi kaptırıp karakterle bir oluyorsunuz. Daha dikkatli oynuyor daha mantıklı hareketler yapmaya çalışıyorsunuz. Bu da oyundan aldığınız zevki artırıyor. Kötü yanı ise o kadar emek verip iyi bir yere geldikten sonra köşeden çıkan bir zombi tarafından ısırılıp ölüme mahkum oluyorsunuz. İnsanın yeniden başlayası gelmiyor.

Oyunda ölünce aynı save den devam edersek kendi cesedimizi öldüğümüz yerin yakınlarında veya yerde yatarken bulabiliyoruz. Zombiye dönüşmüş oluyor ve tüm itemlarımız hala onda oluyor, hepsini gidip alabiliyoruz. Tabi zamanda geçmiş oluyor aynı save den devam ettiğimizde. Yani ilk karakterde temmuz da başlayıp 1 ay sonra ölmüş isek, onun üstüne karakter açtığımızda ağustosta başlıyor oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 21 Haziran 2015; 14:35:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

quote:

quote:

quote:

Anlık Save var dostum bi aralar görev yöneticisinden kapatınca save yapmıyordu ama düzelttiler onu ve bir zombi tarafından ısırılırsan ölümün kaçınılmaz yüksek yerden falan atllarsan ayağın kırılır, kırdığın pencereden girersen elin kesilebilir ve camları çıkarmak için cımbız lazım kısacası hayatımda gördüğüm en inanılmaz oyun aşık oldum

Bunun iyi yanı da var kötü yanı da. İyi yanı oyuna kendinizi kaptırıp karakterle bir oluyorsunuz. Daha dikkatli oynuyor daha mantıklı hareketler yapmaya çalışıyorsunuz. Bu da oyundan aldığınız zevki artırıyor. Kötü yanı ise o kadar emek verip iyi bir yere geldikten sonra köşeden çıkan bir zombi tarafından ısırılıp ölüme mahkum oluyorsunuz. İnsanın yeniden başlayası gelmiyor.

Oyunda ölünce aynı save den devam edersek kendi cesedimizi öldüğümüz yerin yakınlarında veya yerde yatarken bulabiliyoruz. Zombiye dönüşmüş oluyor ve tüm itemlarımız hala onda oluyor, hepsini gidip alabiliyoruz. Tabi zamanda geçmiş oluyor aynı save den devam ettiğimizde. Yani ilk karakterde temmuz da başlayıp 1 ay sonra ölmüş isek, onun üstüne karakter açtığımızda ağustosta başlıyor oyun.

bu özellik harbi varmı yaa

cidden çok iyi oyun ha her an yeni bişi keşfetmek çooghoooş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu bilmiyordum guzelmis.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Denettiriyorsun bana şimdi

Edit: Dostum bu özellik ne zaman geldi benim bildiğim eski oyuna girmeye kalkınca yaşatığın tarih yazıyordu. Demekki yenilemişler. Kötü olmuş bence
    Edit2: Değişik bi hava olmuş biraz önce kendimi gördüm çok korkunç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi_İnsan -- 21 Haziran 2015; 15:37:54 >

• Yok hocam bu özellik oyunda bayağıdır var. Ben bu oyunu 2014 yılının nisan ayında almıştım ve o zaman vardı

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    İlginç. Sen söyleyince gördüm bende Ölünce demek ki sinirden bi daha girmemişim
  • bu aksam takılan varmı?

birde steam gurubu kuralım yada olan bir guruba girelim zomboid turk gibi bir gurup daha kolay olur
  • http://steamcommunity.com/groups/projectzomboidTR

Arkadaşlar resmi türkiye grubumuz açılmıştır hepiniz davetlisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameMage

http://steamcommunity.com/groups/projectzomboidTR

Hocam zaten vardı bir grup.

http://steamcommunity.com/groups/pztr

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FlameMage

http://steamcommunity.com/groups/projectzomboidTR

Hocam zaten vardı bir grup.

http://steamcommunity.com/groups/pztr

Ya biz DH Ailesi olarak grup kuralım dedik

Çaktırmayın hiç bilmiyodum grubu bakmamıştım

• Oyunu açtım karakteri yaptım perkleri verdim başladım oynamaya.Kapıdan dışarı adımımı attığımda 30 zombinin peşimden geldiğini görünce alt+f4 yaptım pişman değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Constantine

Oyunu açtım karakteri yaptım perkleri verdim başladım oynamaya.Kapıdan dışarı adımımı attığımda 30 zombinin peşimden geldiğini görünce alt+f4 yaptım pişman değilim

Bu oyunun sans faktorunu cok seviyorum. Yerinde olsaydim o evden canli kurtulmaya calisidim. İsin zevki orada. Tabi zombi ayarlarinda bir degisiklik yapmadan oyuna basladigini varsayiyorum.

• aksam 20.00den sonra gurupta yine duyuru yapıcam
    gelmek isteyenler gelsin
    hamachi uzerindende yapabiliriz isteyen arkadaslarla
  • Yeni guncelleme cok guzel oldu. Artik oyun icinde uretebilecegimiz seyleri gosteren kolay bir uretim paneli eklemisler.

Ama hala oyunun cok eksigi var. Daha cok gelistirilmesi lazim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.