Şimdi Ara

Project X (2012) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
4.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Assassins

zaman kaybı

aynen
  • Tam bir parti filmi..

Amcanın ateşle saldırma olayı çok bombaydı..

Bir de elemanın filmin sonunda spikeri tekrar bir partiye çağırması da iyiydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

zaman kaybı

aynen

filmin amacı belli zaten ne bekliyorsunuz ki? gayet eğlenceli bir filmdi bence
  • eglenceli bir filmdi dans müzik kızlar cılgınlık bence cokta kötü değil
  • Coostaaaa! Cucemi gerı ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi 30 saniye önce bitirdim acayip iyiydi ya .

Ergen kız memesi görmekten bıktım nedir öyle film ya .
  • Yeterince iyi bi filmdi daha fazlasını beklemek olmazdı zaten.. Komedi ve gençlik filmi işte bu izledikleriniz olmayacakta ne olacak? Hayatın anlamını aramak gerekmiyor böyle filmlerde. Tek seferlik izle, bitti.
  • Rezalet ötesi bir film. 10/2.2
  • Gerçekten böyle parti yapıyolar mı amerikada bunu merak ediyorum kulüplerde diskolarda bile bu kadar çok kişi ve meme olmuyo lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Gerçekten böyle parti yapıyolar mı amerikada bunu merak ediyorum kulüplerde diskolarda bile bu kadar çok kişi ve meme olmuyo lan

Böylesi imkansız ama şunun çekimlerinde bile olmak aşırı zevkli olurdu heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Tam ergen gençlik filmi boşa zaman kaybı.

trailerindan anlayamadınız mı ergen filmi oldugunu ? eğlencelik film işte niye zaman kaybı olsun ki
    (izlemediyseniz bir sey diyemem)

İzledim yarısını ama ben bu tarz filmleri hiç sevmiyorum o yüzden öyle dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilfMilfMilf

Yeterince iyi bi filmdi daha fazlasını beklemek olmazdı zaten.. Komedi ve gençlik filmi işte bu izledikleriniz olmayacakta ne olacak? Hayatın anlamını aramak gerekmiyor böyle filmlerde. Tek seferlik izle, bitti.

+1 Ben de böyle düşünüyorum.
  • Ben de filmi izlicektim, ama yorumları okuduktan sonra kapattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

Ben de filmi izlicektim, ama yorumları okuduktan sonra kapattım.

İzle bence bir şey kaybetmezsin .
  • Gayet güzel eğlenceli bir filmdi. Filmden edebi beklentiniz yoksa keyif alırsınız. Öyle detay aranıp didiklenecek bir film değil. Oturun sadece izleyin
  • 26 ve ustu yaslarda olanlar icin rezalet ama 26 yas alti hele hele 14-20 yas arasi iseniz mukemmel bir film...
  • Cok eğlenceli bir filmdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

26 ve ustu yaslarda olanlar icin rezalet ama 26 yas alti hele hele 14-20 yas arasi iseniz mukemmel bir film...

Bunun yaşla alakası yok. Bende 18 yaşındayım ama filmi beğenmediğim öyle eğlencelik vakit geçirmek için izlenir.
    Fazla ve sağlam film izleyen kişiler beğenmez. Ama arada film izleyenler için mükemmel gelebilir 8-9 puan verebilirler.
    Benim puanımda 5.5/10 (Beklentiye kapılmadan moraliniz bozukken izleyin iyi gelebilir.)
  • beğenmeyenler ne bekleyip izlediler merak ediyorum.yaşamın anlamını bulmayı falan beklediler herhalde.bence çok eğlenceli filmdi.Zaman geçirmelik,çerezlik güzel bir film.

bu arada film gerçekten olmuş bir olaydan esinlenmiş.

• yaşamın anlamını filan bulmayı beklemiyorduk lakin gençlik filmi bekliyorduk ergen filmi çıktı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.