![]() Stellar Blade ve Goddess of Victory: NIKKE gibi oyunların arkasındaki Seul merkezli stüdyo SHIFT UP, şirketin “Yeni Proje” işe alım sayfasına göre yepyeni bir çapraz platform oyun üzerinde çalışıyor ve bu proje için yeni ekip arkadaşları arıyor. Stüdyonun yayınladığı ilanlara göre, bu duyurulmamış proje için şu pozisyonlarda işe alım yapılıyor:
Proje hakkında paylaşılan bilgiler:
-Yeni bir IP -Aksiyon RPG -2027'de yayınlanacak ![]() Shift Up, "Project Witches" projesinin adını "Project Spirits" olarak değiştirdi ve karakterlere ilk bakışı sağladı! - “Doğu Fantezisi” temalı yeni amiral gemisi çapraz platform oyunu. - Steller Blade ve NIKKE'den sonra en kaliteli yeni IP < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 2 Haziran 2025; 10:32:23 > |
Project Spirits | SHIFT UP | PC ANA KONU

-
-
Haydaaaaaa Shift UP yapıyorsa akar.
Benim tahminim Genshin tipi bir oyun yapacakları yönünde, gooner edition yaparlarsa piyasanın içinden geçerler muhtemelen. Gayet güzel bir fikir, Mihoyo ve türevi firmalar fazla gooner gidemiyor ama shift up'ın acıması yok
Daha doğrusu Nikke'de mesela tencent vardı publisher olarak arkalarında, başlarda gooner skinlerden dolayı tencent bu işi azalt kardeşim dedi, sansür yoluna gidildi. O zamanlar ben de oynuyordum, discordda bu derece kaos hayatımda görmemiştim yıktılar ortalığı. Sonrasında shit up tencent'e biraz rest çekti galiba, tencent'de napıyorsanız yapın hallederiz bi şekilde o zaman dedi. Sonra oyun eskisinden daha da gooner moda çekilmişti. Ben bıraktıktan sonra nerdeyse çıplak karakter eklemedikleri kalmış galiba geçen bakmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Mayıs 2025; 12:7:44 >
-
-
Shift Up, "Project Witches" projesinin adını "Project Spirits" olarak değiştirdi ve karakterlere ilk bakışı sağladı!
- “Doğu Fantezisi” temalı yeni amiral gemisi çapraz platform oyunu.
- Steller Blade ve NIKKE'den sonra en kaliteli yeni IP
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X