< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Stellar Blade | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (31. sayfa)

-
-
oyun haberleri - merlininkazani.com
Stellar Blade PC Sürümü 129 Ülkede Yokhttps://www.merlininkazani.com/stellar-blade-pc-surumu-129-ulkede-yok-haber-128691Oyun daha PC'ye çıkmadan, bölge kısıtlaması ve Denuvo tartışılıyor
Boşuna konsol tercih etmiyoruz
O VS konusuna ise, hala arada sırada bakıyorum. Ben de eski bir PC fanı olduğum için yazdıkları komik geliyor. Arada onların jargonuyla yazıp PC'lerle dalga geçiyorum. (Tabi ordaki 10 kişiden 8'ini engellemişimdir. Temsilen bıraktığım 2-3 kişiden bahsediyorum
)
İyi niyetle bir eleştiri de yapayım: O konuda hala bir adminin yazması ve bazen o kesimle diyalog halinde görünmesi garip. Herhalde foruma zarar verdiğinin farkında değil. Konsol kullananlara, dolaylı hakaret edilen bir konuya müdahele edilmiyor. Biz umursamasak da, foruma yeni giren birisi soğuyabilir.
Konu dışı oldu; ama dediğim gibi, Stellar'ı konsolda herkes oynadığı için zaten yazan yok. Ben oyunu PS5 Pro'da bile ne zaman oynadığımı unuttum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selam,
O zaman muhtemelen daha önce sizinle mesajlaştığımız gibi sizinle de diyaloğa gireyim. 😄 O kesim dediğiniz aynı kesim maalesef bu tarafta da mevcut ve onlar gibi her türlü nahoş tabiri kullanıyor: "kanalizasyon", "leş", lağım", "lağım suyu", "xboylar", "xbotlar", "pc'cikler" vb. Eğer eleştirecekseniz hepsini eleştirmelisiniz. Ki PS sever tarafa "maviş" gibi tabirlerle yapılanlar dahil hepsi çocukça ve taşkın ifadeler.
Zaten muhakkak biraz daha alttan almaları ve abartmamaları için daha önceden geçici uzaklaştırılmış her bir kullanıcıyı kalıcı engellemek askeri katılıkta bir düzen kurmak olur ve böyle olmaz. Üyeler arasında platform bazlı kutuplaşmalar zaten işin forum deneyim boyutu haricinde moderasyonun geri kalanını veya beni ilgilendirmemektedir.
Göründüğü kadarıyla farklı platform kullanıcıları arası kutuplaşma en sonunda tamamen farklı konularda yazmaya ve uzaktan yermeye evrilmiş. Bir süredir böyle gidiyor. Bu elbette birbirinizle sürekli polemik ve sözlü kavga bağlamında doğrudan münakaşalara sürüklenmenizden daha iyi bir durum (şahsınızdan bağımsız konuşuyorum).
Sizi gene de takdir ederim, düzgün biçimde yazdığınız, kendi duruşunuzu ve alayınızı argümanınızın doğru ya da yanlış olmasından bağımsız saygılı şekilde yapmaya özen gösterdiğiniz için.
İyi günler.
Not: Stellar Blade şu an Steam tarafında gözüküyor. O zaman sanırım Türkiye PC tarafında dışlananlar kapsamında değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Stellar Blade - NIKKE DLC Trailer | PS5 & PC Games
PlayStationyoutube
https://www.playstation.com/en-us/games/stellar-blade/pc/ Worlds collide in Stellar Blade’s GODDESS OF VICTORY: NIKKE DLC. Coming June 11, 2025 only on PS5® console and PC. Purchase and game progression required to unlock. #ps5 #ps5games #pcgames #stellarblade Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?si=JCIVb2m9AGFKsLLJ&v=LtwiotqHFx4&feature=youtu.be -
Nikke oyunudaki ALİCE karakterinin elbisesi harika
-
Yeni bir bölüm mü bu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu çıkacak olan Kozmetik + Boss, bundan önce çıkan NieR DLC'si tamamen kozmetik.
-
Güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel tabii.. Eve'in giysi dolabına yeni kıyafetler almayalım mı? Eve yoksa çok üzülür..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X