Şimdi Ara

Project Spirits | SHIFT UP | PC ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Project Spirits | SHIFT UP | PC ANA KONU

Stellar Blade ve Goddess of Victory: NIKKE gibi oyunların arkasındaki Seul merkezli stüdyo SHIFT UP, şirketin “Yeni Proje” işe alım sayfasına göre yepyeni bir çapraz platform oyun üzerinde çalışıyor ve bu proje için yeni ekip arkadaşları arıyor.

Stüdyonun yayınladığı ilanlara göre, bu duyurulmamış proje için şu pozisyonlarda işe alım yapılıyor:

• Teknik sanatçı (programcı),
    • Konsept sanatçıları (canavar ve karakter tasarımı),
    • Animatör,
    • Ve bir senaryo yazarı.

Proje hakkında paylaşılan bilgiler:

• Geliştirilen oyun, AAA kalitesinde bir kentsel bilim kurgu aksiyon RPG olacak.
    • Çapraz platform desteği sayesinde oyun; konsol, PC ve mobil cihazlarda oynanabilecek.
    • Geliştirme süreci, Unreal Engine 5 oyun motoru ile yürütülüyor.
    • Oyunda ayrıca çeşitli canavarlar ve yaratıklar da yer alacak.

-Yeni bir IP

-Aksiyon RPG

-2027'de yayınlanacak

Shift Up, "Project Witches" projesinin adını "Project Spirits" olarak değiştirdi ve karakterlere ilk bakışı sağladı!

- “Doğu Fantezisi” temalı yeni amiral gemisi çapraz platform oyunu.

- Steller Blade ve NIKKE'den sonra en kaliteli yeni IP

Project Spirits | SHIFT UP | PC ANA KONUx (formerly twitter)
    Genki✨ (@Genki_JPN) on X
    https://x.com/Genki_JPN/status/1929362689551171992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 2 Haziran 2025; 10:32:23 >

• Haydaaaaaa Shift UP yapıyorsa akar.

Benim tahminim Genshin tipi bir oyun yapacakları yönünde, gooner edition yaparlarsa piyasanın içinden geçerler muhtemelen. Gayet güzel bir fikir, Mihoyo ve türevi firmalar fazla gooner gidemiyor ama shift up'ın acıması yok Project Spirits | SHIFT UP | PC ANA KONU 

Daha doğrusu Nikke'de mesela tencent vardı publisher olarak arkalarında, başlarda gooner skinlerden dolayı tencent bu işi azalt kardeşim dedi, sansür yoluna gidildi. O zamanlar ben de oynuyordum, discordda bu derece kaos hayatımda görmemiştim yıktılar ortalığı. Sonrasında shit up tencent'e biraz rest çekti galiba, tencent'de napıyorsanız yapın hallederiz bi şekilde o zaman dedi. Sonra oyun eskisinden daha da gooner moda çekilmişti. Ben bıraktıktan sonra nerdeyse çıplak karakter eklemedikleri kalmış galiba geçen bakmıştım Project Spirits | SHIFT UP | PC ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Mayıs 2025; 12:7:44 >

• Project Spirits | SHIFT UP | PC ANA KONU
  • Shift Up, "Project Witches" projesinin adını "Project Spirits" olarak değiştirdi ve karakterlere ilk bakışı sağladı!

- “Doğu Fantezisi” temalı yeni amiral gemisi çapraz platform oyunu.

- Steller Blade ve NIKKE'den sonra en kaliteli yeni IP

Project Spirits | SHIFT UP | PC ANA KONUx (formerly twitter)
    Genki✨ (@Genki_JPN) on X
    https://x.com/Genki_JPN/status/1929362689551171992

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.